Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΑΑΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ...

Recommended Posts

....Πειραζει να το ξαναπουμε αλλη μια;;;;

Βρε κοριτσια υπαρχει περιπτωση να αρχισουν ψιλοαναγουλες κ πονακια στην κοιλια πριν την καθυστερηση;;;ειμαι λιγο περιεργα εδω κ λιγες μερες αλλα περιμενω περιοδο μεχρι 11/12,ειχε καμια κατι παρομοιο;;;

Ενταξει κ ασε τα πονακια μπορει να ειναι της περιοδου,ομως εχω δεκατα (36,7-36,8) κ αυτες τις αναγουλες,το στομαχι μου ολο ανακατευετε...λετε να γινει κανενα θαυμα μες τα χριστουγεννα...;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ζουμπι μου,για αναγούλες λίγο δυσκολο αλλά κάθε οργανισμος είναι διαφορετικός.Χθες που μιλουσα με μια φίλη που γνωρισα εδω απο το μαμμυ μου έλεγε πως πριν την καθυστερηση άλλαξαν χρώμα οι θηλές και δεν μπορούσε να πίνει γαλα το πρωι όπως έπινε.Σου΄εύχομαι να εισαι εγκυούλα και το μωράκι σου να έχει αρχίσει να σε βασανιζει από τώρα,

Γλυκιά μου, σου εύχομαι να είσαι εγκυούλα!

Εγώ είχα συμπτώματα 1 βδομάδα μετά τη σύλληψη, δηλαδή πριν την καθυτέρηση.

Έβλεπα διαφορές στο σώμα μου και το σημαντικότερο, το ένιωθα!!!

καλησπερα κοριτσια.

εγω περιμενα περιοδο 29 οκτωβριου.Απο τις 20 οκτωβριου και για μια εβδομαδα ειχα αναγουλες και μ'ενοχλουσε πολυ η μυρωδια του ελληνικου καφε.Κ εγώ θεώρησα ότι είναι πολύ νωρίς για συμπτώματα.από την επόμενη εβδομάδα δεν είχα τίποτα.09 Νοεμβρίου επιβεβαίωσα την εγκυμοσύνη μου.Δεν είχα τίποτα μετά.Μόνο φούσκωμα(πολύ)στην κοιλιά.είμαι στον τρίτο κ είναι σαν να είμαι στον πέμπτο.Σου εύχομαι να σου έρθουν όλα όπως τα θέλεις...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ CHRIS82 EIXA KAI ΕΓΩ.ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ, ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 10Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ Ε?ΚΟΠΩΣΗ, ΥΠΝΗΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΠΝΟΙΑ!!!ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΗΞΙΜΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΕΜΑΙ ΣΤΟΝ 3Ο ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΝ 5 ΜΗΝΩΝ.ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΕΓΚΥΟ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!!!

ΖΟΥΜΠΙ!!!!!!!!!1 :woohoo: :woohoo:

ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ???

ΚΑΛΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ,ΠΕΤΑΣ ΤΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ????

ΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΚΑΛΑ?

ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙ????

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΟΧΙ ΜΕ ΕΝΑ ,ΑΛΛΑ ΜΕ 2!!!!!!!!!!

kvfa έγραψε:

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ CHRIS82 EIXA KAI ΕΓΩ.ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ, ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 10Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ Ε?ΚΟΠΩΣΗ, ΥΠΝΗΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΠΝΟΙΑ!!!ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΗΞΙΜΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΕΜΑΙ ΣΤΟΝ 3Ο ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΝ 5 ΜΗΝΩΝ.ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΕΓΚΥΟ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!!!

Έτσι ακριβώς κ εγώ kvfa.Είχα υπνηλία πολύ και τώρα έχει μία εβδομάδα που δυσκολευομαι να αναπνεύσω όταν κουράζομαι.Η υπνηλία άρχισε να υποχωρεί σιγά σιγά..τσιμπιματάκια έχω καιρό να νιώσω και όσο για το πρήξιμο τί να πώ..δεν μου κάνουν τα ρούχα μου.Βασικά με ενοχλεί όταν κάτι ακουμπάει στην κοιλιά μου ή με πιέζει γι αυτό έχω πάρει ήδη ρούχα μεγαλύτερου μεγέθους.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.... :cheer::cheer::cheer:

ΚΑΛΕ CHRIS82 ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ!!!ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ!!!ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΕΙΔΙΚΑ!!!ΛΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΑΣΟΥΛΑ?ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΙΛΙΕΣ, ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΟ ΚΟΒΩ ΝΑ ΧΟΥΝ ΜΕΣΑ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΘΕΣ/ΚΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΜΑΡΑ, 48 ΚΙΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ SMALL KAI EXTRA SMALL EINAI,TI NA MOY XΩΡΕΣΕΙ ΤΩΡΑ?Α, ΚΑΙ ΣΤΗΘΟΣ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΥ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ, ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ, ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΣΟΥΤΙΕΝ!!!!ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΜΕ ΑΠ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

kvfa έγραψε:

ΚΑΛΕ CHRIS82 ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ!!!ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ!!!ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΕΙΔΙΚΑ!!!ΛΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΑΣΟΥΛΑ?ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΙΛΙΕΣ, ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΟ ΚΟΒΩ ΝΑ ΧΟΥΝ ΜΕΣΑ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΘΕΣ/ΚΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΜΑΡΑ, 48 ΚΙΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ SMALL KAI EXTRA SMALL EINAI,TI NA MOY XΩΡΕΣΕΙ ΤΩΡΑ?Α, ΚΑΙ ΣΤΗΘΟΣ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΥ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ, ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ, ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΣΟΥΤΙΕΝ!!!!ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΜΕ ΑΠ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ Κ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ CHICCO.ΕΙΝΑΙ 17:30.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΑΙL ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ.ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΗΛ Κ ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Κ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΚΕΙ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το Σεμινάριο Μητρικής Τέχνης που διοργανώνει η εταιρεία μας.

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι το επόμενο προγραμματισμένο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10/12/2009 και ώρα 5:30 μ.μ. στο κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη (Βενιζέλου 16 & Τσιμισκή 12) και η διάρκειά του είναι 2 ώρες.

Για να δηλώσετε την συμμετοχή σας παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημά μας στο τηλέφωνο 2310 239030.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...