Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χρόνια μου πολλά...

Recommended Posts

Είναι τα γενέθλιά μου σήμερα..δεν τα νιώθω βεβαια όπως τα ένιωθα παλιά με χαρά και ανυπομονησία..μια κανονική μερα που όμως ούτε ο άντρας μου το θυμήθηκε ούτε η μητέρα μου..με ψιλοπείραξε γιατί είναι τα άτομα που περίμενα και ήθελα να μου ευχηθούν...Γι αυτό θα ευχηθώ στον εαυτό μου να είμαστε καλά με υγεία και ο.τι είναι να έρθει ας έρθει...οσα θέματα φιλοσοφικά μου έρχονται έχω έσας...χαχαχα φιλια πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να τα χιλιάσεις κοριτσάκι και ότι επιθυμείς να γίνει πραγματικότητα!!!

Πολύχρονη σου εύχομαι!!!!

Ορίστε είμαι η πρώτη που σου εύχεται!!!!

Και αν σου κάνουν έκπληξη και γι' αυτο δε σου έχουν πει τίποτα ακόμα?!?!

Είμαι βλέπεις και γώ τοξότης και δε μπορώ να μη σκέφτομαι θετικά και αισιόδοξα και ας κλείνω τα... γκουχου γκουχου την Κυριακή!! :)

Χρονια πολλά! ό,τι επιθυμείς να το κατακτήσεις!

Ε ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΤΟΤΕ :P

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ΄΄ΓΙΟΡΤΑΖΩ-ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΜΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ΄΄ :woohoo:

ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ,ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ....

ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ;);)

liberty81 έγραψε:

Ναι και σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.δεν σε ξεχνάω τώρα...μου έμεινες στο μυαλό :blink::lol:

Αν και δεν έχουμε ξαναμιλήσει σου εύχομαι ότι καλύτερο κοριτσάκι!!!!

Ελπίζω να γνωριστούμε, χαχαχαχα!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ liberty μου !!! ΥΓΕΙΑ πρώτα από όλα... Ρε χαζούλη.. μην σε στεναχωρεί ότι ο αντρούλης σου και η μανούλα σου δεν σου ευχήθηκαν.. Δεν σημαίνει ότι σε αγαπούν λιγότερο.. Ίσα ισα θα έλεγα ότι μάλλον αυτοί οι δύο είναι που σε λατρεύουν περισσότερο απο τον καθένα... Δεν τελείωσε η μέρα σου ακόμα.. ;) και κακώς που δεν τα νιώθεις με χαρά.. να χάιρεσαι που πέρασες έναν χρόνο με τα καλά του και τα άσχημα του και να περιμένεις έναν καλύτερο χρόνο !!! Ένα φιλάκι για τα γενέθλια.. :kiss: και μια αγκαλίτσα από το χιοναθρωπάκι μου.

χρόνια σου πολλάααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! να είσαι πάντα ευτυχισμένη και ότι ποθείς να το πάθεις!!! κι εμένα έκπληξη μου μυρίζεται πάντως.. χμμ!!

Χρονια σου πολλα κοριτσακι!!!! Να εισαι παντα ευτυχισμενη, με υγεια πανω απο ολα!!! :)

Ο,τι καλυτερο σου ευχομαι και καθε σου επιθυμια ευχη μου!!!!

Τωρα θα τα θυμαμαι τα γενεθλιακια σου και θα σου ευχομαι καθε χρονο! ;););)

Φιλακια πολλα!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ρε κοριτσια...αχ κοριτσια αχχχχ με συγκινήσατε γ...το...είμαι και στη δουλειά..θα με γιουχαρουν :lol: τεο κοολ το αλτσχαιμερ χτυπησε πρωτα τον αντρα μου μαλλον :lol: :silly: :lol: εκπληξη?μπαααα χλωμο..δεν κανουν εκλπηξεις

Nα ζήσεις Ελευθερία

και χρόνια πολλά

παιδάκια να κάνεις

να γίνεις μαμα!

http://www.youtube.com/watch?v=QMf04ubv ... L&index=19

http://www.youtube.com/watch?v=pWKRzmvB ... 1&index=20

xρονια σου πολλα liberty!!!!να τα εκατοστησεις,πολυχρονη να εισαι!!! :) σου ευχομαι πανω απ'ολα υγεια κ οτι ποθεις κ ονειρευεσαι να γινει πραγματικοτητα!!!! :)

οριστε κ ενα τραγουδακι για να σου φτιαξω τη διαθεση κ να σε κανω να χαμογελασεις!!! :cheer:

http://www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_S ... re=related

χρόνια σου πολλά κοριτσάκι!!! είμαι σίγουρη πως οι δικοί σου άνθρωποι δεν το ξέχασαν αλλά ίσως θέλουν να σου κάνουν μια εκπληξούλα... :)

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΣΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ??? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ!! ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!! ΣΥΓΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ... ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ!! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ. ΝΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!! :P Σ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΜΑΤΑΡΕΣ ΣΟΥ!! :laugh:

manoula ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ!χιλια χιλια ευχαριστώ.Τρισευτυχισμενη ελα να με μαζεψεις..κλαιωωωωωωω..αχχχχ τί μου κανατε?αχχχχχχχχ ειπα και εγω οτι δεν θα με ξέρατε επειδή ειμαι σχετικά καινούρια στο φορουμ αλλά διαψευστηκα.....που είστε??ελατε για τουρτααααααααααα να κεράσω

Ελευθερια μου χρονια πολλα να τα εκατοστησεις

και να ανοιγεις παντα τοσο ωραια θεματα :P

Μια μεγαλη αγκαλια κι ενα γλυκο φιλακι και απο τον Αρουλη μου :kiss:

Σας ευχαριστώ πολυ πολυ και για το καρματάκι..δωσε στον Αρούλη ενα ζουπηχτό και απο μένα..μεγάλο μεγάλο..τώρα που κλείνω τα 16 :lol: :woohoo: :lol::ohmy::lol:

να τα 100σεις ΦΙΛΟΣΟΦΕ της παρέας!!!

Αφιερωμενο το παρακάτω :

φιλια πολλά....να εισαι γερή και ευτυχισμένη

φιλιαααααααααααααααααααα

zaxarenia μουυυυυυυυυυυ ευχαριστώ πολύ..και μη στεναχωριεσαι για το αιματάκι..το έχω πάθει και εγώ...είχα ουρολοίμωξη βέβαια...εεεεε ατάκα θέλω...δεν έχει σήμερα?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...