Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ, ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΝΥΝ!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΣ ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΣΤΟ 1 ΤΡΙΜΙΝΟ ΚΥΗΣΗΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 10Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΠΝΟΙΑ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΩ ΚΑΤΙ!!!ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΛΟΓΩ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ?ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ, ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΑΚΟΜΗ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ PLEASEEE!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Δημοσίευση

Εγώ θα σου πρότεινα να ελέγξεις το θηροειδή σου.

Καμιά φορά δημιουργείται στην εγκυμοσύνη.

Το είχα πάθει κι εγώ στην εγκυμοσύνη, έπαιρνα 1 χαπάκι κάθε πρωί και μόλις γέννησα έφυγε.

Μη σε αγχώνει...

Δεν είναι τίποτα.

Δημοσίευση

ΒΑΣΙΚΑ ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ,ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΘΩΡΑΚΑ, ΕΧΩ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΜΟΥ.ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΥΡΟΕΙΔΗΣ ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΤΩΡΑ, ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΞΩ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΙΧΑ ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΣΤΟ Α'ΤΡΙΜΗΝΟ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ.ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΟΜΩΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΓΧΟΣ.ΕΦΥΓΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Η γυναικολογος μου ειπε οτι 2.50 και κατω πρεπει να ειναι.Εγώ ωορρηξια κάνω το εχω επιβεβαιωσει στη γυναικολογο.Ο ενδοκρινολογος ειπε δεν χρειάζεται κατι για ψαξιμο ουτε περαιτερω εξέταση μου.εβαλε, κ εγώ είχα μια.φορα ανεβασμενη προλακτινη 38 μετα επεσε στο 23 οποτε μάλλον λόγω αγχους.Σκέφτομαι να τ ξαναμετρησω ή να παρω και δεύτερη γνώμη οταν βγει το σπερμοδιαγραμμα και ειναι καλό.Ο ενδοκρινολογος μου ειπε βλεποντας ολες τις μετεησεις οτι ειναι πολυ καλές και η Αμη, τώρα αυτο μενει...
    • Με το καλό τα παιδάκια σου! Αν πας σε δημόσιο στην Αθήνα καλό είναι να έχεις βρει κάποιον γιατρο εκ των προτέρων να σε δρομολογήσει για να τύχεις καλύτερης αντιμετώπισης, ειδικά με δίδυμα καλό είναι να έχεις τον γιατρό σου εκεί μέσα γιατί οι εμπειρίες που έχω ακούσει αφορουν όλο το φάσμα από χείριστες έως πολύ καλές επομένως καλό είναι να μπορείς να απευθύνεσαι κάπου συγκεκριμένα. Μεταξύ Έλενα και Αλεξάνδρα το Έλενα είναι σαφώς καλύτερο σε υποδομές αλλά δεν είναι πολύ έμπειρο σε κυήσεις υψηλού κινδύνου και δυστυχώς όπως ξέρεις μια δίδυμη κύηση πάντα ενέχει την πιθανότητα ανάγκης υποστήριξης των νεογνών. Σε αυτό το Αλεξάνδρα είναι αδιαμφισβήτητα πιο έμπειρο αλλά έχω ακούσει πολλά ενίοτε για άσχημες συμπεριφορές που φαντάζομαι εξαρτάται από το που θα πέσεις. Στα δημόσια επίσης υπάρχει η πιθανότητα να είναι γεμάτη η μονάδα εντατικής νοσηλειας νεογνών και να πρέπει τα μωρά να μεταφερθούν σε άλλο νοσοκομείο ενώ η μαμά μένει στο μαιευτήριο που γέννησε. Στο ιδιωτικό σαφώς αυτό δε συμβαίνει. Εν ολίγοις παρόλο που εγώ γέννησα σε ιδιωτικό, αν επρόκειτο για μια ανεπιπλεκτη μονήρη κύηση θα σου έλεγα πως και το Έλενα είναι μια χαρά αλλά για δίδυμη κύηση (και δεν ξέρω αν έχεις παράγοντες κινδύνου για πρόωρο τοκετό η κάτι άλλο) θα πήγαινα η στο Αλεξάνδρα σε μιλημενο γιατρό απαραιτήτως (δυστυχώς, Ελλάδα) που διαχειρίζεται συχνά δίδυμες κυήσεις και ενδεχομενη προωρότητα η στο ιδιωτικό για να έχω το κεφαλι μου ήσυχο.  Εύχομαι τα καλύτερα!
    • Ετσι είναι κορίτσι μου πολύ σωστά στο είπε. Εγω είμαι  ρεζους αρνητικο και ο πρωτος μου γιος θετικός από το ρέζους του μπαμπά του.  Κυρίως  κινδυνεύει το 2ο παιδί και τα επόμενα. Στο πρώτο παιδί όσο ήμουνα εγκυος μου  έκαναν κάθε μηνα την εξέταση  έμμεση Coombs που βλέπει αν έχω αποκτήσει κάτι αντισώματα. Μόλις γεννήθηκε ο γιος μου και είδαν πώς είναι θετικοσ μου έκαναν την ένεση αυτή για να προστατευθούν οι επόμενες εγκυμοσυνες.  Στη προσπάθεια για 2ο παιδί είχα μια αποβολή  στην  10η βδομάδα και μου έκαναν πάλι  την ένεση.. 
    • Ααα ωραία κοντεύεις δηλαδή άντε λίγο υπομονή ακόμα να μας στείλεις όταν γεννήσεις 🥰 εγώ γνώριζα για όσες κοπέλες έχουν αρνητικό στο θετικό δεν χρειάζεται 🤷‍♀️ εγώ πχ με την μεγάλη δεν είχαμε το ίδιο αίμα εγώ έχω Ο+ και εκείνη Α+ ( του μπαμπά της)  και ήταν οκ.. η μπέμπα δεν ξέρω τι ομάδα αίματος έχει  αλλά κάντε μια ερώτηση κορίτσια δεν έχετε να χάσετε τίποτα 
    • Κορίτσια εμείς μιλήσαμε εχθές με την παιδίατρο μου, τις είπα τις ζυγίσεις μας , μου λέει μπράβο καλά πάει η μικρή,  τώρα έχω κόψει το αντλημενο που τις έδινα 2 γεύματα το βράδυ και έχουμε μόνο το στήθος, θα τη ζυγίσω ακόμα σήμερα και την Δευτέρα και μετά θα επιστρέψω τη ζυγαριά, παιδίατρο έχουμε ξανά στις 15 του μηνα όπου θα είμαστε 20 ημερών κυρίες ✨️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...