Μετάβαση σε περιεχόμενο

Catering για 40 ατομα στο σπιτι

Recommended Posts

Κορίτσια βοηθεια!!!Pantreytika thn paraskeyh me politiko...den exw kanei akoma trapezi..

eimai se skepsi na kleisw ena trapezi ekso h na vrw ena catering na kanw kati spiti...tha hthela na to kanw poly spiti alla dystyxws logw dyskolhs egkymosynhs den mporw na mageirepsw gia 40 atoma alla apo thn allh den thelw na fortwthw kai se mamades alla kai thelw poly na to kanw spitaki moy poy tha perasoyme kai kalytera...

:huh::huh:Mhpws kserei kamia kapoio catering pou na kalyptei spitiko geyma...oxi finger food kati kalytero????

Sthn athina!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν... να ζήσετε!!! Κάθε ευτυχία και με το καλό να'ρθει το νινάκι σας!!! :)

Ανάμεσα στο δίλημμα εστιατόριο ή catering στο σπίτι... λόγω της κατάστασής σου νομίζω καλύτερα θα'ταν να γίνει σε εστιατόριο ή σε αίθουσα ξενοδοχείου με catering, για να αποφύγεις τη βαβούρα του σπιτιού, που όσο να'ναι, με τόσο κόσμο, άνω κάτω θα γίνει! Θα θες να'ναι όλα στην εντέλεια, θα αγχωθείς.. κλπ κλπ...

Τώρα αν θες οπωσδήποτε να κάνεις κάτι στο σπίτι, τότε νομίζω πως τα περισσότερα catering που βλέπεις στους γάμους κλπ, αναλαμβάνουν και τραπέζι σε σπίτι. Το'χω δει σε "στρώσιμο κρεβατιού" και το'χω δει και σε άλλες εκδηλώσεις. Το τι θα επιλέξεις για μενού είναι καθαρά δική σου υπόθεση!! Έχουν τεράστια ποικιλία φαγητών!

Σαν συμπέρασμα: έχε ως γνώμονα στην απόφασή σου το τι θα είναι το λιγότερο κουραστικό για σένα!

Ό,τι και να επιλέξεις, εύχομαι να περάσετε τέλεια!! :) :)

yolle έγραψε:

Κορίτσια βοηθεια!!!Pantreytika thn paraskeyh me politiko...den exw kanei akoma trapezi..

eimai se skepsi na kleisw ena trapezi ekso h na vrw ena catering na kanw kati spiti...tha hthela na to kanw poly spiti alla dystyxws logw dyskolhs egkymosynhs den mporw na mageirepsw gia 40 atoma alla apo thn allh den thelw na fortwthw kai se mamades alla kai thelw poly na to kanw spitaki moy poy tha perasoyme kai kalytera...

:huh::huh:Mhpws kserei kamia kapoio catering pou na kalyptei spitiko geyma...oxi finger food kati kalytero????

Sthn athina!!

Κοριτσακι να ζησετε!!!!!!!!!!!!!!! Εγω θα το εκανα εξω αν ημουν στην κατασταση σου..αλλα αν θες σπιτακι σου προτεινω το Bizart catering το ειχα στο γαμο μου..εργαζοταν το κουνιαδακι μου εκει και ο αντρας μου κανει εξτραδακια εκει..αν σε ενδιαφερει στειλε μου πμ να σου δωσω τηλ κλπ

Για catering δε ξέρω να σου πω μιας και δε μένω Αθήνα,αλλά θα συμφωνήσω με τα κορίτσια,στο να κάνεις το τραπέζι εκτός σπιτιού.

Να ζήσετε και με το καλό να ρθει και το μωράκι σας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...