Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Διαβαζω κι'εγω τον τιτλο: τι μου συμβαινει; και βλεπω Sissio, και λεω: ωχ τι εγινε; :S

Καλε... με κατατρομαξες...! Δεν ειναι τιποτα... αν δεν τιθεται θεμα εγκυμοσυνης και το τεστ ειναι αρνιτικο μην ανησυχεις... αν αργησει πολυ τοτε ν'ανησυχησεις...! :P

Ευτυχως εγω ειχα παντα ψιλοαστατο κυκλο... μετα τη γεννα εφτιαξε και με 1-2 μερες καθυστερηση καθε μηνα ειμαι στα φυσιολογικα μου και με το παραπανω...!!! :P

Παντως μπορει να σου καθυστερησει λογω αγχους, κακης διατροφης, απωλειας βαρους, αυξησης βαρους, θαλασσινων μπανιων, και φυσικα ορμονικων επιπλοκων αλλα παντα πρεπει να υπαρχει καποιος λογος...!!! ;)

Φιλακια πολλα...!!! :kiss:

Δημοσίευση

Σισσιώ μου αν έχεις απώλεια βάρους τότε σίγουρα επηρεάζεται ο κύκλος, πολύ περισσότερο σε συνάρτηση με άγχος και κούραση...

Μέχρι 10ήμερο θεωρώ σηκώνει αναμονή...

Μήπως όμως είσαι εγκυούλα και δεν φάνηκε;;; :cheer::kiss:

ΥΣ.επίσης με κατατρόμαξες!!!Δεν πολυμπαίνω κιόλας...

Δημοσίευση

Μαρίνα, Κατερίνα το έλυσα το πρόβλημα μου! Αποφάσισα οτι είμαι στην αλλαγή του κύκλου μου και γι' αυτό έχω αυτήν την καθυστέρηση.

Αλήθεια; Σας τρόμαξα;; Σόρι! :) Αχ πόσο μ' αγαπάτε; Ε; Πόσο;;

Χιχιχιχι Φιλάκια!

Δημοσίευση

Sissio έγραψε:

Μαρίνα, Κατερίνα το έλυσα το πρόβλημα μου! Αποφάσισα οτι είμαι στην αλλαγή του κύκλου μου και γι' αυτό έχω αυτήν την καθυστέρηση.

Αλήθεια; Σας τρόμαξα;; Σόρι! :) Αχ πόσο μ' αγαπάτε; Ε; Πόσο;;

Χιχιχιχι Φιλάκια!

Ελπιζω η αποφαση που πηρες να ειναι η σωστη...!!! :P

Μια Σισσιω την εχουμε...! :laugh: Μην μας παθει και τιποτα...!

Φιλακια και θα κοιταξω να κανονισω και για εκεινη τη συναντησουλα...!!! ;):kiss:

Δημοσίευση

sweetmammy έγραψε:

katrina έγραψε:

Κατερινα ειπαμε... θα σου ερθουμε το καλοκαιρι εκδρομη... θα ναυλοσουμε ενα πουλμανακι και θα κανονισουμε συναντησουλα...!!! χιχιχι...!!! :P[/quote:9ndfdtn9]

Ναι!!!!!!!!!!! :cheer:

Ίσως σας προλάβουμε νωρίτερα... ;)

Θα έρθουμε να γνωρίσουμε και εμείς καλύτερα την Πρωτεύουσα! :);):kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...