Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

η ευχη μου πραγματοποιηθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια...σημερα 05-12-09 γεννησα στις 12 και 05 το δευτερο γιοκα μου...

φτασαμε στο μαιευτηριο στις 6 και 30 το πρωι...και μετα απο καμοια ωρα ξεκινησε η διαδικασια η γνωστη...ιστορικο,καρδιογραφημα,κλυσμα και ολα τα σχετικα εκτος απο ξυρισμα..πηγα με ραντεβου και παρολο αυτα ειχα διαστολη 4 και πληρως εξαλλειμμενο τραχηλο...

στο δωματιο οδινων πηγαμε στις 9 οπου μου βαλανε φλεβοκαθετηρα μου πηραν αιμα και αρχισε επιτελους η διαδικασια τοκετου,μου βαλανε το περιβοητο ορο...9 30 μου εσπασαν τα νερα και 10 η ωρα ξεκινησαν οι πονοι...εκανα επισκληριδιο η οποια αυτη τη φορα με επιασε και μεσα σε 2 ωριτσες εσκασε μυτη το αντρακι μου...πολυ ευγενικος με τη μαμα του καθως δεν εχω ουτε ενα ραμμα...το ζουζουνι μου γεννηθηκε 2800 και 51 ποντους...ειναι ολοιδιος ο γιωργακης μου στο πιο ξανθο...εχουμε καστανο ανοιχτο μαλλακι και απο οτι φαινεται πηραμε τα πρασινα ματακια της μαμας...

ειμαι πολυ χαρουμενη που ολα πηγαν καλα αυτη τη φορα...δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου,ειχα μια εξαιρετικη μαια και μια τελεια γιατρο που και οι δυο τους ητανε μαζι μου απο την αρχη του τοκετου και οχι για λιγο οπως συνηθως κανουν ολοι οι γιατροι...

ο μικρουλης επιασε αμεσως στηθος εχω κατεβασει γαλα και προς το παρον τουλαχιστον τα παμε μια χαρα...

αυτα τα νεα μας....οταν γυρισουμε σπιτι καθως ειμαστε ιασω,θα σας βαλω το να δειτε το πρωτο μας βιντεακι...την ωρα που τον εφεραν να το δει ο μπαμπας...φιλακια πολλα

• Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 3.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γιωτούλα μου να σας ζήσει!!!! Να'ναι γερός, να'ναι ευτυχισμένος στη ζωή του και να τον καμαρώνετε πάντα!! Και να'σαστε καλά κι εσείς να καμαρώνετε τα αντράκια σας!!

Φιλάκια πολλά!! :) :)

Δημοσίευση

γιωτακι συγχαρητηρια να σας ζησει ο γιοκας σας

να ειναι ενα γερο και ευτυχισμενο μωρακι!!!!!

καλο σαραντισμα να εχετε :):):):)

Δημοσίευση

Γιωτακι μου γλυκο να σου ζησει.....να ειναι καλοτυχο στην ζωουλα του....να τα δεις οπως επιθυμεις και τα δυο σου παιδακια ...φιλακια πολλα κουκλιτσα

Δημοσίευση

Sygxarhthria Giwtaki kai apo emena!!

Na sas zhsei o gios kai na einai panta geros!

Kalh loxeia kai kalo sarantismo sou eyxomai!!

Eyxaristoume gia thn amesh enhmerwsh!! :kiss:

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Γιώτούλα μου!!! Να σας ζήσει το νέο μέλος !!!!

Θα περιμένουμε το βιντεάκι με ανυπομονησία!!!!!!!!!!

Φιλιά πολλά !!!!!!!!! :)

Δημοσίευση

ΓΙΩΤΑ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ :cheer:

ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ.)

Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΝΑ ΤΟ ΦΥΛΑΕΙ (ΕΝΕΚΑ ΗΜΕΡΑΣ)

ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ;)

Δημοσίευση

Άλλο ένα Χριστουγεννιάτικο μωράκι!

Να μας ζήσει!

Πάντα γερός κι ευτυχισμένος!

Βρε τρελό μπουρεκάκι, είχες και το λάπτοπ στη βαλίτσα μαιευτηρίου? :P

Πολλά φιλιά :kiss:

Δημοσίευση

να σου ζησει το μωρακι σου.κανενα ραμμα?μπραβο μανουλα!!!!μπραβο και στο μωρακι που σε βοηθησε.να χαιρεσαι ολη την οικογενεια σου.ολα θα σου πανε τελεια,θα δεισ.απο αυριο θα πετασ,γιατι δεν θα σε ποναει τιποτα.καλη λοχεια να εχεισ :kiss: .

Δημοσίευση

να σου ζησε γιωτουλα...

καλα ρε θηριο...σημερα γεννησες κ μας το ανακοινωσες κιολας? :P:P:P:P:P:P:P

μπραβο που ολα πηγαν καλα...

καλη αναρωση :)

Δημοσίευση

Γιώτα μου να σου ζήσει ο γιος σου!! Να είναι πάντα γερός και δυνατός και να τον καμαρώνετε να μεγαλώνει και να σας κάνει περήφανους!

Δημοσίευση

Αχ Αχ Αχ Παναγια μου συγκινηθηκα!!! Να σου ζησει ο γιοκας κουκλιτσα μου!!!

Δημοσίευση

Αχ πολυ ομορφα!!!! Να σου ζησει!!!!!! Μακαρι ολες να περασουν τετοιον τοκετο!!!! Να ειστε παντα ευτυχισμενοι! :):):):)

Δημοσίευση

συνχαριτηρια για το μωρακι σου.καλα σαραντα να εχεις,φιλια στο μωρακι και σε εσενα :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Γιώτα μου,να σας ζήσει και ο δεύτερος πρίγκιπας!

Να τον καμαρώνετε πάντα υγιή,χαρούμενο και πολύ πολύ ευτυχισμένο!!!

Καλή λοχεία και πολλά φιλιά στα αντράκια σου :kiss:

Δημοσίευση

Γιωτα μου να σας ζησει το αντρακι σας! Με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας! Καλη λοχεια και καλο σαραντισμο!

Περιμενουμε νεοτερα! ;)

Δημοσίευση

na sou zhsei kopela mou!na einai gero+panta na ton fulaei o fulakas aggelos tou!na exeis mia omorfh loxeia kai me to kalo na sarantiseis!

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ !!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ..... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ.

ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΤΟΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΕΣ.

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου να σας ζησει το αντρακι σας!!!!!Καλη λοχεια να χεις...περιμενουμε το βιντεακι!!!

Φιλακιααα

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ..

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ;; ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.