Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ???ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ(ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΖΟ!!!):ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 13/11.Η ΚΥΡΙΑ ΗΡΘΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕ..ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ 8+9/11 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10/11 ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΡΟΗ...ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ??ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΙΣ 10/11 ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΜΕΡΑ??? :blush: ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ MK23....

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ....ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΤΣΙ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ...

ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΗΜ. ΣΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΗ ΑΠΟ 10/11

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κ εγω απο όρεξη αλλο τίποτα 😂 όλο λέω τελος κ απο δω κ πέρα λίγος καιρός που έμεινε θα προσέξω, κ όλο κ υποκυπτω σε βλακειουλες!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας κ με το καλο κ το 2ο. Ελπιζω να περάσατε ωραια στη βάφτιση 😊 σε καταλαβαίνω με το τρέξιμο με τη μικρή, εμενα ειναι μεγαλύτερος αλλα πολυ ζωηρος κ πραγματικά δε σταματάμε δευτερόλεπτο ολη μερα..δεν κανει κ μεσημεριανό ύπνο πια οποτε παμε ολη μερα σερί..κ όποιος αντέξει 😂 Θα κανεις κ μετρησεις για τις υπογλυκαιμίες κ πρεπει να προσέχεις κατι απο φαγητό ή απλώς να τρως συχνα? ποτε εχεις πητ?
    • Ωωωωω!! Τι τούρτες υπέροχες είναι αυτές!! Να τα χαιρόμαστε κορίτσια μου!! Και τι ωραίο όνομα το Κυβέλη!! 😍😍 Τρελαίνομαι και με τα κοτσιδακια!!! Εμένα είναι σα τους παππούδες που φέρνουν όλο το μαλλί μπροστά για να φαίνεται ότι έχουν τρίχες από πάνω 🤣🤣 μέχρι και εσένα @Θέτις Κ. μου παραπάνω μαλλί έχει το παιδί!! 😅 Εγώ πάντως δεν είμαι ευχαριστημένη από την τούρτα.. παρόλα αυτά της έδωσα έφαγε κανονικά από την τούρτα της.. χαλάλι μια φορά!! 🥳 Temu ωραιότατο!! 🤣🤣 Ευχαριστούμε!! 🥰🥰
    • Κοριτσια μου τι κανετε; Πηγαμε στον γιατρο σημερα. Ειναι ολα καλα συνεχιζει να περνει βαρος η μπεμπα και κανονισαμε την αλλη εβδομαδα να ξανα κανω το doppler.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...