Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

KORITSIA GEIA...DE KSERW AN KANW KALA ALLA GRAFW ENTELOS AFTHORMITA AYTH THN STIGMH GIA NA TO BGALO APO MESA MOU AYTO POU ME TRWEI GIATI 8A SKASW!!!!!

H MIKROULA MOU EINAI EKSIMISI MINON... TA EXW ME TON EAYTO MOU!! SXEDON TON MISW!! DE KSERW TI ME EXEI PIASEI AN LEGETE KATATHLIPSI I TI STO KALO ALLO EINAI ALLA DEN EIMAI KALA!!! tO VASIKO PROBLIMA KSEKINAEI APO TA KILA MOU! nIO8O XONTRH,,NIO8O TERAS..KATHOMAI OOOOOOLH MERA KLEISMENH STO SPITI ME TO MORO KAI TRWW ENA SWRO BLAKEIES!OTAN EMEINA EGYOS HMOUNA 61 KILA. GENNHSA 80...BGHKA APO TO NOSOKOMEIO 68 KAI TWRA EIMAI SXEDON 70!!! MISO TO SWMA MOU .DEN TA KATAFERNW ME THN DIAITA GIATI 8ILAZW POLY KAI SYNEXWS PEINAW. ASE POU EIMAI MIA APAISIA LIXOUDA KAI OLO IPOKIPTO SE PEIRASMOUS! kai META NIO8O AKOMA POIO XALIA POU IPEKSIPSA! DE MPORO NA BAGINW POLY...POU NA PAW EDW STO XWRIO:( ASE POU APO THN KATATHLIPSI DE THELW NA BGW KIOLAS...KATHE BRADY LEW 8A KATEVW STHN POLH TO EPOMENO PRWI KAI TO PRWI SIKONOMAI XALIA KAI KATHOMAI MESA..EXW BAFETHEI! hMOUN PANTA POLU PEROIPIHMENH SAN GYNAIKA...OREO MALAKI BAMENO...MAKIGIAZ..DRASTHRIA..KAI TWRA EXW PROSILO8EI 100% STO MORAKI MOU KAI OLA TA ALLA GYRO MOU DIALYONTE... ASE POU O ANTRAS MOU MALLON TO LAMBANEI AYTO POU ZW KAI EXEI APOMAKRYNTHEI! BASIKA NIO8O 8YMOMENH MAZI TOU GIATI STHN DYSKOLH AYTH FASH DE ME KATALABAINEI POSO XALIA NIO8O KAI EINAI STON KOSMO TOU!! ALLA KAI GW APOMAKRYNOMAI GIATI NTREPOMAI POU EIMAI ETSI!

DEN EXW APOLYTOS KANENAN NA ME BOHTHISEI ME TO MORO OPOTE EDW KAI EKSIMISI MINES THN EXW AFISEI MONO MISI ORA KAPOU EPIDI ITAN POLY MEGALI ANAGKI:( dEN EXW KATHOLOU PROSOPIKO XRONO OUTE MPANIO NA KANW:(

PROSPA8W NA KANW ALLGES MIPOS BOHTHISO KAPOS THN KATASTASH KAI SAN FYSIOLOGIKI GYNAIKA EKLEISA RANTEBOU STO KOMOTHRIO NA ALLAKSO TO MALLI. THA GINW PALI KSAN8IA KAI 8A ALLAKSO KAI KOUREMA..LEW NA KANW KAI ENA MANIKIOUR GIA TIS GIORTES POU AN KAI DE 8A TO DEI KANEIS APLA NA NIOSO KALYTERA! KAI APOFASISA NA SIKONOMAI KATHE PRWI KAI NA NTYNOMAI MESA STO SPITI KAI NA PSILOBAFOMAI NA MI ME BLEPEI KOMATIA ME TIS PITZAMES SINXOS O SYZYGOS! ALLA RE KORITSIA TO BATHITERO PROBLIMA KSEKINAEI APO TA KILA POU DEN MPORO NA XASW!!

PRAGMATIKA NIO8O POLY MONH MOU... YPARXEI KAMIA KOPELA POU NA ZEI PAROMOIA KATASTASH?

SYGNOMI GIA TO TERASTIO POST ALLA AMA DE TA EGRAFA THA ESKAGA SHMERA!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπελα μου καλα εκανες κ τα ειπες!Τα εβγαλες απο μεσα σου!!!

Να μη σκεφτεσαι τα κιλα!Καποια στιγμη οοοοταν σταματησεις το θηλασμο θα "κουνηθει" ξανα ο μεταβολισμος σου!!!Τωρα θηλαζεις!

Αυτο που θα σου προτεινω ειναι να βγαινεις οπωσδηποτε εξω!

Παρε τη μικρη κ καντε βολτες!Ειτε στο χωριο ειτε στην πολη!

Σιγα σιγα θα σου ερθει κ η διαθεση για περιποιηση!!!

Κ φυσικα φτιαξε μαλλι-νυχι!!!Θα ανεβεις!!!!

Φιλια!

ANASTASIA MOU PROSPATHW OSO MPORO..ALLA PIO POLY RE KORITSAKI ME PLIGONEI TO OTI NIO8O ENTELOS MONI MOU KAI DEN EXW KAPOION NA ME STHRIKSEI STHN PROSPA8EIA POU 8ELW NA KANW...GIAYTO MPIKA EDW KAI EGRAPSA...ANAZITO XERI VOI8EIAS KAI PODI NA MOU DWSEI MIA GERH KLOTSIA NA KSEKOLISO:)

νομιζω οτι σε εχει ποιασει επιλοχεια καταθλιψη καλο θα ειναι να κανεις ολα αυτα που εσυ νιωθεις και ψαξε να βρεις χρονο και για εσενα.......με τον αντρα μιλησε του εξηγησε του πως νιωθεις πες του τον θυμο σου........και εκεινος πρεπει να αναλαβει καποιες ευθυνες δεν ειναι μονο δικο σου το παιδι.........εισαι εκτος απο μανα γυναικα θα κανεις το καλυτερο για εσενα γιατι εαν δεν εισαι εσυ καλα δεν θα αισθανεται καλα και το μωρακι σου.....ευχομαι να βρεις το ρυθμο σου και να μην νιωθεις ετσι

και εγω ετσι νιωθω μερικες φορες

εχω παχυνει και νιωθω και εγω ασχημα

ειμαι στη φαση που το παλευω τωρα καινομιζω οτι το νικαω

εμεινα εγκυος στα 61 κιλα

πηρα 9 κιλα,ευτυχως ειχα εμετους γιατι θα ειχα παρει 50.

τα εχασα γρηγορα και ξαναπηγα στα 61, αλλα με τη δικαιολογια οτι γεννησα προσφατα αφεθηκα και εφτασα και εγω στα 70

εχω ξεκινησει να προσεχω και ηδη εχω χασει 2 κιλα

καθε πρωι ντυνομαι και βαφομαι λες και ειναι να βγω

και σημερα ειχα τη μικρη μεσα στο μπανιο στο καρεκλακι της και ισιωσα τα μαλλια μου

προσπαθησε να το παλεψεις,

αν λογω θηλασμου δε φευγουν τα κιλα κανε οτι αλλο μπορεις για να νιωθεις ομορφη

θα περασει και αυτο

EFI LEW MOLIS SXOLASEI O SIZIGOS NA TOU AFISO THN MIKRH KAI NA MPP STO MPANIO GIA KAMIA WRA...MIPOS MIA MINI KOURA ME SINEFEREI KAPOS SIMERA...OTANLES PROSEXEIS STO FAGHTO ENNOEIS KANEIS DIAITA I APLOS DEN IPOKIPTEIS SE PIRASMOUS?

καθε βραδυ τρωω μια σαλατουλα

ή ενα τοστ με γαλα

κατα τη διαρκεια της μερας προσπαθω να μη τρωω αηδιουλες

και εχω ξεκινησει γυμναστηριο

δε μπορω να πηγαινω συχνα

αλλα το παλευω για 2 φορες την εβδομαδα

και η μινι κουρα ομορφιας που λες ειναι πολυ καλη ιδεα

σου αλλαζει ολη τη διαθεση

κανε και λιγο σεξ :silly: ;)

αυτο και αν βοηθαει

ειδα οτι εισαι απο τη μυτιληνη

τι ωραια

λαδοτυρι σαγανακι ... ολα τα λεφτα

ειχα ερθει διακοπες πριν 10 χρονια που ηταν ο αδελφος μου στο στρατο

μονο με λαδοτυρι τρεφομουν :silly: :silly:

ΑΕΡΙΚΟ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ,ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ,ΕΙΜΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ.ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ,ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΑΙ,ΚΑΙ ΛΕΣ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΕΧΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ?ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΟΨΕΙΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΑΧΥΝΑ-ΑΓΧΟΝΟΜΑΙ-ΤΡΩΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΕΙΝΑ,ΦΑΕ ΦΡΟΥΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕ ΤΙΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΟ ΜΙΣΟ.ΝΕΡΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΣΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΑΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ?ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ DVD ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ FORMA,SHAPE Κ.Α ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΜΙΣΑΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΞΙΖΕ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΡΥΦΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ..ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ!!!ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ,ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΖΙ!ΧΑΜΟΓΕΛΑ :cheer::cheer: ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ!!ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ :blush::blush::blush:

barcelonita έγραψε:

ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΟΨΕΙΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΑΧΥΝΑ-ΑΓΧΟΝΟΜΑΙ-ΤΡΩΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!!

ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ :P

Αχχχχχχχχχχ ποσο σε καταλαβαινω.....

Περναω μια απο τα ιδια...Γεννησα και απο τα 74 κιλα πηγα στα 68...!!!

Δεν εχω κανει μεχρι στιγμης καμια προσπαθεια για να χασω κιλα αλλα ευτυχως αφενως ειμαι ψηλη και δεν μου πολυφαινονται αφετερου δε, εχω πολυ συμπαρασταση απο το συζυγο μου που συνεχως με ενθαρυνει και να θηλασω αλλα και μου κανει κολπα για να μου δειξει το ποσο του αρεσω!!!

Εγω αυριο Σαραντιζω την κορη μου και επιτελους λεω θα βγω απο το σπιτι...

Δεν αντεχα αλλο, μου εφταιγαν ολα, βοηθεια απο κανεναν και τωρα τουλαχιστον λεω οτι θα βγω λιγακι εξω να ξεσκασω....να κανω τα μαλλια μου και να δω τις χριστουγεννιατικες βιτρινες!!

Μην αποθαρρυνεσαι..εκμεταλευσου τις γιορτες των χριστουγεννω και βγες εξω..θα μου πεις που να παω στο χωριο...Παρε το συζυγο σου και πηγαινετε μια βολτα οικογενειακα..εστω για ενα καφε!!!

Φτιαξε τα μαλλια σου βαλε κατι ομορφο και βγες εξω σαν να εισαι η πιο σημαντικη γυναικα..π.χ. Η Μενεγακη!!!!χαχα

Μην σκεφτεσαι τα κιλα και το φαγητο..καλα κανεις εφοσον θηλαζεις!!!

Στο κατω κατω εμεις οι μανουλες τραβηξαμε πολλα για να ερθουν στον κοσμο τα μωρακια μας,το φαγητο θα σκεφτουμε τωρα;;;;

Μιλησε στον συζυγο σου και πες του τι αισθανεσαι...

Ελπιζω να αισθανθεις καλυτερα...Φιλια

aeriko διαβάζοντας την ιστορία σου μου ήρθαν δάκρυα στα μάτια,ήταν λες και τα έγραφα εγώ.έχω ένα αγοράκι σχεδόν 4 χρονών και τώρα είμαι και πάλι έγκυος στη 15η βδομάδα.Να σου πω ότι εγώ τα κιλά μου κατάφερα και τα έχασα φέτος τον Μάη μετά από 3 μήνες δίαιτα και δεν ήταν καθόλου εύκολο.Πήγα σε ένα πολύ καλό διατροφολόγο μου συνέστησε και έκανα ένα σωρό εξετάσεις, τελικά είχα ένα μικρό πρόβλημα με την ινσουλίνη μου που και αυτό το ρυθμίσαμε και όλα εντάξει.Με λίγα λόγια για να μη γίνομαι κουραστική το πότε και το πως εσύ θα το αποφασίσεις!το ότι άρχισες και το συζυτάς λέει πολλά..είσαι στο σωστό δρόμο σημαίνει ότι το θέλεις και όταν το θέλεις μπορείς να το πετύχεις, αυτό στο υπογράφω.Το θηλασμό να τον συνεχίσεις βοηθάει στον μεταβολισμό, μην το χρησιμοποιείς όμως σα δικαιολογία για να τρως, βρες ένα καλό διατροφολόγο και θα σε βοηθήσει παράλληλα με το θηλασμό να ακολουθήσεις και μια σωστή διατροφή.όσο για τον άντρα σου σκέφτηκες ποτέ ότι ίσως εσύ τον απομάκρυνες?ή μήπως ότι νιώθει ότι εσύ δεν τον θέλεις κοντά σου.Με τους άντρες έχω μάθει ότι πρέπει να δίνουμε ξεκάθαρα μηνύματα αλλιώς δε μας καταλαβαίνουν.Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα, ελπίζω πραγματικά να βοήθησα.Ξαναλέω ότι είσαι σε καλό δρόμο.!!

marina. έγραψε:

aeriko διαβάζοντας την ιστορία σου μου ήρθαν δάκρυα στα μάτια,ήταν λες και τα έγραφα εγώ.έχω ένα αγοράκι σχεδόν 4 χρονών και τώρα είμαι και πάλι έγκυος στη 15η βδομάδα.Να σου πω ότι εγώ τα κιλά μου κατάφερα και τα έχασα φέτος τον Μάη μετά από 3 μήνες δίαιτα και δεν ήταν καθόλου εύκολο.Πήγα σε ένα πολύ καλό διατροφολόγο μου συνέστησε και έκανα ένα σωρό εξετάσεις, τελικά είχα ένα μικρό πρόβλημα με την ινσουλίνη μου που και αυτό το ρυθμίσαμε και όλα εντάξει.Με λίγα λόγια για να μη γίνομαι κουραστική το πότε και το πως εσύ θα το αποφασίσεις!το ότι άρχισες και το συζυτάς λέει πολλά..είσαι στο σωστό δρόμο σημαίνει ότι το θέλεις και όταν το θέλεις μπορείς να το πετύχεις, αυτό στο υπογράφω.Το θηλασμό να τον συνεχίσεις βοηθάει στον μεταβολισμό, μην το χρησιμοποιείς όμως σα δικαιολογία για να τρως, βρες ένα καλό διατροφολόγο και θα σε βοηθήσει παράλληλα με το θηλασμό να ακολουθήσεις και μια σωστή διατροφή.όσο για τον άντρα σου σκέφτηκες ποτέ ότι ίσως εσύ τον απομάκρυνες?ή μήπως ότι νιώθει ότι εσύ δεν τον θέλεις κοντά σου.Με τους άντρες έχω μάθει ότι πρέπει να δίνουμε ξεκάθαρα μηνύματα αλλιώς δε μας καταλαβαίνουν.Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα, ελπίζω πραγματικά να βοήθησα.Ξαναλέω ότι είσαι σε καλό δρόμο.!!

ξέχασα να πω ότι πήρα 20 κιλά στην εγκυμοσύνη μου είμουν 60 και έφτασα 80!!τη δεύτερη μου εγκυμοσύνη τώρα την ξεκίνησα και πάλι 60 κιλά!!

Εγώ εγώ!!! Σε πολύ πιο light έκδοση όμως. Ήμουν 57 κιλά. Πριν μείνω έγκυος πρόλαβα να πάω στα 59. Έφτασα 76 με την εγκυμοσύνη και μετά πήγα 68. Κόλλησα για πολύυυυυ μεγάλο διάστημα. Μετά πήγα στα 65 με άπειρο φαγητό λόγω θηλασμού. Είμαι φαν των πακοτινιών, πατατακιών κτλ. Τώρα που αδιαθέτησα έφυγε λίγο το πρήξιμο και πήγα στα 63,5. Θέλω να ξαναγίνω 57 αλλά αφού είμαι κλεισμένη εδώ μέσα γίνεται? Παρόλα αυτά και το μαλλί έκανα, τα νύχια, κάθε μέρα προσπαθώ να βγαίνω έξω (με το μωρό πάντα αγκαζέ). Πάω μία φορά τη βδομάδα στη μαμά μου που μένει στη διπλανή πόλη και της δίνω το μωρό και βρίσκομαι με καμιά φίλη για καφέ. Είπα να ξαναξεκινήσω γυμναστήριο αλλά πρέπει κάποιος να μου κρατήσει το μωρό...κλαψ..Δεν απογοητεύομαι όμως. Θέληση να υπάρχει και κάποια στιγμή όλα θα γίνουν. Η κλεισούρα είναι που μας κάνει και τρώμε όχι μόνο ο θηλασμός.

λοιπον θα σου πω και γω τη δικια μου ιστορια οχι για να σε κανω να νιωσεισ καλυτερα αλλα για να καταλαβεισ οτι δεν εισαι η μοναδικη στον κοσμο που νιωθεισ ετσι....πρι παντρευτω ημουν ενα κοριτσακι εμφανισιμο παντα περιποιημενο(να φανταστεισ ουτε στο περιπτερο δεν πιγαινα χωρισ να ειμαι βαμμενη η να εχω το μαλλι στην τριχα..)οταν εμαθα οτι ημουν εγκυοσ και παντρευτηκα(18 χρονων ημουν-τωρα 19)παλι περιποιομουν.απο τον πεμπτο μηνα και μετα επειρνα αρκετο βαροσ και πηγαινα απο το κακο στο χειροτερο.βεβαια δεν με ενοιαζε πολυ γιατι εγκυοσ ημουνα.σε ολη τη διαρκεια τησ εγκυμοσινησ πηρα 30 κιλα.παντα ημουν αδυνατη με βαση το υψοσ μου(1.69 υψοσ-60 κιλα).γεννησα σαραντισα και μετα ημουν απο 90 που εφτασα 85.η ψυχολογια μου χαλια ουτε να βγω εξω δεν ηθελα.να κανω σεξ ντρεπομουν μηπωσ ο αντρασ μου φρικαρει και την κανει.τεσπα οταν εφυγα απο τη μαμα μου αφου σαραντισα επεστρεψα στη λημνο(μενουμε εκει λογω δουλειασ-στρατιωτικοσ ο αντρασ μου)απελπιστικα.ημουν ολη μερα κλεισμενη στο σπιτι με το μωρο ο αντρασ μου τισ περισσοτερεσ ωρεσ δουλευε και οπωσ εσυ ουτε μπανιο δεν προλαβαινα να κανω.ακομη και τωρα μονη μου σε ξενο μεροσ ειμαι.και ομωσ δεν το εβαλα κατω.ντυνομουνα και πηγαινα βολτεσ με το καροτσι εφτιαχνα τα μαλλια μου βΑΦΟΜΟΥΝΑ ΚΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΙΑΙΤΑ.ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥ ΗΜΟΥΝ ΛΙΧΟΥΔΟ ΕΧΑΝΑ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΤΑ ΞΑΝΑΕΠΑΙΡΝΑ ΠΑΛΙ.ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΧΑΣΑ 10 ΚΙΛΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΜΑΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΕΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΗ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ...ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ!

μπράβο σου mariakim!!!αυτά πρέπει να λέγονται για να παραδειγματιζόμαστε και να μη χάνουμε το θάρρος μας.Και στο κάτω κάτω τα κιλά δεν καθορίζουν το ποιες είμαστε!!Υπομονή και επιμονή!Και πάλι μπράβο σου κοριτσάκι μου

Οπως καταλαβες ειμαστε πολλες στην ιδια κατασταση.

Καταρχην οντως το διπτυχο μαλλι νυχι βοηθαει πολυ!

Κατα δευτερον αν περιορΙΣΟΥΜΕ(το τονιζω για να το

ακουω κι εγω)λιγο την σαβουρα θα δουμε διαφορα στα κιλα.

Και τριτον ξερεις ποσες διαβαζουν τωρα που δεν μπορουν να συλλαβουν

ευκολα και γελανε!

Πρεπει να καταλαβουμε ολες μας οτι για πραγματα που διορθωνονται

δεν πρεπει να στενοχωριομαστε!

Παλι φιλοσοφησα :silly:

koritsakia mou xilia eyxaristw se oles pou mou grapsete:) pira dynamh na sinexiso drymiteri.. idi simera mesa sto spiti nti8ika efteiaksa mallakia kai baftika poly elafra:) maria120309 imouna apoo tis kopeles pou diskoleytika arketa na syllavo.. den allazo to paidaki mou kai ta sinais8imata pou mou dinei ka8imerina me tipota ston kosmo alla matia mou ektos apo manoula pou o 8eos me aksiose na ginw 8elw na nioso kai pali gynaika pothith kai sexy..giati exw kai enan antra dipla mou 2 metra palikari 33 xronon kai de 8a ithela pote na tou dwsw to paramikro kinitro na koitaksei kati allo:) Aytos einai to kinhtro gia ton provlimatismo mou kai thelw na epanel8o:) Pou 8a paei...8a ta katafero........:))

an iparxei kamia nostimh ygiinh sintagh mageirikis apokamia kopela dekth:)

καλησπερα aeriko εγω δεν εχω γινει μανουλα ακομη αλλα εκανα διαιτα μαζι με τον συντροφο μου για να χασουμε καποια κιλακια,πηγαμε σε καλη διατροφολογο.κοψαμε το πολυ ψωμι,τα γλυκα,πατατακια και τετοια και μιςσαμε το λαδι.2 κουταλιες για καθε μεριδα φαγητου στο μαγειρεμα,1 κουταλια λαδιου στη σαλατα,τερμα τα τυγανιτα.α τυροπιτες οχι και ιδικα με φυλο σφολιατας.να τρως οσπρια,τονοσαλατες,πολλα φρουτα,μια φορα στην εβδομαδα περιπου μακαρονια με σαλτσα κοκκινη η λιγο κιμα και πσιτα κρεατα.τα βραδια καλητερα να τρως σαλατες η τοστ.ε αυτα.αν θελεις κατι αλλο εδω ειμαι.και μην το βαζεις κατω!!!να κοιτας το μωρακι σου και να παιρνεις δυναμη!!

α και με καθε φαγητο να τρως σαλατα αν μπορεις να τρως και με τα λαδερα καλο κανει αλλιως με ολα τα υπολοιπα.τιποτα οτι χρειαστεις εδω θα ειμαι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...