Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σύμπτωμα ... ? ? ?


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια !! Να μπω κατευθείαν στο "ψητό" :) . Περίοδο περιμένω

σε 5 μερούλες περίπου.. Εδώ και 5 μέρες τώρα κάθε βράδυ, 7-8 περίπου είναι η ώρα μου, έχω δέκατα 37,2 στάνταρ... το πρωί μετά μια χαρά, δεν βάζω θερμόμετρο να πω την αλήθεια αλλά νιώθω εντάξει την θερμοκρασία μου. Εκτός από τα κλασσικά πονάκια στην κοιλιά, δεν έχω κάποια άλλη ένδειξη. Αααα έγινα και λιγάκι πιο ευσυγκίνητη !! :dry::huh: και λίιιιιγο πιο ευέξαπτη :angry:

Σκέφτηκα να πάρω το self clear (αυτό δεν είναι που δέιχνει 5 μέρες μετά την σύλληψη? ) αλλά φοβήθηκα μην απογοητευτώ.. το ερώτημα είναι το εξής. για τα δέκατα έχω ακούσει ότι είναι σύμπτωμα .. αλλά πότε? μετά την καθυστέρηση? όλη την ημέρα? το πρωί? η δεν παίζει ρόλο ? Να ελπίζω σε κάτι δλδ ? Εκτός από το να περιμένω το Σαβ/κο να δω θα μου ρθει δεν θα μου έρθει.. Να ξέρω αν είναι να παω για εξετάσεις παθολογικές... :S Δε μ αρέσουν τα δέκατα.. :unsure: και μάλιστα χωρίς πονόλαιμο, μπούκωμα και λπ να πω είναι κρύωμα! Την βοήθειά σας κοριτσάκια μου !!

post-8438-13873934740893_thumb.gif

post-8438-13873934741087_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα,ειμαστε στην ιδια φαση κ εγω σε τοσες μερες περιμενω να αδιαθετησω.Ακου τωρα τα δεκατα ειναι συμπτωμα αλλα...ξεκινανε μολις γινει η ωορηξια κ 1-2 μερες πριν την περιοδο η θερμοκρασια ερχετε παλι στο φυσιολογικο.Ομως εαν εχει γινει συλληψη τοτε τα δεκατα παραμενουν για ολη την εγκυμοσυνη.

Το θεμα ειναι οτι τη θερμοκρασια απαραιτητως την μετραμε το πρωι μολις ξυπνησουμε κ οσο εισαι στο κρεββατι.Παντα το απογευμα κ το βραδυ η θερμ.του σωματος μας ειναι πιο ανεβασμενη.Ξεκινα να την παρακολουθεις ετσι που σου λεω.Αν εχεις καθυστερηση κ η θερμ.ειναι ανεβασμενη αυτο κατι...λεει.

Μην κανεις κανενα τεστ,ακουσε με γιατι κ εγω τετοια εκανα κ συνεχως ειμουν σε κατασταση απογοητευσης κ τρελλας.Υπομονη μα δεις αν εχεις καθυστερηση κ μετα παρε οσα τεστ θελεις.Πολλα φιλια κ ελπιζω να βοηθησα!!! ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ'ευχαριστώ ζούμπι μου για την κατατοπιστικότατη απάντησή σου.Το πρωι δλδ να μετράω θερμοκρασία ? Αλλά ακόμα δεν έχω καθυστέρηση ... :( άρα αναμενώ ? Μήπως είμαι αρρωστουλά τελικά γι'αυτό τα δέκατα? :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κοριτσακι σου ειπα οτι παντα πριν τη περιοδο η θερμ.ειναι ανεβασμενη.Αν μετρας συνεχεια τη θερμ.σου,καθημερινα θα δεις οτι τις υπολοιπες μερες ειναι πιο χαμηλη κ τις μερες που ειναι η ωορηξια (δηλ.οι γονιμες μερες του κυκλου) αυξανεται.Και μετα λιγο πριν να αδιαθετησεις δηλ.1 με 2 μερες πιο μπροστα,ξαναπεφτει.Αλλα αυτο θα πρεπει να το κανεις για 2-3 μηνες για να καταλαβεις τη διαφορα.Να δεις πια ειναι η βασικη θερμ.σου,γιατι δεν ειναι η ιδια σε ολες τις γυναικες.Η δικη μου π.χ ειναι 36,1 κ στην ωορηξια φτανει 36,8- 37.μια μερα πριν τη περιοδο πηγαινει παλι 36,οποτε κ καταλαβαινω οτι...τζιφος παλι.

Αααα,κ κατι αλλο το θερμομετρο στο στομα θα το βαζεις,οχι στη μασχαλη,ετσι λενε οι ειδικοι,δεν ξερω γιατι αλλα για να το λενε καποιος λογος θα υπαρχει.

Εαν εχεις τελικα καθυστερηση κ συνεχισεις με αυτα τα δεκατα πιθανον να εισαι εγκυος,εκτος βεβαια κ αν εχεις καποια ιωσουλα.Υπομονη αργα η γρηγορα θα δουμε τι συμβαινει.Οτι αλλο θες ρωτα.. ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζουμπίτσα μου. κατάλαβα τί εννοείς.. απλώς γενικά μου έκαναν εντύπωση τα δέκατα μου.. :dry: που ποτέ άλλοτε δεν είχα.. σε βλέπω ενημερωμένη.. η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μπει ποτέ σε αυτήν την διαδικασία της θερμομέτρησης. ελπίζω και για τις δυο μας να μετράμε μέρες καθυστέρησης από βδομάδα και ένα θετικό τεστ .. φιλάκια! :kiss::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον ακου!

Ακουουουους?

Μην κανεις τεστακι τοσο νωρις! Κι εγω τους πρωτους μηνες ολο αυτο εκανα γιατι ελεγα οτι ειμαι σιγουρη! Και μετα? Η απογοητευση φουουουλ!!! :angry:

Οσο για την θερμοκρασια?

Θα παρεις θερμομετρο κανονικο (οχι ηλεκτρονικο!) του λεπτου. Θα μετρα την θερμοκρασια για ενα λεπτο ακριβως (οχι παραπανω γιατι θα ανεβει)

καθε πρωι ΠΡΙΝ σηκωθεις απο το κρεββατι. Θα την μετρας στο στομα κατω απο τη γλωσσα.

Λογικα η θερμοκρασια σου θα ανεεβαινει καθε μερα και ενα δεκατο.

Αν δεν εισαι εγκυος την ημερα που ειναι να σου ερθει ή μια μερα πριν η θερμοκρασια σου θα εχει πεσει στο κανονικο ή ενα δεκατακι πιο κατω (36.5 με 36.6).

Αν εισαι εγκυος η θερμοκρασια σου θα πρεπει να παραμεινει ανεβασμενη για 20 μερες περιπου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

1..2..1..2 ΜΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ cristi ? :P Καλά αυτή η σιγουρία μας ώρες ώρες έχει πολύ πλάκα.. πιο έγκυες και από τις έγκυες κάνουμε. :laugh: Νομίζω και αυτό το καθημερινό μέτρημα θα με αγχωσει και από ότι διάβασα δεν είναι και 100% ακριβές.. σε αναμονή του μοναδικού αδιάψευστου συμπτώματος της καθυστέρησης ή του ερχομού της απ'αυτής.. :( ξέρετε έσείς..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λαμβανω..... Οβερ!

Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλεναδα! Ουτως ή αλλως αν φτασεις στο σημειο να εχεις ανεβασμενη θερμοκρασια ενω θα επρεπε να ειχε πεσει προφανως θα εχεις καθυστερηση.......

Οποτε γιατι να μην κανεις ενα τεστακι να ησυχασεις....

Εγω δεν το λαμβανω και πολυ υποψιν μου, απλα σου ειπα πως λειτουργει.

Σου ευχομαι να περασουν γρηγορα αυτες οι 5 μερουλες και να εισαι εγκυουλα!!!!!! :):):):):):):)

Αντε να ακουσουμε κι αλλα καλα νεα εδω μεσα μπας και αλλαξει κι η δικη μου η τυχη και φιλοτιμηθει ο τεμπελαρος ο πελαργος να μου χτυπησει το θυροτηλεφωνο!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγγνώμη, δεν ξέρω ποια κοπέλα το είπε αυτό για το θερμόμετρο, αλλά ρε κορίτσια υδραργυρικό θερμόμετρο στο στόμα???? ασε που πια δεν πωλούναι τετοια.... δεν τα βρίσκεις ευκολα...

εγω από τότε που μου έσπασε μεσ στο σπίτι και είδα και έπαθα να το μαζέψω, δεν ξανακουμπάω υδραργυρικό με τίποτα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

cristi μου που θα πάει θα το πει το ρημάδι το οβερ και ο πελαργος.. κάποια στιγμή θα ξεκουφαθεί !!! :laugh: :laugh:

φραουλίτσα μου... σε ευχαριστώ.. εύχομαι τα καλύτερα κια για σένα. :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

boulou,μην κανεις κανενα τεστ,προς το παρον.Περιμενε την καθυστερηση.Ηρεμια κοριτσια οσο μπορουμε!Και εγω τετοιες σαχλαμαριτσες εκανα κ μετα...ετρωγα την κρυαδα αδικα!!!Ασε που εχει αποδεικτει οτι αυτα τα τεστακια του εμποριου ειναι ανακριβη.Δεν ανιχνευουν την ορμονη σε τοσο μικρο διαστημα κ ασε τι λενε οι φαρμακευτικες.Με βλεπεις ενημερωμενη γιατι εδω κ 2 χρονια προσπαθω να μεινω εγκυος κ εχω περασει απο διαφορα...σταδια!!Εχεις δικιο που λες πως θα αγχωθεις περισσοτερο με τη θερμομετρηση κ ολα αυτα.Καλυτερα ασ'το στην τυχη του,πιο ευκολα θα ερθει ετσι.Στα λεει μια (εγω δηλ.)που τα εχει περασει τοοοοσες φορες ολους αυτους τους μηνες.

Ειμαι μεσα στο mammy περιπου 1 χρονο,οι περισσοτερες κοπελες που γνωριζω απο εδω εχουν μεινει εγκυες.Αρα...αυτο τι σημαινει;;οτι θα ερθει συντομα κ η σειρα μας :cheer: Ειμαι 100% σιγουρη για αυτο.Υπομονη.....Πολλα φιλακια,θα τα λεμε!!!! ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα έρθει και η σειρά μας ζούμπι... τι στο καλό στο πηγάδι κατουρήσαμε εμείς? να πω την αλήθεια δεν αγχώνομαι ακόμα γιατί δεν ξεκινήσαμε εντατικά τις προσπάθειες.. είμαστε χαλαρά! αλλά αυτόν το μήνα απλώς έτυχε τις καλές μέρες και τις αξιοποιήσαμε στο έπακρον... γι'αυτό θέλοντας και μη το μυαλό πηγαίνει εκεί.. αλλά κορίτσια καμία μας δεν το βάζει κάτω , και απόδειξη τα τόσα παραδείγματα που βλέπουμε εδώ στο mammy. :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια.. και συγνώμη που σας ζαλίζω πάλι.. αλλά εδώ και μια εβδομάδα και κάτι ΚΑΘΕ μέρα στις 7-8-9 η ώρα το βραδάκι αισθάνομαι να "φουντώνω", βάζω θερμόμετρο και η θερμοκρασία μου είναι στάνταρ 37,1-37,2. Οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας, είτε πρωί είτε αργότερα το βράδυ κατεβαίνει στα φυσιολογικά της.. μάλλον έχει "λαλήσει" η θερμοκρασία μου.Εκεί καταλήγω... εκτός αν έχω "κάτι" :( Εντομεταξύ περίοδος αναμένεται για αύριο.. Η κοιλιά πονάει όπως πάντα.. Στήθος μηδέν πόνο. Αυτό με το στήθος το έχω απόρια... Εσείς που υπήρξατε εγκυούλες και ξέρετε, ο πόνος στο στήθος δλδ ξεκινάει απαραίτητα πριν την καθυστέρηση, ή σας έχει τύχει να ξεκινήσει ο πόνος πχ με την καθυστέρηση... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντησούλες σας.. :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα boulou. Απο αυριο δηλαδη μετρας καθυστερηση?Σου ευχομαι πραγματικα να εισαι και ολα αυτα αν ειναι οντως συμπτωματα. Καλα το οτι εχεις τοσο καιρο δεκατα νομιζω ειναι πολυ καλο σημαδι. Τωρα για το στηθοσ τι να σου πω...ακομα δεν εχω μεινει εγκυος αλλα οι περισσοτερες κοπελες εδω λενε οτι τους πρηζοτανε πολυ πριν την περιοδο.....

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ'ευχαριστώ tinkerbel μου.. και για τα δέκατα εδώ τα κορίτσια λένε την πρωινή θερμοκρασία μετράμε.. εμένα ντιπ ανάποδη.. βραδυνή! :dry::blink: Από αύριο.. καθυστέρηση ή θα μου έρθει ?

Νομίχω και εσύ είσαι στην αναμονή για μωράκι.. καλή επιτυχία και σε σένα.. :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ boulou!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ!!ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗ 9 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ!!ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ..ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΣΗΚΩΘΩ !!! ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑΓΧΩΘΩ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΕ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

boulou εμενα στην 1η εγκυμοσυνη,ουε στηθος ποναγε,ουτε συμπτωματα ειχα απο "τα γνωστα",το μονο που ενοιωθα ηταν κατι πολυ δυνατες κραμπες οταν σηκωνομουν αποτομα απο καρεκλα.τιποτα αλλο,για αυτο ολα ειναι σχετικα.σε καταλαβαινω απολυτα,εγω ειχα θερμοκρασια μεχρι χτες 37 κ σημερα το πρωι 36,1..αρα..οπου να'ναι κατεβαινουν οι ρωσοι :(:( .Τι να κανουμε;;;υπομονη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ'ευχαριστώ Βίκυ μου. Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί! Να έχεις και εσύ μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

Ζούμπι μου ...με ενθάρρυνες φοβερά με το ότι ούτε και σενα πονούσε το στήθος!!! :laugh: λες και με μένα να συμβεί το ίδιο :dry: ????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

boulou έγραψε:

Σ'ευχαριστώ tinkerbel μου.. και για τα δέκατα εδώ τα κορίτσια λένε την πρωινή θερμοκρασία μετράμε.. εμένα ντιπ ανάποδη.. βραδυνή! :dry::blink: Από αύριο.. καθυστέρηση ή θα μου έρθει ?

Νομίχω και εσύ είσαι στην αναμονή για μωράκι.. καλή επιτυχία και σε σένα.. :kiss:

Αχ γλυκια μου εμενα απο το Σ/Κ ειναι οι γονιμες οποτε εχω εντατικα αμθηματα οπως καταλαβαινεις :laugh: :laugh: :laugh:

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σου και σου ευχομαι κι εγω να ειναι ολα συμπτωματα εγκυμοσυνης...

μα δεν γινεται ολες θα μεινουμε..οι ευχες τις εγκυου πιανουν κι εμεις εχουμε πολλες φιλεναδες που μαςε το ευχονται!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι ναι...έχω κάτι μικρές ενοχλήσεις πολύ χαμηλά από το κεφαλάκι θεωρώ και πιο πάνω γίνεται πάρτυ με τα ποδαράκια να χτυπάνε όπου βρουν 😁😁🧿🧿
    • Μακάρι μακάρι μακάρι...αν κ δύσκολο!! Είχαμε δύο επαφές μόνο 😭 που να φανταστώ ότι αποφάσισε να κάνει στην ώρα του ωορρηξία 🤣🤣🤣 ήταν κ λίγο άκυρες!! Δλδ  φαντάσου 8η και 11η ημέρα κύκλου...πφφφφ
    • Ναι μακάρι γτ όντως είναι πολύ δύσκολο... Χμμμμμ δεν ξέρω κατά πόσο ήταν καλές οι επαφές γτ λόγω δουλειάς καταφέραμε μόνο δύο και ίσως άκυρες μέρες!! Με λίγη βοήθεια όμως 🙏🏼 και ελπίδα....αυτή πεθαίνει τελευταία δεν λένε;; Χαχα  Μου είπε η γυναικολόγος πως λογικά σε 10 με 12 ημέρες θα πρέπει να έρθω περίοδο αν όντως έγινε η ωορρηξία!!   Για να δούμε;;!!!!
    • Αγαπη μου καλη επιτυχια ευχομαι κ το μικρακι σας να φωλιασει στην κοιλιτσα σου για 9 μηνες!!! 🙏🙏 Εγω δν ειχα καθολου συμπτωματα... ισως μια καποια συχνοουρια αλλα δν ξερω αν ηταν απ την εμφυτευση ή λογω του νερου π επινα... λιγο τα φατμακα, λιγο υο οτι πινω αρκετο νερο κ με τοση ζεστη επινα τλχ 2-3 λιτρα νερο τη μερα. Κ νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι συστηνεται μετα την ετ αρκετο νερο γ να ενυδατωνεται η μητρα... Αλλα ουτε στηθος, ουτε κτ αλλο... α! Κι 1-2 βραδια ειχα εξαψεις.. εκει κοντα στη χοριακη... αλλα ισως φταινε κ τα φαρμακα.. μ τοση προγεστερονη.. Κι εγω προτεινω ν μεινεις σπιτι ν ξεκουραστεις!! Κι εγω πηρα την αδεια ειδικου σκοπου κ ξρκουραστηκα!! Βεβαια ολο ξυπνητηρια ειχα το πρωι γ τα φαρμακα αλλα τλχ ημουν ηρεμη...
    • Κοίτα η μπανάνα μυρίζει και "περίεργα". Η δικιά μου τους πρώτους μήνες της σιχαινόταν 😅 Νομίζω το ψωμί και τα μπισκότα τα λατρεύουν. Τουλάχιστον η δικιά μου τρελένεται. Οπότε αν θες άσε της ένα κομμάτι ψωμί κόρα ή ένα μπισκότο και άσε να δεις αν θα το φάει. Επίσης φροντίσε να πεινάει λίγο όταν θα της τα δώσεις. Να δεις αν θες δείξει περισσότερο ενδιαφέρον ετσι.  Μπράβο για την υπομονή και την ψυχραιμία 💪💪💪 Έτσι θέλει! Το χεις μανούλα!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...