Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια επειδή αυτό το μήνα απογοητεύτηκα...όπως είχα πει προσπαθώ απο τον Αύγουστο και τίποτα...! ίσως ακόμα να μην έχω πετύχει τις ημέρεσ ωορηξίας μου. Τι λέτε για αυτά τα τέστ που πουλάνε στο φαρμακείο? Είναι καλά και πως τα χρησιμοποιείς?

Δημοσίευση

Τεστ ωορρηξίας δεν έχω κάνει ποτέ μου, αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά αξιόπιστα. Ο λόγος που δε θέλω να κάνω, είναι γιατί ξέρω ότι θα αγχωθώ. Δηλαδή, όταν ξέρω πότε έχω ωορρηξία, θα αισθάνομαι υποχρεωμένη να κάνω σεξ, το μυαλό μου θα είναι στο αν τα καταφέραμε ή όχι, και θα μου δημιουργηθεί άγχος, το οποίο σίγουρα επιδρά ανασταλτικά. Φυσικά, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός στο πώς διαχειρίζεται τις διάφορες καταστάσεις.

Πάντως, προσπαθείς ελάχιστο καιρό, και δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεσαι!!!!!

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΟΩΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΓΧΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΤΑ.... ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΚ ! ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΩ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΕΣΤ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΣΤΗΤΑ ;) ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΚΑΝΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :):)

Δημοσίευση

Λου Λου, υπαρχουν τεστ που κυκλοφορουν στα φαρμακεια κ αυτα που κυκλοφορουν στο διαδικτυο που σαφως ειναι κ πολυ πιο φθηνα!

Το θετικο ειναι οτι αυτα τα τεστ μπορουν να σου πουν 12 με 36 ωρες πριν την επερχομενη ωορρηξια σου ωστε κ εσυ να μπορεσεις να αξιοποιησεις αυτες τις μερες. Η χρηση του ειναι απλη! Απλα ουρεις στο στικ κ αυτο με τη σειρα του ανιχνευει αν υπαρχει αυξηση της ωχρινοτροπου ορμονης (LH)στον οργανισμο σου. Οταν αυτη ανιχνευθει θα ξερεις οτι επερχεται η ωορηξια. Στα τεστ clearblue στα φαρμακεια, εμφανιζεται ενα προσωπακι χαμογελαστο, στα τεστ στο διαδικτυο βλεπεις τη δευτερη γραμμη εντονοτερη.

Συμφωνω ομως με τις υπολοιπες κοπελες, οτι κυριος παραγοντας ειναι να αποβαλλεις το αγχος σου...Μια τετοια μετρηση σαφως θα σου καθοριζει τις ημερες τις γονιμοτητας αλλα θα σου προσθετει κ αγχος!!

Χαλαρωσε κ απολαυσε τις αγκαλιτσες με τον αντρουλη σου...κ το σπορακι σου θα βρει τον τροπο του ;)

Δημοσίευση

καλησπερα καλη μου στενοχωρήθηκα που τελικα δεν τα καταφερατε αυτο το μηνα αλλα πιστευω οτι συντομα θα μας πεις τα ευχαριστα. η γνωμη μου ειναι γιατι μου φαινεσαι αρκετα αγχωμενη να σταματησεις να το σκεφτεσαι ισως μην προσπαθειτε και για κανενα μηνα( εμας μας βοηθησε αυτο για να αποβαλλουμε το αγχος μας και τον επομενο μηνα ειχα μεινει εγκυος ενω δεν το περιμενα. η γνωμη μου ειναι οτι θα τεστακια αυτα θα σου φερουν περισσοτερο αγχος και νομιζω οτι δνε το θες αυτο. αφηστε τους εαυτους σας ελευθεριους να χαρειτε τον ερωτα σας και θα ερθει ακι το μωρο. η συμβουλη μου ειναι να σταματησεις να το συζητας και να το βγαλεις οσο μπορεις απο το μυαλο σου. οσο το σκεφτεσαι συνεχεια δεν προκειται να μεινεις εγκυος. μολις φυγει το αγχος αμεσως θα μας πεις τα ευχαριστα αυτο τουλαχιστον συνεβει σε μενα φιλια πολλα και καλες ζουζουνιες με τον άντρα σου

Δημοσίευση

τα τεστάκια δεν φέρνουν απαραίτητα άγχος, ίσα ίσα προγραμματίζεις τις επαφές σου. εγώ μετά από πολύ ψάξιμο πήρα τα hometest (ψάξε τα στο google αν θες)... έμεινα πάλι, αλλά δεν είχα καλή κατάληξη. πάντως κατά τη διάρκεια των τεστ ήμουνα με ένα χαρτάκι - ημερολόγιο και σημείωνα αρνητικά, θετικά, θερμοκρασίες κλπ. Μ'αρέσει η διαδικασία... Ευτυχώς έχω περισσευούμενα για την επομενη φορά.. :dry:

Δημοσίευση

Καλησπερα κι απο μενα κοριτσια!!!!

Αν δεν εχεις σταθερο κυκλο σιγουρα ειναι χρησιμα. Αλλα αν ειναι σταθερος νομιζω οτι μπορεις να υπολογισεις τις μερες σου χωρις αυτα.

Αλλα η γνωμη μου ειναι οτι αν νομιζεις οτι θα σου προκαλεσουν περισσοτερο αγχος, γιατι δεν ειναι οτι καλυτερο την ωρα που ερχεσαι σε επαφη να σκεφτεσαι αν θα εχεις αποτελεσμα ή οχι, να μην τα χρησιμοποιησεις.

Η γνωμη μου ειναι οτι ειναι πολυ λιγος ο καιρος που προσπαθειτε. Θα ερθει και το μωρακι, μην ανησυχεις.

Α και πανω στο θεμα του αγχους ακομα και αν κανεις ερωτα την ημερα που πρεπει και εισαι αγχωμενη εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να μεινεις εγκυος απο το να το το κανεις μια ασχετη μερα που να μην το σκεφτεσαι.

Ελπιζω να βοηθησα! ;);););)

Καλη επιτυχια στις προσπαθειες σου και γρηγορα να εχεις σπορακι στην κοιλιτσα σου!!! :P:P:P:P:P:P

Δημοσίευση

KALHSPERA LOY LOY.KAI EGW APO TON AYGOYSTO EXW KSEKINHSEI ALLA TIPOTA AKOMA.EKANA APO TON SEPTEMBRH TEST WORRHKSIAS(TA OPOIA EINAI K LIGO AKRIBOYTSIKA) KAI DEN EBLEPA TIPOTA.TELIKA PHGA GIA KAPOION YPERHXO WORRHKSIAS OPWS MOY PROTEINE H GYNAIKOLOGOS K MOY BRHKE KYSTH STHN WOTHHKH MOY.ETSI KSEKINHSA NA PAIRNW ANTISYLLHPTIKA GIA ENA MHNA KAI THA KSANAPAW GIA EKSETASH...MOY EIPE OTI H KYSTH EMPODIZEI THN WORRHKSIA...PANTWS AN OLA EINAI OK TA TEST AYTA PISTEYW OTI MPOROYN NA THN ENTOPISOYN...EGW EXW..THEMA!

Δημοσίευση

koritsia exo parei ta test oorixias clearblu einai ontos axiopista alla akrivoytsika. ta xrisipopioisa enan mina, vgike i fatsoyla me to xamogelo. einai ontos anxotiko na les (ela agapi moy simera prepei na kanoyme sex)

o andras moy neyriase para poli kai moy eipe mi tolmiso na ta xanaparo giati ton anxono tromera, tha kanoyme agkalitse opote theloyme emeis oxi opote theli to test!!!

toy eipa oti den tha xana paro, alla eipa psemata tha paro kai ayto ton mina xoris na to xeri kai aplos ekino to bradi tha exo orexi gia agkalitses tixea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

toylaxiston as anxonome mono ego, xoris na to xeri, ti kano amartisa gia to paidi moy xi,xi,xi!!!!!

Δημοσίευση

Μέτρα καμια 9 μέρες μετά την πρώτη μέρα της περιόδου και ξεκίνα να τα κάνεις κάθε μερα. κάποια στιγμή θα το πιάσεις θετικό και τότε φώναξε τον αντρούλη σου!! Ναι, είναι μικρά και χωρίς πλαστικά περιβλήματα.... (σε συσκευασία "υγρό μαντηλάκι"!!) Κι εγώ την πρώτη φορά τα είδα με μισό μάτι αλλά την κάνουν τη δουλειά τους κι έτσι δεν παραπονέθηκα. Και τα χρήματα είναι τόσο λιγότερα από τα κλιαρ μπλου, οπότε...

Δημοσίευση

Μαριλου δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα νομιζω οτι καθε συσκευασια εχει 5 τεστακια μεσα. Ξερω οτι τα κανεις το πρωι. Και σε προειδοποιουν περιπου μια μερα πριν την ωορρηξια σου.

Α ειδα και κατι αλλα που τα κανεις με το σαλιο και οχι με τα ουρα. Δεν το εχω ψαξει γι'αυτο δεν μπορω να σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Ρωτα και σε ενα φαρμακειο.

Παντως για την περιπτωση σου που δεν εχεις σταθερο κυκλο νομιζω οτι θα βοηθησουν.

Αχ μακαρι να μας ανακοινωσεις γρηγορα την εγκυμοσυνη σου!!!1

Δημοσίευση

Αβα έγραψε:

Πεπη πια ειναι αυτα τα τεστ και απο που τα παιρνεις?

Τα τεστ είναι της hometest (δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω το σάιτ είναι www.hometest.gr). Τα πήρα από το ίντερνετ. έχει διάφορα πακέτα μέσα να διαλέξεις. Δουλεύουν μια χαρά...

Δημοσίευση

γλυκια μου κριστι σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου

κ συγνωμη για την καθυστερηση αλλα ελειπα σαβ/κο...

κανονικα θα ξεκινησω επισημες προσπαθειες απο τον επομενο μηνα

αλλα λεω να κανω μια καλη προετοιμασια...χαχαχα

κ γω το ευχομαι για ολες μας ο καινουργιος χρονος να μας φερει

ΜΟΝΟ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Έχω μία gonal 1050 iu που ανοίχτηκε 29/7 και έχουν περισσέψει 650 iu. Ψάχνω να την ανταλλάξω με δύο ή έστω μία gonal 300 iu που να λήγουν από 10/2025 και έπειτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθει εντός 28 ημερών από το άνοιγμα, δηλαδή μέχρι και 26/8. Εάν κάποια κοπέλα που βρισκεται στην Αττική ή σε κοντινές περιοχές, και κάνει ήδη διέγερση ή πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στον επόμενο μήνα, θέλει να ανταλλάξουμε θα ήμουν υπόχρεη.. Σας ευχαριστώ!
    • Κορίτσια όσες είχατε υγρά εμφύτευσης στη μία εγκυμοσύνη, είχατε και στις άλλες; Ρινορραγία είχε καμία; Εγώ ειχα και ρινορραγία και υγρά εμφύτευσης στην 1η εγκυμοσύνη και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα έχω και στην άλλη αν και όταν έρθει. Οποτε κάθε φορά που δε βλέπω αυτά τα συμπτώματα απογοητεύομαι χωρίς καν να μου έρθει περίοδος πρωτα. 
    • Καλησπέρα κορίτσια. 🙂 Ευχομαι σε όλες τα καλύτερα.  το πρώτο μου μπεμπακι ήρθε μέσα σε 3 μήνες.  Τώρα για το 2ο προσπαθούμε εδώ και μισό χρόνο και ακόμα δεν… Ξερω ότι δεν είναι αρκετό το διάστημα αλλά αγχώνομαι αφενός γιατί δε θελω να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας τα παιδάκια μου (βέβαια αυτά δεν τα καθορίζουμε εμείς) κι επειδή 1/09 ξεκινάω δουλειά και θα αναγκαστώ να αφήσω τη μικρή μου στη γιαγιά της.  Είχαμε πει με τον άντρα μου ότι αν έμενα έγκυος ως τότε, θα έπαιρνα επαπειλούμενη και δε θα επεστρεφα.  Τώρα όλα δείχνουν ότι θα επιστρεψω.    Επισης, κάτι πολύ σημαντικό, τον Απρίλη είμαι μέσα μου σίγουρη ότι είχα βιοχημική γιατί είχα υγρά εμφύτευσης για 2 μέρες και ρινορραγία ακριβώς όπως και στην 1η εγκυμοσύνη μου. Αντιθέτως, τώρα που δεν έχω αυτά τα συμπτώματα, είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι εγκυος. Δε θα χρειαστεί καν να κάνω τεστ. Γιατί δεν ερχεταιιιιιιι;  
    • Αυτά είναι τα πιο ωραία ψώνια..ας πάμε τώρα που μπορούμε..εγω κουράζομαι πολυ.. έχουμε ίδια εγκυμοσύνη..τώρα γύρισα από τον εμβρυολογο.. Μ πΕ αυτές οι εγκυμοσύνες πάνε μέχρι 36 εβδομάδα.. καλά κ εγώ Πιτ 14/11 έχω αλλά μέχρι μου λέει 16 Οκτωβρίου περίπου θα πάει το πολύ..τα μικρά ήταν 740γρ ο ένας κ 770γρ ο άλλος..μια χαρά μεγαλώνουν κ ο τράχηλος 40,0 mm.. καλά είναι Μ πΕ για δίδυμα.. μετά πήγαμε κ παραγγείλαμε κ 2 κούνιες..κ εγώ θέλω λίγο να φτιάξω μια λίστα..Μ έχουν δώσει αυγά κ καρότσι διπλό.. πρέπει να οργανωθωω όμως γτ περνάει ο καιρός να δω τι έχω κ τι πρέπει να πάρω..
    • Κορίτσι καλησπέρα!!!  Εύχομαι όλες οι εγκυμοσύνες να πηγαίνουν καλά με το καλό ο νέος μήνας που έρχεται να φέρει κι άλλα θετικά τέστ !!!  Λοιπόν τα δικά μου νέα είναι οτι πήγα για σαλπιγγογραφια, όλα είναι φυσιολογικά και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.  Το πρόβλημα θα έλεγα από τη πλευρά μου ήταν ο γιατρός που πριν καν κάνουμε την εξέταση μας είπε με το τρόπο του να πάμε για εξωσωματική.  Άσχημη εντύπωση μου δημιούργησε και στεναχωρήθηκα πριν ξεκινήσει η εξέταση.  Δε ξέρω γενικά πως είναι άλλοι γιατροί, αλλά με το καλημέρα να θέλει να σου πει μη προσπαθείς άλλο φυσιολογικά...  Πριν από 2 βδομάδες είχα πάει σε σύμβουλο γονιμότητας και με ενθάρρυνε, μας είπε ότι αν διορθώσουμε κάποια θέματα στο κύκλο μου (τελικά έχω ΣΠΩ) θα έρθει σίγουρα η εγκυμοσύνη μέχρι τα Χριστούγεννα.  Τι να πιστέψω βρε κορίτσια; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...