Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα ακούστε τί πρόβλημα έχω. Αυτόν τον μήνα είχα κανονικά επαφές με τον άνδρα μου αμέσως μετά την περίοδο. Την 12η μέρα του κύκλου είχα κάτι τσουξίματα, πήγα στο γιατρό, διέγνωσε ουρολίμοξη και πήρα αντιβίωση ceclor 750mg για μία εβδομάδα. Μόλις τελείωσε η αντιβίωση της ουρολίμοξης για κακή μου τύχη παθαίνω ωτίτιδα και ξαναπαίρνω αντιβίωση zinandol 500mg την οποία συνεχίζω έως και σήμερα και μάλλον για όλη την εβδομάδα. Σε περίπτωση που είμαι έγκυος (αν και δεν το νομίζω αλλά λέμε τώρα) υπάρχει πρόβλημα με τόση αντιβίωση?????

Φοβάμαι πολύ!!!!!!

Δημοσίευση

Σε καμία περίπτωση αν πιστεύεις ότι είσαι έγκυοσ δεν πρέπει να πάρεις αντιβίωση χωρίς να ρωτησεις τον γιατρό σου. Γενικά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν παίρνουμε αντιβίωση. Καλύτερα να το πείς στον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη...φιλάκια..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...