Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Γεια σου @marinaP ! Να προσεχείς πολύ τον εαυτό σου και όλα με το καλό, να περάσετε ωραία στον γάμο! Να σε ρωτήσω, διάβαζα σε ένα θεματάκι ότι κι εσυ προσπαθούσες με Φεμαρα… Ειχαν αποτέλεσμα; Έχω κι εγώ ΣΠΩ και άστατο κύκλο κάποιες φορές…  Σε βοηθησαν; Έκανες κι ένεση μετά;
    • @Rena92 νομίζω μόνο εσυ ειχες θετικό αυτόν τον μήνα, άνοιξε το πρώτο καλοκαιρινό θεματάκι και στείλε μας θετικη ενέργεια!  
    • Α!! @_piripiri_ μου είδα ένα φορμακι χθες και σε σκέφτηκα.. εγώ το ψήνω.. εσύ τι λες;!! Έχει διάφορα χρώματα.. 🤪🤣🤣
    • Καλημέρα κορίτσια μου!  6.200γρ και 65εκ ύψος εμείς χθες! Ευτυχώς γλιτώσαμε το πόσιμο εμβόλιο που φοβόμουν, θα το κάνουμε όμως τον επόμενο μήνα.. 🥴 συζητήσαμε και τη μπανάνα που της έδωσα..🤭 μου είπε μπορούμε να δίνουμε έτσι ότι θέλουμε, με προσοχή μόνο.. περισσότερο για να αρχίσει να "παίζει" εφόσον κάθεται κανονικά στο ποπό της και πιάνει γερά με τα χέρια της.. Μας είπε ακόμα που τη ρώτησα, δεν έχει σημασία αν θα ξεκινήσουμε με φρούτα ή λαχανικά, είναι μύθος ότι αν ξεκινήσει με φρούτα θα θέλει μόνο γλυκές γεύσεις μετά και πως ούτως ή άλλως το γάλα που πίνουν είναι γλυκό.. μου έδωσε και εμένα κάτι φυλλάδια για τη διατροφή (ακόμα δεν τα έχω δει) αλλά ήταν πολύ free σε φάση ότι το φυλλάδιο που μας δίνει είναι ένας γενικότερος μπουσουλας όχι αυστηρή σύσταση.. μόνο λάδι και αλάτι/μπαχαρια να μην έχουν από εκεί και πέρα ότι θέλουμε κάνουμε.. επίσης συνεχίζει να πέφτει στις καμπύλες αλλά ευτυχώς δεν ανησυχεί, μας εξήγησε πάλι ότι στο δεύτερο τρίμηνο είναι αναμενόμενο στα αποκλειστικά θηλάζοντα βρέφη.. ενώ μας επιβεβαίωσε ότι έχουμε γοπ αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παρά να περιμένουμε να μεγαλώσει λίγο.. μας είπε ότι υπήρχε ένα πόσιμο σκεύασμα το οποίο βοηθούσε σε γοπ αλλά σταμάτησαν να το εισάγουν στην Ελλάδα και ότι άλλο υπάρχει αυτή τη στιγμή δεν είναι εγκεκριμένο για χρήση σε τόσο μωρά και για αυτό η ίδια αποφεύγει να δίνει κάτι.. αυτά!  P.S πάντως μας βρήκε υπερκινητικότητες!! 🥴😆
    • @Maria98 φουλ προγραμμα οντως. Πολυ τ ζηλεψα χαχα. Εμεις έχουμε ενα γαμο στο Βόλο το 3ημερο τ Αγίου πνεύματος μιας συναδέλφου τ άντρα μου κ θα πάνε πολλοι συναφελφοι του. Πολυ τ ζηλεψα. Αμα δ ειχαμε τ μωρο θα πηγαιναμε χωεις παιδια ρνα διήμερακι κ μεις η αν ήταν λίγο μεγαλύτερο τ μωρο. Τωρα δ θα ειναι ουτε ενός μήνα οπότε δ ειμαστε για πουθενα. @Sotiria_94 με βολευει ο θηλασμος. Ουτε αποστειρωσεις ουτσ να σηκωνομαι μεσα στη νυχτα να κανω γαλα κτλ. Στα κορίτσια αποθηλασα οταβ έκλεισαν τον 8ο μηνα. Ετρωγαν 3 γεύματα Στερεών, ειχαν ξεπεταχτει ουτε αποστείρωση ουτε τίποτα. Καπως ετσι σκεφτομαι να κινηθώ κ σ αυτήν. @Kn1 ασε το μπεμπαρο σου ησυχο σε παρακαλω να κοιμηθει! Φτου φτου τ παιδακι. Και μενα κανει πολυ αστείους ήχους. Κοιτιομαστε με τ ανττα μ κ γελάμε. Κορίτσια οσες έχετε κάποιον να τ αφήσετε να τ αφήνετε. Να μαθαίνουν κ τ μπεμπακια και οι γιαγιάδες. Εμενα τοσο μωρακι δ τ κρατάνε οποτε για τ επόμενο μεγάλο διάστημα θα πηγαίνουμε πακέτο. Τουλ τωρα π κλείνουν κντ σχολεία θα κρατάνε κανενα βραδυ τ κορίτσια οπότε θα μας φαίνεται σαν να μην έχουμε παιδια.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...