Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ!

Recommended Posts

Κοριτσια τα εχω παρει τελειως σιχαθηκα απεριοριστα τη κουνιαδα μου εμ τον αντρα της και τη πεθερα μου τα ατομα ειναι αντε γεια δεν μπορω να πιστεψω οτι δνε εχουν ηθικους φραγμους .

Να παρω τη ιστορια απο την αρχη :εμενα και τον αντρα μμου ηταν να μας παντρεψουν ο παιδικος φιλος του αντρα μου και η αρραβωνιαστικα του με την οποια δουλευαμε καιμαζι και ειχαμε γιενι κολλητες σε ολο το διαστημα της φιλιας μας η μια στεκοταν στηη αλλη. Λιγο πριν το γαμο μας χωρισε το ζευγαρι και ετσι αποφασιστηκε να μας παντρεψει η κοπελα η οπια ειχε κανεικαι τα πιο πολλα εξοδα.

Στη πορεια μεσολαβησαμε με τον αντρα μου και τους τα φτοιαξαμε .

Δυστυχως ομως η εν λογω κοπελα ζηλευε παρα πολυ και επειδη δνε ηθελε αν βλεπει κοσμο ευτυχισμενο εκατσε και διεδωσε σ ολουμας τους φιλους και συγγενεις οτι εγω ειχα δεσμομε ενα καλο φιλο ο οποιος ηταν 15 χρονια μεγαλυτερος μου εμφανισιακα χαλια αλλα πολυ καλος ανθρωπος δνε υπηρχε περιπτωση ο Ανθρωπος αυτος να τα ερειχν σε μια παντρεμενη , απλα εκιενο τοκαιρο εγω με τον αντρα μου καναμε πολυ παρεα με τον ανθρωπο αυτο και εκεινη αρχισε και ελεγε ολες αυτες τις ανηθικοτητες.Αυτα εγειναν το 2002 πριν καμν μαινω εγκυος .Στην αρχη κατηγορουσε στην αδερφη μου οτι ο ανταρς μου δνε μου πρπσφερει αυτα που πρεπει (λουσα και τετοια λες και αυτα φερνουντην ευτυχιακαιε πειδη η αδερφη μου δεν πηρε μερος αρχιζε αν εμ κατηγορει στη κουνιαδα μου με την οποα κολλησαν καιστη πεθερα μου αι τον πεθερο μου .Που,,,,α με ανεβαζαν καικερατα τον αντρα μου αρχιζαν και ρωταγαν οποιον γνωστο εβελπαν και τον ρωταγαν αν εχουν παρει χαμπαρι οτι εχω γκομενο .

Εγω ολο αυτο το διαστημα ηξερα οτι καποιος με θαβει αλλα δνε ηξερα ποιος αλλα επειδη η αληεα δεν αργεινα φανει εμαθα και βεβαι την εκανα ρομπα ακι βεβαι ξεκοψα με αυτο το αποβρασμα .

Δυστυχως ομως σε αυτη τη ιστορια η κουνιαδα μου ειχε νεργο ρολο αφου συνεχιζε καιεκανε παρεα μαζι της ενω αν ειχαν γινει διαφορετικα τα πραγματα δηλ. αν εγω δοιατηρουσα επικοινωνιαμε καποιομ που εκειμνη ειχεε ρθει σε κοντρα θα γινοταν χαμος .Ετσι ανεχτηκα πολλα οπως να πρπει αν παιρνουεμ τηλ. στο σπιτ της κουνιαδας μου αν πηγαινουεμ να βλεπουμε τις μικρες και αν ηταν εκινη επρεπε νατ η κανουμ .Η πεθερα μου συνεχιζε να πηγαινει στομαγαζι της σαν να μην ειχε συμβει τιποτα σνα να μην ηταν η μια υπευθυνος για ολα οσοα πηγαν να κανουν .

Παρολο που το ηξεραν οτι μας ενοχλει συνεχισαν τη παρεα και ειπαμε δνε βαριεσε αστους και χτες εμαθα οτι η ανιψια του ανταρ μου εβαλε λαδι στη μικρη κορη της κουμπαρας μου οτιμκαικαλα το βαφτιζε και η κουμπαρα μου τραβηξε τη Μαριλιακαι εβαλε λαδι στο παιδι !Μα καλα ποιον πανε να κοροιδεψουν ; καιστο Σταυρο να το πουν θα τοκαταάβει .το ειχαν κανονισει και επειδηξ δνε ηξεραν πως να το φερουν το εκανν ετσικαι βεβια αυτο δνε μας το ειπαν ξεκαθαρα αλαλ πητρε η πεθερα μου6 τη μαμα μου τηλ και της το πετξε στη κουβντα για αν προετοιμαστουμε;

Εγω παντως το δηλωσα στον αντρα μου οτι τους σιχαθηκα και δνε θελω καμια επαφη ουτε με τη μανα του που καλυπτει τη κορη της σε ολα οσα κανει ουτε βεβαι την αδερφη του που ειναι σκαρτη και σαπια .

Εχω θυμο ακι οργη και οταν μου αναφερουν αυτες οτικαι καλ εγεινε αυτο θα τους α χωσω δνε με νοιαζει ταιριαζουντοσο πολυτελικα ιδιες ειναι .Ν ακανει τετοιο στον αδερφο της ετσι ειναι σαν αν παραδεχετε οτι εγω τοτε ημουν ολα αυτα που διεδιδ αυτη αλλα δνε πειραζει θα τα ακουσουν .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε βανια μου

τι να κανεις

μερικοι ανθρωποι σκατιαδες γενιουνται (σορυ κιολας) - σκατιαδες πεθαινουνε

βρε εσυ νασαι καλα με τον αντρουλη σου και ασε τους αλλους να κουρευονται.

να χαιρεσαι την οικογενεια σου κουκλα μου

και καλα χριστουγεννα

Bania me exases kapou sto telos se pianou to moro vazane ladi ?idl oti tha kanoun koumpario i kouniada sou me aftin? xestikes......grapsous koukla mou!!!! asxeto marker ta zouzounia einai trella !!!!!!!!

τραβηξε λεει η πρωη κουμπαρα μου τη ανιψια μου να βαλει λαδι στο παιδι της , δνε πιστευω λεξη απαλ το ειχανε κανονισει και επειδη ηξεραν οτι θα γινει χαμος σου λεει πως να το πασαρουμε .Για μενα χεστηκαν ουτο σι άλλος αλαλ τον αδερφο της δνε το σκεφτηκε; Καλα μολις μου το ξερασουν επειδη ακομα δεν το εχουν πει σε μενα απευθειας δνε εχουν τα μουτρα μονο να τα κανουν ξερουν θα δουν αλαλ ετσι ειαι τοσο ιδιοι σαπιοι ανθρωποι .

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣ ΤΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ,ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ & ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ & ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ..ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ..

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΙΣΧΥΕΙ,ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ & ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...

ΤΟ ΒΑΣΚΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ & ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...