Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ


Recommended Posts

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩΣ ΘΗΛΑΖΩ ΤΩΝ 14 ΜΗΝΩΝ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΓΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!ΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!ΔΗΜΙΟΥΡΕΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ Η ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???ΖΗΤΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητηρια!!!

Φυσικα και μπορεις να θηλασεις!

Μην το σταματησεις δεν υπαρχει κανενα προβλημα!

Ωραια!

Συνεχιζεις και τον θηλασμο και των 2 σου παιδιων αν θελεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θέλεις να το σταματήσεις ή να συνεχίσεις να θηλάζεις σε όλη την εγκυμοσύνη; Ο θηλασμός δεν αποτελεί πρόβλημα για τα παιδιά σου. Αν εσύ νιώθεις καλά, τότε δεν υπάρχει θέμα. Κάπου είχα διαβάσει ότι μέχρι τον 6ο μήνα είναι ΟΚ. Μετά το έμβρυο τραβάει πολύ σίδηρο και κουράζεται η μητέρα όταν θηλάζει παράλληλα.

Λεπτομερειες από τη ΛαΛα που ξέρει περισσότερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ!!!ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ!!ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΖΑΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ!!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βικυ σηγχαρητηρια :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

τελειαααααααααααα

να ρωτησω κατι? :blink::blink:

αν μια γυναικα συνεχιζει αν θηλαζει εως να γεννησει το 2 μωρακι θα βρει ηδη κατεβασμενο γαλα????????

:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

οχι τιποτε αλλο εγω ζορισζτηκα πολυ με το θοδωρη οποτε να συνεχισω να θηλαζω εως οτου μεινω εγκυος :P:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ...ΝΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nai se oles oses kserw .

oi gynaikologoi den einai eksikiomenoi me kati teteio kai mperdeyoyn pola mazi kai foboynte .

mporeis na psakseis sto diadiktio gia ton thhlasmo kai thn egimosinh tha bris pola kai tha enimerotheis prin thn prwth sou episkepsh ston giatro soy .sto alo sait poy einai h aglaia exei olokliro thema me mamades poy to kanoyn kai to kanane kai diafores plirofories .

shnxaritiria gia thn nea soy egimosinh .

alitheia poses fores thhlazei thn hmera?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητηρια για την εγκυμοσύνη σου !!! Με τ καλο να ερθει ενα γερο μωράκι :):)

Φαντάζομαι ο γυναικολόγος σου επιμένει να σταματήσεις στο θηλασμο. Αν φανταστεις οτι οι περισσοτεροι συνιστουν θηλασμο το πολυ μεχρι το εξάμηνο , μια χαρα προοδευτικος ειναι ο δικος σου :P

Ο θηλασμος ενος νηπιου στη διαρκεια της εγκυμοσύνης λεγεται tandem nursing . Στο εξωτερικό ειναι αρκετά σύνηθες αλλα τελευταια συμβαινει και στην Ελλάδα . Εχω δει σε αλλο φορουμ 2-3 μητέρες που το κάνουν .

Δεν υπάρχε κανενας κινδυνος για το εμβρυο ουτε για το μωρο σου . Αν η εγκυμοσύνη εξελισεται καλα δεν υπάρχει κανένα προβλημα . Αν εχεις συσπάσεις και πονους θα πρεπει καλυτερα να σταματησεις το θηλασμο . Δυστυχως δεν υπάρχουν πολλοι γιατροι που να μπορουν να σε βοηθήσουν και να σου εξηγήσουν καποια πράγματα .

Δες εδω μερικά πραγματα για αρχη και θα τα ξαναπουμε :)http://www.kellymom.com/bf/tandem/index.html

(Το μην το εγραψα το πρωι και δνε μπορεσα να το στειλω! Το στελνω τωρα χωρις να εχω διαβασει τι ειπατε παρακάτω ..αν ειμαι εκτος συγχωρηστε με :) )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω εμεινα εγκυος εγκυος ενω θηλαζα τον γιο μου 10 μηνων τοτε...ο γυναικολογος ασχετα που τελικα αποδειχτηκε μεγαλος μα..... μου ειπε να συνεχισω τον θηλασμο κανονικα...επιδη ομως επερνα utrogestan ορμονες ο παιδιατρος δεν με αφησε να συνεχισω...που ο συγκεκριμενος μου ειχε πει να θηλαζω μεχρι 2 ετων τουλαχιστων...11 μηνων ακριβως σταματησα να θηλαζω τον γιο μου...

θελω να πω κατι που εμενα στοιχισε την ζωη του δευτερου παιδιου μου...προσοχη στην διατροφη και φιλικο οξυ...εγω δεν επερνα φολικο κ θα επρεπε αφου θηλαζα κ ηθελα να μεινω εγκυος παραλληλα...επισης εκανα διαιιτα λογω αλλεργιας....ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ απλα χρειαζεται καλη διατροφη ενω θηλαζουμε κ μενουμε εγκυουλες...πραγμα που εγω δεν εκανα...

Με το καλο να ερθει κ το αλλο σου μωρακι με υγεια....ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!

ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΝΑΙΚΟΛΟΟ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΤΟ ΠΟΛΥ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ!!!ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ!!!ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ!!!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...