Μετάβαση σε περιεχόμενο

Tί δεν αντέχετε?

Recommended Posts

1.αχαριστία

2.το να είναι καποιος παρτακιας...να κοιταει τον εαυτούλη του χωρίς να νοιάζεται αν κανει ή οχι κακό

3.και το ψέμα.αν και είναι αναποφευκτο κάποιες φορές

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΟΙ..

ΤΟ ΨΕΜΑ..

ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ..

ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΣΤΗΝ ΤΒ,ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ..GET A LIFE!!!

Τι δεν αντέχω... Την πεθερά μου, την κλάψα της, το κτικιό που μας βγάζει ώρες ώρες, την απαισιοδοξία της, την μίρλα της, τα ίδια και τα ίδια συνέχεια, την ξεροκεφαλιά της, που νομίζει ότι έχει πάντα δίκιο και αυτή τα ξέρει όλα και εμείς δεν έχουμε μυαλό! Αυτάααα ..

Και επίσης, αυτό που έκαναν κάποιες φίλες μου, παρεξηγιούνται με το παραμικρό, δεν μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου για να μην παρεξηγηθούν, μην πω κάτι που δεν τους αρέσει και μου κρατήσουν μούτρα... κι αν δεν πάρω εγώ τηλέφωνο.. με ρωτάνε αν έχω κάτι μαζί τους!!! :angry: Έλεος πια.... Όχι άλλο κάρβουνο!!!! :laugh:

Liberty :laugh: ;)

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω τέτοιες συναναστροφές...

αν και μου αρέσει η μπιρίμπα και άλλα...

Πάθος είναι η υπερβολή...αν χάσεις το μέτρο τότε μετατρέπεσαι σε έρμαιο των παθών σου...στερείσαι λογικής, όπως τα ζώα...

π.χ η ζήλεια μετατρέπεται σε φθόνο και κακία...

Οιανδήποτε πράξη κατακριτέα είναι απόρροια πάθους...

ΥΣ.έχεις όμως οίστρο στα θέματά σου...μου αρέσεις! :kiss:

dallia έγραψε:

Τι δεν αντέχω... Την πεθερά μου, την κλάψα της, το κτικιό που μας βγάζει ώρες ώρες, την απαισιοδοξία της, την μίρλα της, τα ίδια και τα ίδια συνέχεια, την ξεροκεφαλιά της, που νομίζει ότι έχει πάντα δίκιο και αυτή τα ξέρει όλα και εμείς δεν έχουμε μυαλό!

Ντάλια ο γιατρός είπε να λέμε πάντοτε ναι...

:laugh: ;)

ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ!

(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ-ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ "ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ" ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ! ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΙΑ;;;- )

ΟΜΩΣ ΤΟ ΨΕΜΑ...

ΑΑΑΑΑΧ ΑΧ!!!

ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΤΕ Η ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΝ!

ΟΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΘΛΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

ΑΥΤΑ.

Εγώ είμαι ανεκτικός άνθρωπος...

Μπορώ να ανεκτώ τα πάντα. Μου σπάνε τα νεύρα πολλά πράγματα, αλλά τα αντέχω...

Αυτό που μου τη σπάει, όμως, πιο πολύ απ' όλα, είναι οι ξερόλες. Αυτοί που αυτοδιαφημίζονται και έχουν άποψη για όλα...

κατρινα ξερω οτι δεν εχεις τετοιες συναναστροφες με μπαφους και κλπ..να σε πειραξω ηθελα και φυσικα να σε κανω να μου το αναλυσεις :blink::blush: ασε εχω φιλοσοφικες αναζητησεις τελευταια,εφηβεια περναω στα 30 :P:blush:

dalia χωσε..πες και αλλα..και εγω μαζι σου

denim καλα τα λες..αθλιο

dallia έγραψε:

Τι δεν αντέχω... Την πεθερά μου, την κλάψα της, το κτικιό που μας βγάζει ώρες ώρες, την απαισιοδοξία της, την μίρλα της, τα ίδια και τα ίδια συνέχεια, την ξεροκεφαλιά της, που νομίζει ότι έχει πάντα δίκιο και αυτή τα ξέρει όλα και εμείς δεν έχουμε μυαλό! Αυτάααα ..

Και επίσης, αυτό που έκαναν κάποιες φίλες μου, παρεξηγιούνται με το παραμικρό, δεν μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου για να μην παρεξηγηθούν, μην πω κάτι που δεν τους αρέσει και μου κρατήσουν μούτρα... κι αν δεν πάρω εγώ τηλέφωνο.. με ρωτάνε αν έχω κάτι μαζί τους!!! :angry: Έλεος πια....

Όχι άλλο κάρβουνο!!!! :laugh:

πες τα νταλια....και λιγα λες!!!!!!!

να ηταν μονο αυτα καλα θα ηταν......

Τη γρουσουζιά της πεθεράς μου......

Κάθε φορά που βρισκόμαστε, μας δίνει αναλυτική λίστα….. ποιος πέθανε….. ποιος έπαθε τι…… νισάφι πια……

Και της το λες….. και δεν το παραδέχεται φυσικά….

Σε βγάζει….. υπερβολικό!!!!!!!

Την ηλίθια γειτόνισσα μου……

Επειδή η κουζίνα της είναι μεσοτοιχία με την κρεβατοκάμαρά μας…..

Δε φαντάζεστε όμως…… κάθε πόσο ακούω τα τσουμπλέκια της…..

Ναι, το καταλαβαίνω, θέλει να μαγειρέψει και να πλύνει τα πιάτα της…..

Πρέπει όλα αυτά να τα κάνει στις 3 το μεσημέρι????

Ή στις 6 το πρωϊ????

Ή το άλλο????

Ηλεκτρική σκούπα….. μονίμως….. 3-5 το μεσημέρι…..

Τα νεύρα μου……

Το να ψάχνει ο πωλητής να σου βρει την κάθε φτηνή δικαιολογία όταν ζητάς την απόδειξη (που δικαιούσαι) προσπαθώντας να την αποφύγει…..

Ναι μωρέ….. ξέρεις….. έχει ένα πρόβλημα η μηχανή….

Πω πω…. καλέ το ξέχασα…..

Χμ…. θέλετε απόδειξη????? Χμ….. καλά…..

Καλάθια και πανέρια!!!!!!

Μα όλοι να κλέψουνε πια???????

Χωρίς να παρεξηγηθώ ελπίζω, αυτό που κυρίως δεν αντέχω με τίποτα και δεν μπορώ και να κάνω κάτι γι' αυτό είναι οι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!!!!!!! Πιστεύω καταλαβαίνετε τί θέλω να πω!

Στην οδήγηση, στις ουρές, στις δημόσιες υπηρεσίες, στο κράτος γενικότερα που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...