Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ...

bell

Recommended Posts

"Αν ποτέ κάποιος κλέφτης σας αναγκάσει να κάνετε ανάληψη από ένα ATM μηχάνημα, μπορείτε να ειδοποιήσετε την αστυνομία εισάγοντας τον αριθμό PIN αντίστροφα. Για παράδειγμα αν ο αριθμός pin είναι 1234 θα πρέπει να εισάγεται 4321. Το ΑΤΜ αναγνωρίζει οτι ο αριθμός PIN είναι αντίστροφος από την κάρτα που τοποθετήσατε στο μηχάνημα. Το μηχάνημα θα σας δώσει τα χρήματα που ζητήσατε, αλλά εν' αγνοία του ληστή, ειδοποιείτε την αστυνομία.

Αυτή η πληροφορία πρόσφατα αναμεταδόθηκε στην τηλεόραση και αποδείχθηκε πως χρησιμοποιείται σπάνια γιατί ο κόσμος δεν γνωρίζει την ύπαρξη αυτής της λειτουργίας."

Με αναπάντητες κλήσεις και γραπτά μηνύματα (sms) προσπαθούν οι δράστες της τηλεφωνικής απάτης με στόχο τα πορτοφόλια των χρηστών κινητών τηλεφώνων να αναγκάσουν τα υποψήφια θύματά τους να τους πάρουν τηλέφωνο, ώστε ακολούθως να εκτρέψουν την κλήση σε γραμμή υψηλής χρέωσης.

Τηλεφωνούν δηλαδή στο κινητό ανυποψίαστων χρηστών και κλείνουν αμέσως τη γραμμή, πριν αυτοί προλάβουν να απαντήσουν, εξηγεί την Τρίτη η εφημερίδα Έθνος. Όταν ο χρήστης κινητού τηλεφώνου καλέσει τον αριθμό που βρίσκει στην ανάπαντητη κλήση, προκειμένου να διαπιστώσει εάν προέρχεται από το τηλέφωνο κάποιου γνωστού του, τότε γίνεται

αυτόματα εκτροπή της κλήσης σε γραμμή με υψηλή χρέωση.

Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούγεται συνήθως η απάντηση στα αγγλικά «hello, και οι μονάδες της χρέωσης πέφτουν βροχή...

Το ίδιο συμβαίνει και όταν ο ανυποψίαστος κάτοχος κινητού ανταποκριθεί στα μηνύματα που του στέλνουν, με τα οποία του ζητείται να επικοινωνήσει με συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο.

Η τηλεφωνική κομπίνα γίνεται εδώ και αρκετούς μήνες και εκτιμάται ότι έχει αποφέρει τεράστια κέρδη σε αυτούς που την έχουν στήσει, λόγω του μεγάλου αριθμού των θυμάτων.

Η αρμόδια υπηρεσία της Αστυνομίας έχει δεχτεί αρκετές καταγγελίες και ασχολείται με την υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και από πλευράς ερευνών.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

A ωραια...που να παμε να ζησουμε για να ξεφυγουμε απο ολους αυτους?ανταρκτικη?μπα και εκει λεφτα θελει που δεν εχουμε γιατι μας τα εφαγαν..ελεος :S

Ενδιαφέροντα... :)

Ακόμη όμως θεωρώ ότι η γυναίκα δεν έχει εξισωθεί απόλυτα με τον άντρα... :angry:

Προίκα;;; :laugh: :P ακόμη ανύπαντρη θα ήμουν!!! :woohoo:

Στο γνωρίζετε ότι...θα προσθέσω ότι δυστυχώς ακόμη και εν έτη 2009

ο αναλφαβητισμός αγγίζει το 50% του ελληνικού πληθυσμού!

γεια σου βρε bell μου..!!!

καλα επαθα πλακα γι'αυτο με το ατμ.. :unsure::unsure:

τι ειπες τωραααα....ουτε που το ειχα ξανακουσει..

αλλα αληθεια εχω μια απορια..

που τα βρισκεις καλη μου ολα αυτα???

παλι καλα που εχουμε εσενα να μας ψυχαγωγεις σε ολους τους τομεις..

να σαι καλα :kiss::kiss:

εγω το ηξερα

δεν ξερω ποιος μου το ειχε πει αλλα νομιζα οτι ηταν γνωστο

καλα εκανες και το ανεφερες

να το μαθουν ΄περισσοτεροι΄

Η συντομη ενημερωση σας on line απο τη Μπελλα... :laugh: :laugh:

Eνδιαφεροντες και χρησιμες πληροφοριες Μπελλιτσα! ;)

Κατρινα ειναι δυνατον το 50% του ελληνικου πληθισμου να ειναι αναλφαβητο;;;!!!!! :blink::ohmy: τραγικο ποσοστο!!! :S

Ελπιζω να ειναι στατιστικο λαθος.... :unsure:

Επισης η γυναικα δε θα εξισωθει ποτε με τον αντρα πολυ απλα γιατι...ηταν ανεκαθεν ανωτερο ον κι ο αντρας,οπως λεει μια φιλη μου,εκ γενετης σε προηγουμενο σταδιο εξελιξης! :silly: :P;)

Περα απο τη πλακα ομως αυτο ειναι ενα τεραστιο θεμα που χωραει πολυ συζητηση...

tonia28 έγραψε:

Κατρινα ειναι δυνατον το 50% του ελληνικου πληθισμου να ειναι αναλφαβητο;;;!!!!! :blink::ohmy: τραγικο ποσοστο!!! :S

Τόνια μου δυστυχώς κάπου εκεί κυμαίνεται..

Τελευταία δημοσιεύματασε μία έρευνα...

Ανέλυε το επίπεδο μόρφωσης των Ελλήνων...

Επισης η γυναικα δε θα εξισωθει ποτε με τον αντρα πολυ απλα γιατι...ηταν ανεκαθεν ανωτερο ον κι ο αντρας,οπως λεει μια φιλη μου,εκ γενετης σε προηγουμενο σταδιο εξελιξης! :silly: :P;)

:laugh: :P;)

katrina έγραψε:

tonia28 έγραψε:

Τόνια μου δυστυχώς κάπου εκεί κυμαίνεται..

Τελευταία δημοσιεύματασε μία έρευνα...

Ανέλυε το επίπεδο μόρφωσης των Ελλήνων...

:laugh: :P;)

:);):kiss:

Ατελείωτη...άντρες...τί όντα...

Παρεπιπτόντως πίσω από έναν μεγάλο άντρα κρύβεται πάντοτε μία γυναίκα!

Αυτη ακριβως τη φραση ειχα στο μυαλο μου οταν εγραφα την απαντηση! ;)

Οπως και οτι πολλοι μεγαλοι πολεμοι και πτωσεις αυτοκρατοριων ειχαν αιτια μια γυναικα!

Συνεπως ηδη απο το παρασκηνιο κινουμε αποτελεσματικοτατα τα νηματα... B)

Οσο για τα ποσοστα αναλφαβητισμου...απογοητευτηκα! :(

bell έγραψε:

"Αν ποτέ κάποιος κλέφτης σας αναγκάσει να κάνετε ανάληψη από ένα ATM μηχάνημα, μπορείτε να ειδοποιήσετε την αστυνομία εισάγοντας τον αριθμό PIN αντίστροφα. Για παράδειγμα αν ο αριθμός pin είναι 1234 θα πρέπει να εισάγεται 4321. Το ΑΤΜ αναγνωρίζει οτι ο αριθμός PIN είναι αντίστροφος από την κάρτα που τοποθετήσατε στο μηχάνημα. Το μηχάνημα θα σας δώσει τα χρήματα που ζητήσατε, αλλά εν' αγνοία του ληστή, ειδοποιείτε την αστυνομία.

Αυτή η πληροφορία πρόσφατα αναμεταδόθηκε στην τηλεόραση και αποδείχθηκε πως χρησιμοποιείται σπάνια γιατί ο κόσμος δεν γνωρίζει την ύπαρξη αυτής της λειτουργίας."

Κ να ρωτησω εγω κατι πανω σε αυτο??? Κ αν το πιν ειναι πχ 1331 η 1221 η 1441 η 6226...η μπορω να σας πω κ αλλα πολλα....τι γινετε??? ερχεται παλι η αστυνομια???????

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...