Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια έχω την εντύπωση ότι την αρπάξατε από ταμούτρα! Δεν θα μου άρεσε προσωπικά η αντιμετώπισή σας. Ας μην κριτικάρουμε την απορία της και ας απαντήσουμε αν θέλουμε. Μέχρι εκεί.

• Απαντήσεις 153
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια έχω την εντύπωση ότι την αρπάξατε από ταμούτρα! Δεν θα μου άρεσε προσωπικά η αντιμετώπισή σας. Ας μην κριτικάρουμε την απορία της και ας απαντήσουμε αν θέλουμε. Μέχρι εκεί.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

AGGELINA ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!! ΔΕΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ.....ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η ΝΑΝΤΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ!!!

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ .....ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!!!

Δημοσίευση

AGGELINA ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!! ΔΕΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ.....ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η ΝΑΝΤΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

κοριτσια μου πολυ κακο για το τπτ κοκονες μου.Δεν υπαρχουν λογοι παρεξηγησης εδω οποτε ηρεμιστε.αγγελινα καταρχας καλος ηρθες νομιζω εισαι νεα στο φορουμ μας.Δεν υπαρχει λογος να ντρεπεσε καλη μου ο αυνανισμος δεν ειναι κατι κακο και περα απο το χιουμορ που εχουμε ως παρεουλα εδω μεσα ολες λιγο πολυ το εχουμε κανει:) .Ο αναμαρτιτος πρωτος τον λιθο βαλετο:P .Δεν σημενει οτι επειδη αυνανιστικες θα συμβαλει αρνητικα στο αν θα πιασεις παιδακι η οχι.Προφανος εισαι κοντα σε μερες η ορεξιας η περιοδου που αυτο σημενει οτι εχεις ασ το πουμε περισσοτερες "ορεξεις".Οποτε μην ανυσηχεις.Τωρα να ξερεις οτι περα απο το χιουμορ μας ειμαστε εδω ολες μας για να βοηθησουμε οσο ξερουμε ολες:laugh: .οποτε μην τα περνουμε επι πονου ολα :) .Ευχομε ολα να σου κυσησουν σωστα.:)

Δημοσίευση

κοριτσια μου πολυ κακο για το τπτ κοκονες μου.Δεν υπαρχουν λογοι παρεξηγησης εδω οποτε ηρεμιστε.αγγελινα καταρχας καλος ηρθες νομιζω εισαι νεα στο φορουμ μας.Δεν υπαρχει λογος να ντρεπεσε καλη μου ο αυνανισμος δεν ειναι κατι κακο και περα απο το χιουμορ που εχουμε ως παρεουλα εδω μεσα ολες λιγο πολυ το εχουμε κανει:) .Ο αναμαρτιτος πρωτος τον λιθο βαλετο:P .Δεν σημενει οτι επειδη αυνανιστικες θα συμβαλει αρνητικα στο αν θα πιασεις παιδακι η οχι.Προφανος εισαι κοντα σε μερες η ορεξιας η περιοδου που αυτο σημενει οτι εχεις ασ το πουμε περισσοτερες "ορεξεις".Οποτε μην ανυσηχεις.Τωρα να ξερεις οτι περα απο το χιουμορ μας ειμαστε εδω ολες μας για να βοηθησουμε οσο ξερουμε ολες:laugh: .οποτε μην τα περνουμε επι πονου ολα :) .Ευχομε ολα να σου κυσησουν σωστα.:)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Αγγελινα μου, δεν πιστευω οτι υπαρχει λογος ουτε για να αισθανεσαι ασχημα ουτε και για να στεναχωριεσαι για την ερωτηση που εκανες. Το θεμα ειναι να απολαμβανουμε κι εμεις τον ερωτα οσο και ο συντροφος μας. Και ξερουμε ολες μας οτι εμεις οι γυναικες λειτουργουμε καπως διαφορετικα...με αποτελεσμα καποιες φορες να μη μπορουμε να τελειωσουμε. Και ο αυνανισμος βοηθαει στο να ικανοποιησουμε κι εμεις τις αισθησεις μας...Τιποτα δεν ειναι κατακριτεο! Παντως πιστευω κι εγω οτι δεν δημιουργειται προβλημα στη συλληψη. Αυτα ειχα να πω κι εγω που ειμαι νεο μελος του φορουμ και αισθανομαι ανετα να περιηγουμαι στις σελιδες του mammyland και να παιρνω κουραγιο απο τις ιστοριες μας. Αντε και συντομα με ενα θετικο τεστ εγκυμοσυνης για ολες μας συντομα!!!!

Δημοσίευση

Αγγελινα μου, δεν πιστευω οτι υπαρχει λογος ουτε για να αισθανεσαι ασχημα ουτε και για να στεναχωριεσαι για την ερωτηση που εκανες. Το θεμα ειναι να απολαμβανουμε κι εμεις τον ερωτα οσο και ο συντροφος μας. Και ξερουμε ολες μας οτι εμεις οι γυναικες λειτουργουμε καπως διαφορετικα...με αποτελεσμα καποιες φορες να μη μπορουμε να τελειωσουμε. Και ο αυνανισμος βοηθαει στο να ικανοποιησουμε κι εμεις τις αισθησεις μας...Τιποτα δεν ειναι κατακριτεο! Παντως πιστευω κι εγω οτι δεν δημιουργειται προβλημα στη συλληψη. Αυτα ειχα να πω κι εγω που ειμαι νεο μελος του φορουμ και αισθανομαι ανετα να περιηγουμαι στις σελιδες του mammyland και να παιρνω κουραγιο απο τις ιστοριες μας. Αντε και συντομα με ενα θετικο τεστ εγκυμοσυνης για ολες μας συντομα!!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Αγγελινα μπραβο σου που μπορεις και εκμυστηρευεσαι κατι τετοιο, δεν καταλαβαινω γιατι καποιες κοπελες σοκαριστικαν, ολες φτανουμε σε οργασμο παντα? ή ολες μας κρυβουμε μικρα μυστικα? παντως δεν νομιζω να επιρεασει μια πιθανη συλληψη! κανε οτι εσενα σε ευχαριστει!

Δημοσίευση

Αγγελινα μπραβο σου που μπορεις και εκμυστηρευεσαι κατι τετοιο, δεν καταλαβαινω γιατι καποιες κοπελες σοκαριστικαν, ολες φτανουμε σε οργασμο παντα? ή ολες μας κρυβουμε μικρα μυστικα? παντως δεν νομιζω να επιρεασει μια πιθανη συλληψη! κανε οτι εσενα σε ευχαριστει!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Se eyxaristw Konstantina77 kai oles tis kopeles pou apla mou apanthsan xwris na kritikaroun thn erwthsh mou oso xazh ki an htan.. katanohsa plhrws pws h syllipsi den epirreazetai katholou apo thn aytoikanopoihsh...

Apla thn epomenh fora pou tha thesw kapoio erwthma - dieukrinhsh sto forum tha to skeftw dipla giati eilikrina den mou arese o tropos twn apanthsewn orismenwn kai stenaxwrithika arketa!

Nomiza pws ena gynaikeio site san ayto tha mporouse na filoksenhsei opoiadhpote aporia giati eimaste gunaikes kai katalavainomaste..

Oso gia to xioumor pou anaferthike se kapoies apanthseis, toulaxiston egw den eklamvanw etsi thn ennoia tou...!!!

Sas eyxaristw oles kai pws exei ksanaeipwthei me ena thetiko test syntoma :)

filia na eiste kala!

Δημοσίευση

Se eyxaristw Konstantina77 kai oles tis kopeles pou apla mou apanthsan xwris na kritikaroun thn erwthsh mou oso xazh ki an htan.. katanohsa plhrws pws h syllipsi den epirreazetai katholou apo thn aytoikanopoihsh...

Apla thn epomenh fora pou tha thesw kapoio erwthma - dieukrinhsh sto forum tha to skeftw dipla giati eilikrina den mou arese o tropos twn apanthsewn orismenwn kai stenaxwrithika arketa!

Nomiza pws ena gynaikeio site san ayto tha mporouse na filoksenhsei opoiadhpote aporia giati eimaste gunaikes kai katalavainomaste..

Oso gia to xioumor pou anaferthike se kapoies apanthseis, toulaxiston egw den eklamvanw etsi thn ennoia tou...!!!

filia na eiste kala!

Δημοσίευση

filia na eiste kala!

Δημοσίευση

aggelina μου καλησπερα και από εμενα...μην στενοχωριεσαι και μην νιωθεις ασχημα για τιποτα καλα εκανες και εθεσες το ερωτημα σου...και σε καιμια περιπτωση να μην ντρεπεσαι να στειλεις για οποιαδηποτε ερωτηση..αυτα από εμενα...σε φιλώ.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...