Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια έψαχνα στο internet και διάβασα για αυτά τα υγρά. Είναι υγρα που βγάζουμε εμείς οι γυναίκες όταν έχουμε ωορηξία. Αυτά τα υγρά μοιάζουν με ασπράδι αυγού και είναι κάπως σαν ζελέ διάφανο και τα παρατηρώ κάθε μήνα αλλά δεν ήξερα τι ήταν...και ούτε προσπάθουσα αυτές τις μέρες. Θα ήθελα να ρωτήσω...πρέπει να κάνεις έρωτα όταν τα βλέπεις ή όταν σταματήσουν να εμφανίζονται? Έχεις ωορηξία όταν εμφανίζονται ή μετα? Εγω αυτά τα παρατηρώ την 20 ημέρα του κύκλου μου περίπου....και εχω κύκλο 30 με 32 ημέρες...!

Δημοσίευση

Καλημέρα ΛουΛου,όταν βλέπεις τα υγρά αυτά σημαίνει ότι είσαι στις μέρες σου αν προσπαθήσεις εκείνες τις μέρες με τα υγρά θα μείνεις έγκυος κατα πάσα πιθανότητα!!!!!!!!!

Τα υγρά αυτά είναι έτσι ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν τα σπερματοζωάρια να φτάσουν στο προορισμό τους,δηλαδή να γονιμοποιηθούν με το έτοιμο ωάριό σου!!!!!!!!!

Είσαι τυχερή που τα έχεις κάθε μήνα άλλες γυναίκες τα έχουν αραιά και που.Βέβαια παίζει ρόλο και η ηλικία!!!!!!!!!

Αυτά,ελπίζω να βοήθησα,καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::kiss:

Δημοσίευση

κορίτσια επειδή με ενδιαφέρει και μένα το θέμα και επειδή παρατηρω κι εγω αυτά τα υγρακια αν θέλετε όσες ξέρετε ας μας δωσετε λίγες πληροφοριες ακομα δηλ αν πριν η μετα την εμφανιση των υγρων έχεισ ωορηξια.

Δημοσίευση

Απ'όσο ξέρω τα υγρά αυτά εμφανίζονται περίπου στα μέσα του κύκλου,όταν λοιπόν τα έχεις και για όσο τα έχεις (σύνήθως2-3 μέρες),αν έρθεις σε επαφή με τον σύντροφό σου έχεις μεγάλες πιθανότητες να μείνεις έγκυος!!!!!!!!!!!!!

Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Να κανω κι εγω μια ερωτηση με τη σειρα μου τωρα? Εγω βλέπω υγρα αρκετα αργα στον κυκλο και ειναι ασπρα παχυρευστα, οχι διαφανη...για τα ίδια λέμε? Εγω εχω κυκλο 27 ημερων και αυτα τα βλπεω στην 21η μερα και μετα???Λετε τοτε να εχω οωρηξια και οχι την 13η? αν ειναι ετσι λαθος μερες προσπαθω :unsure::unsure::unsure::unsure:

Δημοσίευση

αυτά τα υγρά είναι σαν ζελέ όταν τα πιάνεις και συνήθως είναι διάφανα και σπάνια λίγο κάφε-ροζ! Συνήθως τσ βλέπω την 20η ημέρα του κύκλου μου και μετά. 4 μήνες που προσπαθώ να μείνω έγκυος προσπαθώ απο 10η - 20η! Τώρα όμως που έμαθα τι είναι αυτά τα υγρά θα προσπαθήσω την ημέρα που θα τα ξαναδώ...

Δημοσίευση

ε τοτε δεν λεω τα ιδια... τοτε εγω δεν τα εχω αυτα αλλα εχω πονους στις ωοθηκες απο τη 14η μεχρι την 25η :woohoo: :woohoo: :woohoo:

τωρα αντε να βγαλω ακρη....μαλλον ντοιν ντοιν θελει μερα παρα μερα για να πεσουμε μεσα....

Δημοσίευση

tingerbel αν νιωθεις πονακια στις ωοθηκες κατα πασα πιθανοτητα να ειναι και η ωορηξια σου.εγω νιωθω την ωορηξια μου την 20η μερα του κυκλου με πονακια και λιγα υγρα που ξεκινουν 1-2 ημερες πριν,αλλα γενικε αργω να κανω ωαρια(εχω κυκλο 30-32 ημερες).αυτα που σου λεω ειναι τσεκαρισμενα με υπερηχους και τεστ ωορηξιας( δηλ τα πονακια,ισως και κατα τη διαρκεια του σεξ).Γιατι δεν δοκιμαζεται και εσεις ενα μηνα τεστακι ουτως ωστε να γνωριζεται ποτε περιπου μεσα στο μηνα θα συμβει.αν αγορασετε παντως μη δωσετε μια περιουσια σε φαρμακια,ψαξτε στο ιντερνετ ειναι πολυ πιο οικονομικα και περισσοτερες συσκευασιες.και αξιοπιστα!ελπιζω να μην σας μπερδεψα περισσοτερο

Δημοσίευση

δεν εχεις και αδικο barcelonita. το εχω σκεφτε να παρω τα hometest για να τσεκαρω μια φορα και να ξερω. απλα ακομα κολλαω γιατι δεν θελω να αγχωθω και το εχω δει λιγο χαλαρα....μπορει αν και αυτον τον μηνα τιποτα να τα παρο για μια φορα για να ξερω ποτε ειναι...ευχαριστω :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

εμενα αυτα τα τεστακια απο το ιντερνετ με μπερδεψαν και με αγχωσαν παρα πολυ.υποτιθεται οτι οταν εβλεπες 2 γραμμουλες ήταν θετικα.ε αυτη η δευτερη γραμμουλα αρχιζε να γινεται ροζ απο τιν 12 μερα του κυκου και οσο προχωρουσε ο κυκλος γινοταν ολοενα και πιο σκουρα καθε φορα που εκανα τεστ.τι να πω?εμενα δεν με βολεψαν κι αν ξαναεμπαινα στο τρυπακι για τεστ ωορηξιας θα επαιρνα κατι πιο ακριβο στυλ κλιαρ μπλου που σου δειχνει ενα χαμογελακι ακριβως την μερα που κανει πικ η LH η ορμονη της ωορηξιας.

Εχω κι εγω κυκλο 30-32 ημερων και τελικα δεν εχω καταληξει ποτε ειναι η γονιμη μερα μου,δεν εχω κανει βεβαια μετρηση θερμοκρασιας αλλα συνδεω την ωορηξια με την εμφανιση των ασπρων υγρων και καποιων μικρων πονων καπου στην 15η με 17η μερα.Καλα κάνω?τι λετε?

Δημοσίευση

Πάάάάάάάρα πολύ εύλογη η απορία σου κοριτσάκι!!!!!

Πόσες και πόσες φορές δεν έχω αναρωτηθεί κι εγώ…….

Πάντως…… μην ασχολείσαι τόσο πολύ…… και τόσο αγχωτικά…..

Είπαμε….. το παν είναι…… να ευχαριστιόμαστε τον έρωτα με τον σύντροφο μας……

Για εμάς….. για τον έρωτα μας….

Όχι…… για να μας γίνει ψύχωση….. για παιδί……

Χμ…… και κάτι που έχω ακούσει από Γυναικολόγο…..

Όταν βλέπουμε αυτά τα υγρά….. συνήθως έχει ήδη γίνει η ωορρηξία…..

Που σημαίνει πρακτικά…… "βουρ στο ψητό"!!!!!!!!!

Φιλιά…..

Δημοσίευση

Κορίτσια μου, καλή σας μέρα. Να σας πω κι εγώ τί γνωρίζω για το θέμα απ' ότι διάβασα στο fertility friend: τα eggs white υγρά παρατηρούνται συνήθως τις πιο γόνιμες μέρες του κύκλου ακριβώς πριν να γίνει η ωορρηξία. Συνήθως η ωορρηξία γίνεται την τελευταία μέρα που παρατηρούνται ατά τα υγρά. Τα υγρά αυτά είναι ένδειξη ότι τα οιστρογόνα είναι ψηλά κι ότι η ωορρηξία πλησιάζει. Μετά την ωορρηξία η τραχηλική βλέννα στεγνώνει. Όσον αφορά τα τεστ ωορρηξίας πολύ καλό είναι το Clearblue Fertility Monitor. Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσίευση

Τα υγρά αυτά κατεβαίνουν λίγο πριν (το έχω εξακριβώσει και με τεστ ωορρηξίας)

Ίσως βέβαια αυτό να διαφέρει από οργανισμό σε οργανισμό.

Αν ξεκινήσουν οι επαφές με την εμφάνιση των υγρών είναι καλό γιατί η ωορρηξία γίνεται 1 ή 2 μέρες μετά.

Οπότε η συνάντηση γίνεται πάνω στην ώρα!

Δημοσίευση

κοριτσακια μου γεια σας καιαπο μενα..λοιπον τα υγρα αυτα εμφανιζονται περιπου 1 εβδομαδα πριν απο την ωορρηξια...καθε μερα που περναει γινονται πιο διαφανα..

[σαν ασπραδι αυγου]καλο ειναι να ερχομαστε σε επαφη οταν ειναι ετσι..το εχω διαπιστωση και με τα τεστ ωορρηξιας..και ειναι στανταρ..την τειλευταια μερα που θα τα δειτε να ξερερετε οτι περιπου μετα απο 1 ή 2 μερες θα επελθει η ωορρηξια...ευχομαι καλη επιτυχια σε ολες μας...φιλια!!!

  • 8 months later...
Δημοσίευση

Καλημερα σε ολες.Θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματα διοτι διαβαζα διαφορα στο φορουμ και εχω μπλεχτει λιγο. Εχω σταθερο κυκλο πολλα χρονια και υπολογιζω την ημερομηνια που περιμενω με εναν δικο μου τροπο που δεν πεφτει εξω.(πχ αδιαθετησα στις 20/8 αρα θα αδιαθετησω παλι στις 13/9 - μετρωντας 7 μερες πισω-)

Εδω και 2-3 μερες το στηθος μου ποναει απο την κατω πλευρα ενοχλητικα (οχι ανυποφορα) συνιθισμενο πριν μου ερθει οποτε επειδη η ημερομηνια μου αργει ακομα αναρωτιεμαι μηπως εχω ωορηξια. η θερμοκρασια μου σημερα το πρωι που μετρηθηκα απο περιεργια ηταν 37 αλλα παραλληλα κρυωνω ελαφρως.Δεν καταλαβαινω τιποτα απο αυτα ! Εδω και 3 μερες βαζω ελαφρια κουβερτα για να κοιμηθω (χαχα)-οχι δεν ειμαι κουρασμενη ουτε αρρωστη- Σας εχουν συμβει τιποτα απο αυτα ; Ρωταω λογω εμπειριας σας.

Ευχαριστω

  • 14 years later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα σας 

θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι. 
με κύκλο σταθερό 29 ημερών 

ειχα επαφές αυτό τον μήνα 2,3,4,5 Απριλίου και 8,9 κανονικά συνεχίζουμε και σήμερα και αύριο. 
προχθες παρατήρησα υγρά διάφανα σαν ασπράδι αυγού έμοιαζε και όταν το ακούμπησα με το δάχτυλο μου άνοιγε ανάμεσα στα δυο δάχτυλα. 
επίσης χθες είχα λίγα πονάκια χαμηλά. 
πιστεύετε υπάρχει περίπτωση να υπάρξει εγκυμοσύνη τώρα ; 
ευχαριστώ πολύ. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...