Μετάβαση σε περιεχόμενο

επιλογη μπιμπερο..βοηθεια!


Recommended Posts

γεια σας.. ειμαι εγκυος και πρεπει σιγα σιγα να αποφασισω τι θα παρω οσον αφορα τα μπιμπερο.. ακουω διαφορα.. οτι τα πλαστικα μπιμπερα σε διαφορες ερευνες φαινεται να απελευθερωνουν βλαβερες για τα παιδια ουσιες.. μου εχουν προτινει τα μπιμπερα απο συλικονη.. ξερετε κατι περισσοτερο?? ειναι καλυτερα? τι να κανω και ποιο να εμπιστευτω? ευχαριστω για την βοηθεια σας!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό να φέρεις στον κόσμο τα μωράκια σου!!

Εγώ έχω χρησιμοποιήσει μόνο γυάλινα και αυτό μου είχε συστήσει και ο παιδίατρος. Συγκεκριμένα έχουμε της Chicco με θηλή σιλικόνης και δεν είχαμε πρόβλημα. Όσο για φανελάκια που είδα πως ρωτάς σε άλλο ποστ εγώ και τις δύο φορές που γέννησα (από ένα μωράκι :laugh: ) πήρα μαζί μου στο μαιευτήριο μια αλλαξιά για το μωρό. Δηλαδή: 1 φανελάκι, 1 φορμάκι, 1 σκουφάκι, καλτσάκια και γαντάκια αν θέλεις. Εγώ γέννησα σε ιδιωτικό μαιευτήριο και τα έντυνα εκεί. Νομίζω όμως πως στα δημόσια μαιευτήρια τα μωρά ντύνονται με δικά τους ρουχαλάκια καθόλη την παραμονή τους εκεί.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ME TO KAΛΟ ΚΑΤΑΡΧΑΣ !

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΥΑΛΙΝΟΥ ΜΕ ΘΗΛΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ (ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ 8Α ΠΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ) ΤΟ ΓΥΑΛΙ 8ΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΟΠΟΤΕ...

ΟΙ ΠΙΠΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ (ΤΗΣ CHICCO ΟΛΑ Κ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΑ ΦΑΡΔΥΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΛΙΚΩΝ)

ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΣΑ Κ ΓΩ ΣΕ ΙΔ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΙΑ ΕΞΟΔΟΥ Κ ΦΑΝΕΛΑΚΙ , ΕΙΧΑ Κ ΠΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΨΙΜΟ Κ ΣΑΛΙΑΡΙΤΣΕΣ. :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστω παρα πολυ καλη μου..και εγω ειμαι υπερ των γυαλινων μπιμπερο.. μ χουν πει ομως οτι ειναι βαρια και δυσκολευουν στο τάισμα.. και οτι δεν ειναι αρκετα ευκολα στην χρηση αργοτερα μεγαλωνοντας τα παιδια.... οσο για τα ρουχαλακια μαλλον εχετ αλλο συστημα στην ελλαδα.. εγω ειμαι απο κυπρο και παιρνουμε τα ρουχαλακια των μωρων και ντυνονται με τα δικα τους.. πολυ καλο θα ηταν να τα εντιναν εκει :laugh: σε ευχαριστω παρα πολυ παντως

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω ειχα αγορασει μισα γιαλινια και μισα πλαστικα της chicco τα πλαστικα τα αγορασα για τους κολικους αυτα που λιγιζει καπως ο λαιμος τους θηλες ειχα καουτσουκ.

Θα ελεγα οτι ηταν αρκετα καλα.

Τωρα της πηρα παλι chicco ειναι για μεγαλυτερα παιδακια που μπορουν να το κρταουν η δικια μου ομως δεν ειναι πια πολη του γαλατος και οταν της το δινω το χινει ολο κατω και παιζει για αυτο συνεχιζω και της δινω το γαλα της κοιμισμενη στις 12 που το πινει ολο.

γενικα με την chicco ειμαι ευχαριστιμενη.

Η αδερφη μοθ πηρε nuk και το ετανοιωσα και αγορασε και αυτη chicco.

Η nuk ειναι πολη σε αλλα αντικειμενα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...