Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παλι τα ιδια....Τραχηλιτιδα..

bibibo

Recommended Posts

Χτες πηγα στο γυναικολογο μου να του δειξω οτι εξετασεις εχω κανει και να εξετασει και εμενα αφου εδω και πεντε μηνες περιπου προσπαθειων δεν εκαναν τιποτα.... Αφου τις ειδε, ολα ωραια και καλα, ομως οταν με εξετασε κολπικα να σου παλι Τραχηλιτιδα :huh: Γιατι ρε γαμωτο, φτου κι απ' την αρχη. Μου εγραψε να παρω κολπικα υποθετα για την τραχηλιτιδα αλλα απο την αλλη βδομαδα κου ειπε γιατι αυτη η βδομαδα ειναι γονιμη........... Μιλησαμε για την αποβολη που ειχα περισυ και καταληξαμε να μου δωσει ενα διαγραμμα που θα γραφω την θερμοκρασια μου καθε πρωι για δυο μηνες περιπου. Εγω θα μεινω στο οτι αυτη η βδομαδα ειναι γονιμη :):P Για να δουμε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσαρα μου χαθηκαμε!!!! βρε συ δεν ειναι τιποτα ,θα περασει και αυτο μην στεναχωριεσαι.

αφου σου ειπε οτι αυτη η εβδομαδα ειναι γονιμη ξερεις τι πρεπει να κανεις ε??????????????????

βουουουουουυυυυρρρρρρρρρρρρρρ βαλτον κατω τον αντρουλη σου

Καλημερα!

Πρώτ απ όλα να μην αγχώνεσαι!

Η τραχυλίτιδα δεν είναι τίποτα σπουδαίο!

Μια φλεγμωνή στον τράχυλο είναι!

Κρύο έχει........οτι πρέπει για χουχουλιάσματα με τον αντρούλη σου!!!!

Κάλα κάνεις και σκέπτεσαι λοιπόν μόνο τις γόνιμες μέρες σου!

Εύχομαι σύντομα να έχουμε ευχάριστα!!!

Νατασουλα μου :) Τι κανει ο Σπυρακος σου? Γιορταζει και την αλλη βδομαδα ε? Να σου πω την αληθεια το εχω παρει πιο χαλαρα το θεμα, αν ειναι να ερθει, θα ερθει δε θα σκασω κιολας. Χαιρομαι το κοριτσακι μου, το βλεπω να μεγαλωνει, εχει γινει ενα μικρο γυναικακι τωρα :lol: :silly: Απλα ξαφνιαστηκα οταν μου ειπε για την Τραχηλιτιδα... Δωσε πολλα ρουφιχτα φιλακια απο μενα στο αντρακι σου. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

και καλα θα κανεις να μεινεις στο γεγονος οτι αυτη η βδομαδα ειναι η γονιμη σου....βουρ στο ψαχνο λοιπον και καλα αποτελεσματα ;):P

molly έγραψε:

Καλημερα!

Πρώτ απ όλα να μην αγχώνεσαι!

Η τραχυλίτιδα δεν είναι τίποτα σπουδαίο!

Μια φλεγμωνή στον τράχυλο είναι!

Κρύο έχει........οτι πρέπει για χουχουλιάσματα με τον αντρούλη σου!!!!

Κάλα κάνεις και σκέπτεσαι λοιπόν μόνο τις γόνιμες μέρες σου!

Εύχομαι σύντομα να έχουμε ευχάριστα!!!

:):P:kiss:

bibibo έγραψε:

Χτες πηγα στο γυναικολογο μου να του δειξω οτι εξετασεις εχω κανει και να εξετασει και εμενα αφου εδω και πεντε μηνες περιπου προσπαθειων δεν εκαναν τιποτα.... Αφου τις ειδε, ολα ωραια και καλα, ομως οταν με εξετασε κολπικα να σου παλι Τραχηλιτιδα :huh: Γιατι ρε γαμωτο, φτου κι απ' την αρχη. Μου εγραψε να παρω κολπικα υποθετα για την τραχηλιτιδα αλλα απο την αλλη βδομαδα κου ειπε γιατι αυτη η βδομαδα ειναι γονιμη........... Μιλησαμε για την αποβολη που ειχα περισυ και καταληξαμε να μου δωσει ενα διαγραμμα που θα γραφω την θερμοκρασια μου καθε πρωι για δυο μηνες περιπου. Εγω θα μεινω στο οτι αυτη η βδομαδα ειναι γονιμη :):P Για να δουμε?

Σε καταλαβαινω ομως δεν ξερεις ποσο σε καταλαβαινωωω!!!

Εγω ειχα τραχηλιτιδα απο τον Ιουνιο οπου ομως ειχε διαγνωστει κυστη και τον Σεπτεμβριο εκανα εγχειρηση...Τον Οκτωβριο εκανα θεραπεια με τα Flagyl τα υποθετα των 500mg που ομως με πειραξανανε και συνεχισα με τα Lomexin των 200mg για 3 μερες. Δεν περνουσε ομως και το καταλαβα γιατι πονουσα. Κοψαμε με τον αντρα μου καθε επαφη για 2-3 εβδομαδες και ενιωθα καλυτερα τωρα ομως παλι καποιες φορε ποναω οταν -ΟΤΑΝ λεω (που δεεεεεεεν) κανουμε κατι...

Σκατουλες...Εχω εκνευριστει με αυτο το θεμα. Φοβαμαι να παω στην γιατρο παλι τα ιδια θα μου πει.

Αληθεια ποια θεραπεια σου εδωσε? Εκανα και μιαθεραπεια με ενα που ειχε εμβολα κολπικα το Climycen...καπως ετσι..

Αννιώ έγραψε:

bibibo έγραψε:

Εγω ειχα τραχηλιτιδα απο τον Ιουνιο οπου ομως ειχε διαγνωστει κυστη και τον Σεπτεμβριο εκανα εγχειρηση...Τον Οκτωβριο εκανα θεραπεια με τα Flagyl τα υποθετα των 500mg που ομως με πειραξανανε και συνεχισα με τα Lomexin των 200mg για 3 μερες. Δεν περνουσε ομως και το καταλαβα γιατι πονουσα. Κοψαμε με τον αντρα μου καθε επαφη για 2-3 εβδομαδες και ενιωθα καλυτερα τωρα ομως παλι καποιες φορε ποναω οταν -ΟΤΑΝ λεω (που δεεεεεεεν) κανουμε κατι...

Σκατουλες...Εχω εκνευριστει με αυτο το θεμα. Φοβαμαι να παω στην γιατρο παλι τα ιδια θα μου πει.

Αληθεια ποια θεραπεια σου εδωσε? Εκανα και μιαθεραπεια με ενα που ειχε εμβολα κολπικα το Climycen...καπως ετσι..[/quote:zr4qaagr]Δε τα εχω παρει ακομα τα φαρμακα, μπορει να ειναι αυτα που επερνες κι εσυ γιατι κολπικο ειναι :huh: Θα δουμε, κι εμενα μ' εχει τσαντισει το θεμα.... Την πρωτη φορα που ειχα τραχηλιτιδα καναμε καλλιεργει κολπικου υγρου και ειχα ενα μικροβιο, τωρα δε μου ειπε να κανω τιποτα... Θα παρω αυτο που μου εγραψε και βλεπουμε. Αμαν πια παλιοτραχηλιτιδα.......

bibibo έγραψε:

Κοριτσάκι μην ανυσυχείς ..δεν είναι τπτ σπουδαίο...

εχω μια φιλη που ταλαιπωρειτε ετσι , αλλά είχε κάνει απανωτές εκτρωσεις στο παραλθόν..από της είχε πει ο γιατρός ότι είναι(τελείως χαζό για μένα)

Αννιώ έγραψε:

bibibo έγραψε:

Αληθεια ποια θεραπεια σου εδωσε? Εκανα και μιαθεραπεια με ενα που ειχε εμβολα κολπικα το Climycen...καπως ετσι..[/quote:3lqcuzp4] Αννιω τελικα αυτα τα εμβολα που μου ελεγες μου εδωσε κι εμενα :blush: Ηταν καλα? Ειδες αποτελεσμα εσυ? Η θα παω και θα μου πει παλι τα ιδια? Αααα και να μη το ξεχασω, χρονια σου πολλα για χτες, να ζησεις και να σε χαιρονται οσοι σε αγαπανε :) Φιλακια πολλα :kiss:

2 η 3 βδομαδες πριν μεινω εγκυος ο γιατρος μου ειχε διαγνωση τραχηλιτιδα :blink: :silly:

λεω ωραια τουλαχιστον ξερω τι φταιει και δεν μενω εγκυος απολαυσα τα χαδια με τον αντρακο μου και τον επομενο μηνα περιμενα εγω την περιοδο αλλα ειχα μεινει εγκυος

Οοοοταν ρωτησα τον γιατρο πως γινεται μου λεει πως δεν παιζει και τοσο σημαντικο ρολο :)

ΕλένηΧ έγραψε:

2 η 3 βδομαδες πριν μεινω εγκυος ο γιατρος μου ειχε διαγνωση τραχηλιτιδα :blink: :silly:

λεω ωραια τουλαχιστον ξερω τι φταιει και δεν μενω εγκυος απολαυσα τα χαδια με τον αντρακο μου και τον επομενο μηνα περιμενα εγω την περιοδο αλλα ειχα μεινει εγκυος

Οοοοταν ρωτησα τον γιατρο πως γινεται μου λεει πως δεν παιζει και τοσο σημαντικο ρολο :)

:woohoo: Αληθεια!!!!!! Δε ξερεις ποσο κουραγιο και θαρρος μου δεινεις!!! Ειχα διαβασει στο ιντερνετ οτι η τραχηλιτιδα εμποδειζει το σπερμα να γονιμοποιησει το ωαριο...... Ευχαριστω πολλη :):kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...