Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια μου εδω και παααααρα πολυ καιρο ταλαιπωριεμαι απο ενα μαλλον γερο κρυολογημα

εχουν περασει τουλαχιστον 3 βδομαδες και εγω ακομη ειμαι χαλια.εχω παει σε ολους τους γιατρους και εχω καταντησει κινητη φαρμακαποθηκη αφου δεν αντεχω αλλο με εχει πιασει και το στομαχι μου...

το κακο ειναι οτι αντι να φτιαχνει το κρυωμα..χειροτερευει!!!

ο βηχας παει απο το κακο στο χειροτερο,τοσο πολυ που ωρες ωρες δυσκολευομαι ακομη και να ανασανω ακομη και να κοιμηθω.

νιωθω τοση εξαντληση,τοση κουραση που δεν εχω ορεξη για τιποτα μα για τιποτα.

δεν ξερω τι να κανω αλλο σε νοσοκομειο φοβαμαι να παω γιατι ειναι και αυτη η γριππη και φοβαμαι μην φερω κανενα μικροβιο στο παιδι.

τι να κανω?

Δημοσίευση

Βρε κορίτσι μου... τόσες πολλές μέρες;;; Ο γιατρός σου τι λέει;;;

Να σου πω, καμιά ακτινογραφία θώρακος έχεις βγάλει;

Κι εγώ είχα το καλοκαίρι έντονο βήχα για πολύ καιρό, μαζί με φλέμματα και τελικά είχα λοίμωξη του αναπνευστικού που πέρασε μόνο με αντιβίωση.

Πήγα στο νοσοκομείο όμως και μου έβγαλαν ακτινογραφία για να το διαπιστώσουν.

Για πρόσεχε, κανόνισε πήγαινε και δες το, γιατί σέρνεται και η νέα γρίπη και ο οργανισμός σου είναι ήδη ταλαιπωρημένος και είσαι ευάλωτη.

Δημοσίευση

Αχ βρε Αναστασία.. Μία από τα ίδια κι εγώ. Σε 50 μέρες αρρώστησα 3 φορές και τη τελευταία φορά με έχει τεντώσει! Πάω για 3η εβδομάδα!

Ε άι στο καλό! Miss Αρρώστεια με στέμμα είμαι!

Αντιβίωση κι εγώ δεν πήρα, ακτινογραφία δεν έβγαλα, δεν ξεκουράζομαι καθόλου, δουλειά, παιδί, σπίτι.. Και μετά παραπονιέμαι γιατί δεν γίνομαι καλά! :huh:

Περαστικά μας βρε κορίτσι μου!!!

Μην πας νοσοκομείο. Πήγαινε σε παθολόγο έξω. Και φόρα και μασκούλα για καλό και για κακό. Εσύ μπορεί να έχεις ένα κοινό κρυολόγημα, αλλά δεν ξέρεις οι υπόλοιποι στο σαλονάκι τι κουβαλάνε..

Φιλιά στον πρίγκιπα!!

Δημοσίευση

Να σου πω, σου έβγαλε ακτινογραφία;

Αν ήσουν μια χαρά, γιατί σου έδωσε αντιβίωση;! ...

Ίσως να μην ήταν η σωστή αντιβίωση και δε σ' έπιασε - το'χω πάθει αυτό σε άλλη περίπτωση και έγινα πιο χάλια από ότι πριν την αντιβίωση..

Ιφιγένεια κι εσύ;... τι έγινε βρε κορίτσια;;;

Μην τα αφήνετε αυτά να τραβάνε για πολύ καιρό, όσο μένουν χειροτερεύουν!

Αν βλέπετε ότι ο βήχας επιμένει πρέπει να το κοιτάξετε.

Αν έχετε πράσινα φλέμματα είναι ένδειξη ότι είναι λοίμωξη. χωρίς τη σωστή αντιβίωση δεν πρόκειται να περάσει.

Περαστικά σας και να προσέχετε!

Τα νινάκια θέλουν υγιείς μαμάδες!

Δημοσίευση

Το ότι μπορέι ήδη να είναι η νέα γρίπη σου λέει κάτι;; :)Εγώ ετσι το κόβω..πινε όσο πιο πολους χυμους γίνεται..εν ανάγκη πάρε και κανένα βασιλικο πολτο και ξεκουράσου...δεν υπάρχει καλύτερο φάρμακο απο ένα γερό ανοσοποιητικο οτι κι αν έχεις...εφοδιάσου λοιπόν με πορτοκάλια και ακτινιδια και περαστικάαααα!!!:)

Δημοσίευση

περαστικα.μια απο τα ιδια εγω.πανω απο 15 μερες βηχα και πονο στο λαιμο.ουτε με αντιβιωση περασε.ακτινα δεν μπορω να κανω λογω εγκυμοσυνης και εχω φρικαρει.ασε που χω αηδιασει απο καραμελες λαιμου και βοτανα.μπλιαχχχχχχχχχχχ.το μονο θετικο ειναι οτι ενω ετρεχε αιμα απο τον λαιμο με την αντιβιωση περασε.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ. ΒΑΣΙΚΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΙΣΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ..ΣΤΟ ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ Η1Ν1 ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ. Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΑΣ ΕΝΙΩΘΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ, ΕΒΗΧΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ. ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΑ. Ο ΒΗΧΑΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΥΡΕΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΗ Η ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ..ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΙΟ. Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΕΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΤΗΣ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

Ανθή έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ. ΒΑΣΙΚΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΙΣΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ..ΣΤΟ ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ Η1Ν1 ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ. Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΑΣ ΕΝΙΩΘΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ, ΕΒΗΧΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ. ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΑ. Ο ΒΗΧΑΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΥΡΕΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΗ Η ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ..ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΙΟ. Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΕΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΤΗΣ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΟΥ!

;ανθη δηλ τι ειχε αυτη η κοπελα?

Δημοσίευση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ. ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ. ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΙΠΗ. ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΥΡΕΤΟ. ΤΟΥ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ.ΒΗΧΑΣ ΠΟΛΥΣ. Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΤΕΡΑ..ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΚΟΛΛΗΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ. ΕΜΕΙΝΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ. ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ, ΠΟΛΥ ΒΗΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ. Ο Η1Ν1 ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΡΙΠΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΑΥΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΔΕΥΕΣΤΕ..

Δημοσίευση

tselinkas έγραψε:

Ανθή έγραψε:

;ανθη δηλ τι ειχε αυτη η κοπελα?[/quote:127dcm6w]

ΕΙΧΕ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ, ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΗΧΑ. ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΑ..ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ. ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ.

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια...μετα απο ενα πολυ μα πολυ δυσκολο βραδυ.

χθες δεν αντεξα αλλο αφου σε καποια φαση αρχισα να πνιγομαι απο τον βηχα κοιμησα τον μικρο και αποφασισα να παω στο νοσοκομειο(δυστυχως μονη μου γιατι ο αντρας μου εμεινε σπιτι με το παιδι).

στο πνευμονολογικο γινοταν ο χαμος... με εξετασαν αλλα δεν μου ειπαν τιποτα για την καινουργια γριπη το μονο που μου ειπε ο γιατρος ειναι για λοιμωξη του αναπνευστικου η οποια δεν περναει με αντιβιωση και καραμελιτσες.

με κρατησαν λιγο εκει και μου εκαναν μασκα για να ηρεμισει λιγακι η κατασταση μου μιας και εβηχα σαν γαιδουρι...μου εδωσε ενα ισχυρο φαρμακο σε μασκα να κανω και την πεμπτη που εφημερευει να ξαναπαω αν δεν εχει περασει.

ελπιζω να περασει γιατι ειλικρινα δεν αντεχω αλλο!!

ααα και κατι αλλο μου ειπε να φοραω μασκα παντου γιατι? μηπως εχω την νεα γριππη? αλλα γιατι δεν μου ειπε κατι,δεν μου εκαναν ουτε τεστ.

τι να πω θα διξει!!

ξερετε που κανουν τεστ για την νεα γριππη?

αααα και κατι αλλο κοριτσια που ειδα στο νοσοκομειο και μου σηκωθηκαν τα μαλια μεσα σε τοοοοοοσο κοσμο να βηχει...περιφερονταν μαμαδες με μωρακια που δεν τους ειχαν βαλει ουτε καν μασκα να τα προστατευσουν

διπλα μου στην αναμονη καθοταν μια κυρια με ενα αγορακι στην ηλικια του γιου μου και εγω βεβαια φοραγα την μασκα μου μιας και εβηχα αλλα...της το ειπα βαλτου μια μασκα του παιδιου που το πας ετσι μεσα στα μικροβια????? εφριξα

Δημοσίευση

Περαστικα σε ολες σας κοριτσια!!! :):)

Αναστασια μου πολυ καλος, για το βηχα, ειναι ο ευκαλυπτος!!! ;)

Οταν ειχε βηχα η μικρη μου, εβραζα σε ενα μπρικι αιθερια ελαια ευκαλυπτου και την εβαζα να το εισπεει!!! Τη βοηθησε παρα πολυ!!! ;)

Δημοσίευση

crazy Ρούλα μου, άσε! Το ανοσοποιητικό μου από το κακό στο χειρότερο! Σήμερα όμως σαν να ξύπνησα καλύτερα.. Δεν άδειασα ένα πακέτο χαρτομάντηλα με το καλημέρα.. Καλό σημάδι θα έλεγα! :cheer:

katrina μου το χαρίζω το στέμμα σε όποια το θέλει! Βαρέθηκα πια να είμαι άρρωστη! Μπούχτησα!

:angry:

Νταλάκι μου τόσο παίδεμα ούτε η νέα γρίπη! Να δεις που θα τη γλιτώσω τη νέα γρίπη αλλά θα έχω φτύσει τα έντερά μου από την κοινή..

Α! Εμβόλιο δεν κάνω αν και ανήκω στις ευπαθείς ομάδες. Δεν το έχω πάρει απόφαση ακόμα..

Δημοσίευση

κοριτσια γκουχ γκουχ και παλι γκουχ

αχ τι να κανω η ερμη δεν μου φτανει ο πονος μου, εχω και τον αντρα μου να με κοροιδευει οτι θελω αποσυρση.....και να μου λεει να κοιμηθουμε και χωρια να μην τον κολλησω κιολας!!!

πηρα την παιδιατρο τηλεφωνο και της ειπα τα νεα μου και μου ειπε μακρια απο τον μικρο!!!!! οποτε το μικρο μου ζουζουνακι μετακομισε στην γιαγια και στον παππου.ουτε φιλακι δεν μπορεσα να του δωσω...πηγα με την μασκα κοντα του και εκεινος την τραβαγε για να παιξει.

ποτε θα γινω καλα επιτελους????????????????

Δημοσίευση

Κοριτσια περαστικα σας...και εγω χαλια ειμαι εχω 38 πυρετο απο την Πεμπτη το βραδυ.Χθες εφτασα και 38.8!!!Σημερα ειμαι λιγο καλυτερα απο θεμα πυρετου αλλα ακομα νιωθω χαλια!Περαστικα σε ολες μας και γρηγορα γερες και δυνατες :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...