Μετάβαση σε περιεχόμενο

σ/κ κάπου εδώ κοντά

Recommended Posts

Κοριτσάρες μου καλησπέρα! Έχω καιρό να μπω κι έχω χάσει λιγάκι την επαφή αλλά το παλεύω! Ο Φοίβος έγινε άντρας πια (7 μηνών) και θέλουμε να φύγουμε το επόμενο σ/κ και να πάμε κάπου σχετικά κοντά (ορεινή κορινθία σκεφτόμαστε). Θέλω όμως να είναι κάποιο ξενοδοχείο/δωμάτιο, εύκολα προσβάσιμο με το καρότσι που ιδανικά θα έχει και παρκοκρέβατο στο δωμάτιο. Έχετε μήπως καμμιά ιδέα? Κάποιο baby-friendly ξενοδοχείο σε εκείνες τις περιοχές ή κάπου αλλού 1-2 ώρες μακριά από την Αθήνα? Φιλάκια πολλά πολλά!

post-5260-13873934740651_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχω πορωθεί τώρα για ορεινή Κορινθία. Όμως παίρνω τηλέφωνα για δωμάτιο αλλά κανένα δεν έχει παρκοκρέβατο. Να πάρω λέτε το πάρκο μαζί μου και να το βάλω να κοιμηθεί μια βραδιά εκεί το κολοκυθάκι μου? Μα καλά, όλοι αυτοί που πάνε με μωρά για σαββατοκυριακο, που πάνε???

παρκοκρεββατο δεν θα βρεις υπαρχουν καποια ξενοδοχεια συνηθως μεγαλα που αν εχεις μωρο προσθετουν κουνια στο δωματιο αλλα εγω δεν θα εβαζα το παιδι σε τετοια κουνια που εχουν κοιμηθει τοσα αλλα και σιγουρα ειναι καθαρισμενη μονο επιφανειακα, το καλυτερο να παρεις το παρκοκρεβατο μαζι

• 5 weeks later...

Ελένη μου τώρα που σου γράφω μπορεί να έχεις πάει ήδη την εκδρομή, να έχεις γυρίσει, να έχεις πάει κι άλλη... :laugh: Εξάλλου δε σου γράφω για να σου δώσω πληροφορίες. Απέχω καμιά 1000 χλμ. από την Αθήνα...

Γράφω για να στείλω 10000000 φιλάκια στον Φοίβο, που είναι αστέρι λαμπερότατο!! Παιδί μου πως μεγάλωσες και ομόρφυνες έτσι? Τι σε ταϊζει η μητέρα σου? :P

Ελένη ο γιος σου είναι super! Να τον χαίρεσαι και να του φοράς ματάκι! Μπορεί να τον ματιάξω από αγάπη! :P

Ifigeneia έγραψε:

Ελένη μου τώρα που σου γράφω μπορεί να έχεις πάει ήδη την εκδρομή, να έχεις γυρίσει, να έχεις πάει κι άλλη... :laugh: Εξάλλου δε σου γράφω για να σου δώσω πληροφορίες. Απέχω καμιά 1000 χλμ. από την Αθήνα...

Γράφω για να στείλω 10000000 φιλάκια στον Φοίβο, που είναι αστέρι λαμπερότατο!! Παιδί μου πως μεγάλωσες και ομόρφυνες έτσι? Τι σε ταϊζει η μητέρα σου? :P

Ελένη ο γιος σου είναι super! Να τον χαίρεσαι και να του φοράς ματάκι! Μπορεί να τον ματιάξω από αγάπη! :P

Αχ Ιφιγένεια μου, ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!! Πήγαμε ορεινη κορινθία, στο δήμο φενεού, σε έναν πετρόχτιστο ξενώνα και περάσαμε τέλεια, παρα το κρύο! Ήταν απίστευτη εμπειρία και για τους τρεις μας! Ευχαριστούμε για τα αμέτρητα φιλάκια και ανταποδίδουμε στα ροδαλά τα μαγουλάκια της ζουζουνοκουκλιτσας σου! Ααααααα, και απο αγάπη δεν ματιάζουμε !!!!

ΝΑΥΠΛΙΟ δαγκωτο!!!Πηγαμε προσφατα κ περασαμε τελεια!!!!Βεβαια εμεις πηγαμε χωρις το νινι μας αλλα δε νομιζω να υπηρχε προβλημα με το ξενοδοχειο!Μειναμε σε ενα μεγαλο κ καινουριο λιγο εξω απο το Ναυπλιο,το Candia's castle!Tελειο!

little-angel έγραψε:

ΝΑΥΠΛΙΟ δαγκωτο!!!Πηγαμε προσφατα κ περασαμε τελεια!!!!Βεβαια εμεις πηγαμε χωρις το νινι μας αλλα δε νομιζω να υπηρχε προβλημα με το ξενοδοχειο!Μειναμε σε ενα μεγαλο κ καινουριο λιγο εξω απο το Ναυπλιο,το Candia's castle!Tελειο!

Αληθειαααααααααα???? Περασα το ΣΚ των Χριστουγεννων απο εκει! Ειναι σαν να βγηκε απο παραμυθι αυτο το ξενοδοχειο!!! Κατι φτωχαδακια το εχουν μωρε!!!! :silly: Οτι μπορουσαν εφτιαξαν!!! :laugh:

Απο τιμες πως παει, για πες?

Το καλοκαιρακι που θα ναι πιατο και η θαλασσα θα ειναι φανταστικα!!!!

ααααααααααααχχχχχχχχχ

MITSI2 έγραψε:

κοριτσια εχετε να προτεινετε και κανα αλλο ξενοδοχειο στο ναυπλιο?

Εννοειται εχουμε!!! Θα σου στειλω μηνυμα για να μην τα γραφω εδω...μηπως δεν κανει και με τσακωσουν!!!!!

φιλιαααααααααααααα

Καλημερα!!!!Στο Ναυπλιο εχει πολλες κ ωραιες πανσιον!

Ζαχαρενια ειναι απιθανο!!!!Πηρα να κλεισω ενα απλο δικλινο που ειναι στα 125 ευρω κ με αυτα τα λεφτα μας αναβαθμισαν σε καλυτερο που στοιχιζε κανονικα 205 κ ειχε κ προσωπικη πισινα...βεβαια απλα την κοιταγαμε γιατι εκανε ψοφοκρυο!!!!!!!!

Ειναι πραγματικα πολυ ομορφο!Μονοι μας ημασταν τετοια εποχη φυσικα!Ολο το ξενοδοχειο στα ποδια μας :P !

Το εστιατοριο εχει γυαλινο πατωμα κ απο κατω ψαρια :woohoo: !

Δε φαγαμε εκει ομως,το ειδα στο site,ολο γυρναγαμε ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...