Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

Recommended Posts

Κορίτσια επειδή αυτό το μήνα απογοητεύτηκα...όπως είχα πει προσπαθώ απο τον Αύγουστο και τίποτα...! ίσως ακόμα να μην έχω πετύχει τις ημέρεσ ωορηξίας μου. Τι λέτε για αυτά τα τέστ που πουλάνε στο φαρμακείο? Είναι καλά και πως τα χρησιμοποιείς?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τεστ ωορρηξίας δεν έχω κάνει ποτέ μου, αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά αξιόπιστα. Ο λόγος που δε θέλω να κάνω, είναι γιατί ξέρω ότι θα αγχωθώ. Δηλαδή, όταν ξέρω πότε έχω ωορρηξία, θα αισθάνομαι υποχρεωμένη να κάνω σεξ, το μυαλό μου θα είναι στο αν τα καταφέραμε ή όχι, και θα μου δημιουργηθεί άγχος, το οποίο σίγουρα επιδρά ανασταλτικά. Φυσικά, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός στο πώς διαχειρίζεται τις διάφορες καταστάσεις.

Πάντως, προσπαθείς ελάχιστο καιρό, και δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεσαι!!!!!

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΟΩΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΓΧΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΤΑ.... ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΚ ! ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΩ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΕΣΤ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΣΤΗΤΑ ;) ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΚΑΝΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :):)

Λου Λου, υπαρχουν τεστ που κυκλοφορουν στα φαρμακεια κ αυτα που κυκλοφορουν στο διαδικτυο που σαφως ειναι κ πολυ πιο φθηνα!

Το θετικο ειναι οτι αυτα τα τεστ μπορουν να σου πουν 12 με 36 ωρες πριν την επερχομενη ωορρηξια σου ωστε κ εσυ να μπορεσεις να αξιοποιησεις αυτες τις μερες. Η χρηση του ειναι απλη! Απλα ουρεις στο στικ κ αυτο με τη σειρα του ανιχνευει αν υπαρχει αυξηση της ωχρινοτροπου ορμονης (LH)στον οργανισμο σου. Οταν αυτη ανιχνευθει θα ξερεις οτι επερχεται η ωορηξια. Στα τεστ clearblue στα φαρμακεια, εμφανιζεται ενα προσωπακι χαμογελαστο, στα τεστ στο διαδικτυο βλεπεις τη δευτερη γραμμη εντονοτερη.

Συμφωνω ομως με τις υπολοιπες κοπελες, οτι κυριος παραγοντας ειναι να αποβαλλεις το αγχος σου...Μια τετοια μετρηση σαφως θα σου καθοριζει τις ημερες τις γονιμοτητας αλλα θα σου προσθετει κ αγχος!!

Χαλαρωσε κ απολαυσε τις αγκαλιτσες με τον αντρουλη σου...κ το σπορακι σου θα βρει τον τροπο του ;)

καλησπερα καλη μου στενοχωρήθηκα που τελικα δεν τα καταφερατε αυτο το μηνα αλλα πιστευω οτι συντομα θα μας πεις τα ευχαριστα. η γνωμη μου ειναι γιατι μου φαινεσαι αρκετα αγχωμενη να σταματησεις να το σκεφτεσαι ισως μην προσπαθειτε και για κανενα μηνα( εμας μας βοηθησε αυτο για να αποβαλλουμε το αγχος μας και τον επομενο μηνα ειχα μεινει εγκυος ενω δεν το περιμενα. η γνωμη μου ειναι οτι θα τεστακια αυτα θα σου φερουν περισσοτερο αγχος και νομιζω οτι δνε το θες αυτο. αφηστε τους εαυτους σας ελευθεριους να χαρειτε τον ερωτα σας και θα ερθει ακι το μωρο. η συμβουλη μου ειναι να σταματησεις να το συζητας και να το βγαλεις οσο μπορεις απο το μυαλο σου. οσο το σκεφτεσαι συνεχεια δεν προκειται να μεινεις εγκυος. μολις φυγει το αγχος αμεσως θα μας πεις τα ευχαριστα αυτο τουλαχιστον συνεβει σε μενα φιλια πολλα και καλες ζουζουνιες με τον άντρα σου

τα τεστάκια δεν φέρνουν απαραίτητα άγχος, ίσα ίσα προγραμματίζεις τις επαφές σου. εγώ μετά από πολύ ψάξιμο πήρα τα hometest (ψάξε τα στο google αν θες)... έμεινα πάλι, αλλά δεν είχα καλή κατάληξη. πάντως κατά τη διάρκεια των τεστ ήμουνα με ένα χαρτάκι - ημερολόγιο και σημείωνα αρνητικά, θετικά, θερμοκρασίες κλπ. Μ'αρέσει η διαδικασία... Ευτυχώς έχω περισσευούμενα για την επομενη φορά.. :dry:

και γω πηρα τα τεστ αυτα κ αυτον τον μηνα

λεω να τα χρησιμοποιησω 1η φορα..

για να δουμε θα φερουν γουρι?

βρε πεπι μου σαν ψευτικα δεν ειναι?

Καλησπερα κι απο μενα κοριτσια!!!!

Αν δεν εχεις σταθερο κυκλο σιγουρα ειναι χρησιμα. Αλλα αν ειναι σταθερος νομιζω οτι μπορεις να υπολογισεις τις μερες σου χωρις αυτα.

Αλλα η γνωμη μου ειναι οτι αν νομιζεις οτι θα σου προκαλεσουν περισσοτερο αγχος, γιατι δεν ειναι οτι καλυτερο την ωρα που ερχεσαι σε επαφη να σκεφτεσαι αν θα εχεις αποτελεσμα ή οχι, να μην τα χρησιμοποιησεις.

Η γνωμη μου ειναι οτι ειναι πολυ λιγος ο καιρος που προσπαθειτε. Θα ερθει και το μωρακι, μην ανησυχεις.

Α και πανω στο θεμα του αγχους ακομα και αν κανεις ερωτα την ημερα που πρεπει και εισαι αγχωμενη εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να μεινεις εγκυος απο το να το το κανεις μια ασχετη μερα που να μην το σκεφτεσαι.

Ελπιζω να βοηθησα! ;);););)

Καλη επιτυχια στις προσπαθειες σου και γρηγορα να εχεις σπορακι στην κοιλιτσα σου!!! :P:P:P:P:P:P

κριστι συμφωνω απολυτα μαζι σου..

εχεις τοσο δικιο!!!

εγω που δεν εχω οχι στανταρ περιοδο αστα να πανε ειναι ποτε να ξεκινησω τα τεστ?ποια μερα?

σ'ευχαριστω προκαταβολικα

KALHSPERA LOY LOY.KAI EGW APO TON AYGOYSTO EXW KSEKINHSEI ALLA TIPOTA AKOMA.EKANA APO TON SEPTEMBRH TEST WORRHKSIAS(TA OPOIA EINAI K LIGO AKRIBOYTSIKA) KAI DEN EBLEPA TIPOTA.TELIKA PHGA GIA KAPOION YPERHXO WORRHKSIAS OPWS MOY PROTEINE H GYNAIKOLOGOS K MOY BRHKE KYSTH STHN WOTHHKH MOY.ETSI KSEKINHSA NA PAIRNW ANTISYLLHPTIKA GIA ENA MHNA KAI THA KSANAPAW GIA EKSETASH...MOY EIPE OTI H KYSTH EMPODIZEI THN WORRHKSIA...PANTWS AN OLA EINAI OK TA TEST AYTA PISTEYW OTI MPOROYN NA THN ENTOPISOYN...EGW EXW..THEMA!

koritsia exo parei ta test oorixias clearblu einai ontos axiopista alla akrivoytsika. ta xrisipopioisa enan mina, vgike i fatsoyla me to xamogelo. einai ontos anxotiko na les (ela agapi moy simera prepei na kanoyme sex)

o andras moy neyriase para poli kai moy eipe mi tolmiso na ta xanaparo giati ton anxono tromera, tha kanoyme agkalitse opote theloyme emeis oxi opote theli to test!!!

toy eipa oti den tha xana paro, alla eipa psemata tha paro kai ayto ton mina xoris na to xeri kai aplos ekino to bradi tha exo orexi gia agkalitses tixea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

toylaxiston as anxonome mono ego, xoris na to xeri, ti kano amartisa gia to paidi moy xi,xi,xi!!!!!

Μέτρα καμια 9 μέρες μετά την πρώτη μέρα της περιόδου και ξεκίνα να τα κάνεις κάθε μερα. κάποια στιγμή θα το πιάσεις θετικό και τότε φώναξε τον αντρούλη σου!! Ναι, είναι μικρά και χωρίς πλαστικά περιβλήματα.... (σε συσκευασία "υγρό μαντηλάκι"!!) Κι εγώ την πρώτη φορά τα είδα με μισό μάτι αλλά την κάνουν τη δουλειά τους κι έτσι δεν παραπονέθηκα. Και τα χρήματα είναι τόσο λιγότερα από τα κλιαρ μπλου, οπότε...

Μαριλου δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα νομιζω οτι καθε συσκευασια εχει 5 τεστακια μεσα. Ξερω οτι τα κανεις το πρωι. Και σε προειδοποιουν περιπου μια μερα πριν την ωορρηξια σου.

Α ειδα και κατι αλλα που τα κανεις με το σαλιο και οχι με τα ουρα. Δεν το εχω ψαξει γι'αυτο δεν μπορω να σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Ρωτα και σε ενα φαρμακειο.

Παντως για την περιπτωση σου που δεν εχεις σταθερο κυκλο νομιζω οτι θα βοηθησουν.

Αχ μακαρι να μας ανακοινωσεις γρηγορα την εγκυμοσυνη σου!!!1

Αβα έγραψε:

Πεπη πια ειναι αυτα τα τεστ και απο που τα παιρνεις?

Τα τεστ είναι της hometest (δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω το σάιτ είναι www.hometest.gr). Τα πήρα από το ίντερνετ. έχει διάφορα πακέτα μέσα να διαλέξεις. Δουλεύουν μια χαρά...

γλυκια μου κριστι σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου

κ συγνωμη για την καθυστερηση αλλα ελειπα σαβ/κο...

κανονικα θα ξεκινησω επισημες προσπαθειες απο τον επομενο μηνα

αλλα λεω να κανω μια καλη προετοιμασια...χαχαχα

κ γω το ευχομαι για ολες μας ο καινουργιος χρονος να μας φερει

ΜΟΝΟ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...