Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ελατε να κανουμε το ποστ της παρηγοριας χιχιχιχι γκουχχχχ γκουχχχχ

μολις σηκωθηκα και πινω το τσαγακι μου σαν καλο κοριτσακι.νιωθω ακομη πολυ ζαλισμενη αλλα και ολο στο κρεβατι δεν μπορω πιαστικα

Δημοσίευση

Κορίτσια, προσέξτε πάρα πολύ!!

Και να'χετε στα υπ'όψιν ότι η παρουσία φλεμμάτων και κυρίως πράσινων είναι σοβαρή ένδειξη λοίμωξης του αναπνευστικού. Μην το αφήνετε να διαιωνίζεται, θέλει αντιμετώπιση γιατί αλλιώς δεν περνάει και σας κάνει και πιο ευάλωτους σε άλλες ιώσεις και γρίπες, παλιές και νέες... ο Θεός να φυλάει όλους μας...

Το καλοκαίρι είχα ένα μήνα βήχα και φλέμματα κι έλεγα, τι στο καλό, δε θα περάσει; θα περάσει.. και το άφηνα. Και κάποια στιγμή το είπα στον κουνιάδο μου (γιατρός) και μου λέει "όπως είσαι, φεύγεις για το νοσοκομείο"!! Και τελικά είχα λοίμωξη, πήρα αντιβίωση για 2 βδομάδες για να μου περάσει, συν και κάτι άλλα φάρμακα για το αναπνευστικό...

Δημοσίευση

δεν ξερουν τι να μου πουν.εχω παει παντουυυυυυυυυ.αν δεν κανω ακτινα δεν μπορουν να ξερουν.πηρα 5 μερες αντιβιωση και περασε το αιμα για καμια βδομαδα αλλα χτες εκανα εμετο καο παλι ειχα.η ωρλ μου δωσε μπεταντιν γαργαρες.χτες ξεκινησα αλλα σημερα ειμαι χειροτερα.μου χε πει οτι ισως να ξαναπαρω αντιβιωση.η παθολογος ειπε να παρω αερολιν.αλλα αυτο το παιδι το καημενο τι μου φταιει?αληθεια δεν ξερω τι να κανω.

Δημοσίευση

Τι να σου πω βρε παιδάκι μου...

Ταλαιπωρείσαι πολύ, το καταλαβαίνω...

Αλλά όντως, κι εμένα ακτινογραφίες μου έβγαλαν τότε και διαπίστωσαν τη λοίμωξη. Αντιβίωση απ'ότι ξέρω μπορείς να πάρεις, αυτές που επιτρέπονται. Τώρα για το αερολίν δεν ξέρω... ρώτα οπωσδήποτε το γιατρό σου πρώτα.

Κάνε ότι γιατροσόφια μπορείς, σούπες, τσάι με μέλι, νερά, γαργάρες, ότι μπορείς... και υπομονή, θα περάσει!

Με το καλό να'ρθει το νινάκι!! :) :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...