Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μπορεί κάποιος να μου ΄δωσει μια έγκυρη συμβουλη;;

Recommended Posts

Πήγα σήμερα λοιπόν στο γιατρό για να δουμε το μωρό ...κι ενώ πριν 20 μέρες που του ανέφερα ότι μάλλον υπάρχει κρουσμα στην τάξη μου είπε να μην κάνω τίποτα, ουτε εμβόλιο ουτε τίποτα, σήμερα μου τα γύρισε...ότι κινδυνευουν οι υγιείς έγκυες , ακόμη και με θάνατο, να κάνω οπωσδήποτε το εμβόλιο και πως το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου δε με προστατεύει...τα ίδια μου είπε και θειος μου παιδιατρος...ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το κάνω..και πως αν η γυναίκα του ήταν έγκυος θα το έκανε οπωσδήποτε..είναι ήπια γρίπη όμως επικίνδυνη για τις έγκυες...τι να κάνω δεν ξέρω..το θείο μου τόν έχουμε ευαγγέλιο..ότι πει το σεβόμαστε γιατί ξέρουμε ότι δεν έχει κανένα όφελος και κάνένα συμφέρον για τα άτομα της οικογένειάς μας..παρα μόνο η υγεία μας...έχω μπερδευτεί όσο δεν πάει...από την άλλη όλα όσα ακουω περι σχεδιου τοξικου εμβολιου και δεν ξέρω και γω τι άλλο...δεν ξέρω τι να αποφασίσω..απο αυριο παίρνω άδεια από το σχολείο για να αποφύγω τον κίνδυνο...υπάρχει άραγε κάποιος που να μας πει επακριβώς τι συμβαίνει;; Δεν ξέρω τι να πιστέψω πλέον...μονο τη συνείδησή μου πιστεύω πλέον που μου λέει πως όλα θα πάνε καλά και χωρίς εμβόλιο αν αποφύγω συνωστισμό και τηρώ τους κανόνες υγιηνής...δεν ξέρω...εσείς οι υπόλοιπες έγκυες τι κάνατε;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω δεν ειμαι εγκυος

αλλα και να ημουν το εμβολιο δε θα το εκανα

δε θα μπορουσα να κανω κατι για το οποιο κανεις δε λεει με σιγουρια οτι προστατευει

πιστευω οτι εκανες πολυ καλα που πηρες αδεια απο τη δουλεια

ακολουθησε τους βασικους κανονες προστασιας απο οποιαδηποτε ιωση ή λοιμωξη και νομιζω οτι δε χρειαζεται περισοτερη ανησυχια.

να δουμε μεχρι που θα φτασει αυτη η κατασταση επιτελους!!!! :angry:

Κι εγώ αυτό πιστεύω..νομίζω ότι μέχρι εκεί καλά είναι περαιτέρω δηλ εμβόλιο είναι υπερβολή μιας και είμαι υγιής ..δεν ξέρω ..εχω μπερδευτεί τόσο πολύ..και όσο για τον υδράργυρο ο θειος μου μου είπε πως περισσότερο υδράργυρο παίρνω όταν τρώω τόνο παρά με το εμβόλιο..ξέρω κι εγώ;;;;;

τιρογαριδακι μου παντως και εμενα ο γιατρος μου την τελευταια φορα που τον ειχα δει μου ειχε πει οτι σε καμια περιπτωση δεν θα κανω το εμβολιο....παντως εχω να πω οτι οι αποψεις ειναι διαφορτικες.....αλλα λεει ο ενας γιατρος και αλλα ο αλλος.....

Αυτό το πράγμα...να πρέπει να αποφασίσουμε εμείς...με κουράζει!!!!Αν ήταν όντως τόσο επείγον γιατί δεν επέβαλλαν υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους;;;Παρα μόνο επιλέγουμε;; Δηλαδή το κρίμα στο λαιμό μας;

egw eimai egkuos alla to emvolio den to kanw!eimai vevaia sthn arxh ths kuhshs alla kai sth mesh na hmoun kai na mou epitrepotan pali den 8a to ekana!kanw ton STAURO mou kai proxwraw!allwste o Theos apofasizei gia ta panta..egw pisteuw pws den uparxei kaluteros giatros apo ton Xristoulh mas!kai o antroulhs mou einai paidiatros alla den to susthnei.oute k exei kanei to emvolio!polu kalh ugieinh kai ola 8a pane kala!h Panagia mas fulaei! :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...