Μετάβαση σε περιεχόμενο

πανευκολο ψωμι!


Recommended Posts

δοκιμαστε αυτο το ψωμι ειναι νοστιμο και φτιαχνεται αμεσως,δεν χρειαζεται να περιμενουμε να φουσκωσει.Ενα πακετο φαρινα των 500 γρ,ενα μικρο κουτακι μπυρα των 330μλ,λιγο αλατι,ανακατευουμε με το χερι το μιγμα,βαζουμε και λιγο λαδι στα χερια για ευκολια στο ανακατεμα και αλειφουμε μια φορμα μακροστενη με λαδι,βαζουμε μεσα το μειγμα και το ψηνουμε στους 180, στο πανω κατω για τρια τεταρτα με μια ωρα αναλογα αν το θελουμε ξεροψημενο!καλη επιτυχια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ έχω πάρει αρτοπαρασκευαστή και έχουμε βρεί την υγειά μας.

Για τον άντρα μου περισσότερο που τρώει, γιατί εγώ δεν είμαι του ψωμιού.

Φτιάχνω από πολυτελείας, μέχρι πολύσπορα και ολικής άλεσης, χώρια οι ζύμες για πίτες και πίτσες. Επίσης ωραιότατες μαρμελάδες!

¨ορεξη να έχεις να φτιάχνεις.

Ρίχνω τα υλικά από το βράδυ και το προγραμματίζω να είναι έτοιμο στις 8 το πρωί είναι λες και ξυπνάμε στο φούρνο της γειτονίας...

Εγώ να φτιάξω μόνη μου και να ζυμώσω δεν είμαι καθόλου ικανή, οπότε να ρίχνω όλα μεσα και γίνονται μόνα τους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΑΑΑΑΑ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΕΕΕΕ

ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥΥΥΥΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΟΟΟΟ??

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΑΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ????

ΧΕΧΕ

ΚΑΛΕ ΠΟΙΑ ΜΑΡΚΑ?ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ?ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ?

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

:):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lilaki έγραψε:

Εγώ έχω πάρει αρτοπαρασκευαστή και έχουμε βρεί την υγειά μας.

Για τον άντρα μου περισσότερο που τρώει, γιατί εγώ δεν είμαι του ψωμιού.

Φτιάχνω από πολυτελείας, μέχρι πολύσπορα και ολικής άλεσης, χώρια οι ζύμες για πίτες και πίτσες. Επίσης ωραιότατες μαρμελάδες!

¨ορεξη να έχεις να φτιάχνεις.

Ρίχνω τα υλικά από το βράδυ και το προγραμματίζω να είναι έτοιμο στις 8 το πρωί είναι λες και ξυπνάμε στο φούρνο της γειτονίας...

Εγώ να φτιάξω μόνη μου και να ζυμώσω δεν είμαι καθόλου ικανή, οπότε να ρίχνω όλα μεσα και γίνονται μόνα τους.

ΛΙΛΑΚΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟ ΤΟΝ ΑΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΙΚΟΝΥΡΑ?ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙΚΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΣΥΝΥΘΩΣ ΖΥΜΩΝΩ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ?ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΨΩΜΙ?ΤΟ ΨΩΜΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΖΥΜΩΝΕΙΣ ΕΣΥ?ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙΣ!ΚΑΛΗ ΠΑΤΕΝΤΑ!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο το ψωμι που σας λεω παντως ειναι πανευκολο,ουτε το ζυμωνεις ιδιαιτερα,ουτε περιμενεις να φουσκωσει,ακομα και καθε μερα μπορεις να το φτιαχνεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ουτε εμενα με διευκολυνε ο αρτοπαρασκευαστης ΚΑΘΟΛΟΥΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ. ισως φταιει το συγκεκριμενο μοντελο. :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω φτοιαχνω το εξης :ανακατευω 5 ποτηρια αλευρι λευκο και τρια μαυρο 2 φακελακια μαγια μπυρας 1 κουταλια της σουπας αλατι , 1 κουταλια της σουπας αλατι, 2/12 φλιτζανια τσαγιου χλιαρο νερο και τελος 1/4 του φιτζανιου λαδι.

ΕΚΛΕΛΕΣΗ

διαλυω τη μαγια σε στο νερο να μην ειναι ζεστο αλλα χλιαρο μετα προσθερω τη ζαχαρη και το αλατι και ανακατευω καλα για να διαλυθουν κοιταω να μην βαλω ταυτοχρονα μαγια και αλατι γιατι δνε φουσκωνει και στη συνεχεια προσθετο το αλευρι και μετα το λαδι ζυμωνω καλα και αφου ειναι ετοιμο δινω το σχημα που επιθυμω και το αφηνω για μιση ωρα τουλαζιστον σε ζεστο μερος για να διπλιασιαστει σε ογκο .Μετα το ξαναναναλκατευω και τα αφηνω για λιγι να ξεκουραστη η ζυμη.

Το ψηνουμε σε προθερμασενο φουρνο 45-60 λεπτα το πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βουλα πολυ ευκολο ξεχασα να σου πω οτι οταν το βαλεις θα παρεις να το τρυπησεις σε ενα σημειομε ενα καλμακι απο σουβλακικαι βεβαι να το σταυρωσεις και΄καλυτερανα το βαλεις στην αντισταση .Στο ταψι βαλε απο κατω λαδακικαι λιγο αλευρι αμα θελεις να μην κολλησει .Καλη επιτυχια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bell έγραψε:

Μόλις το έφτιαξα και τσακίσαμε το μισό

με τον άντρα μου! :blush::blush:

πολύ καλό!

Άραγε κάνει και για βάση πίτσας? :unsure:

για βαση πιτσας δοκιμασε και πιτα για σουβλακια,τη μεγαλη,γινεται πολυ ωραια
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 6 months later...

pink έγραψε:

δοκιμαστε αυτο το ψωμι ειναι νοστιμο και φτιαχνεται αμεσως,δεν χρειαζεται να περιμενουμε να φουσκωσει.Ενα πακετο φαρινα των 500 γρ,ενα μικρο κουτακι μπυρα των 330μλ,λιγο αλατι,ανακατευουμε με το χερι το μιγμα,βαζουμε και λιγο λαδι στα χερια για ευκολια στο ανακατεμα και αλειφουμε μια φορμα μακροστενη με λαδι,βαζουμε μεσα το μειγμα και το ψηνουμε στους 180, στο πανω κατω για τρια τεταρτα με μια ωρα αναλογα αν το θελουμε ξεροψημενο!καλη επιτυχια!
κοριτσια υπενθυμιζω τη συνταγη αυτη για οσες δεν την εχουν δει
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

κοριτσια να κανω μια ερωτηση μπορει να ειναι και χαζη.Αυτο το ψωμι το φτιαχνω συχνα και μας αρεσει,κανει να φαει το βαφτιστιρη μου που ειναι 16 μηνων;ρωταω επειδη εχει μπυρα,βεβαια θα μου πεις και τα ετοιμα μαγια μπυρας εχουν αλλα δεν ξερω. :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...