Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΝΑΖΗ/ΣΗ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ-ΓΥΝΑΙΚ/ΓΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡ


roulaki29

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Η ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 2οΜΗΝΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα και καλως ηρθες στο mammyland, υχομαι μια καλη εγκυμοσυνη .

Λοιπον μια φιλη μου γεννησε στις 24 νοεμβρη στο ελενα παλιοτερα ειχε ιδιωτη γυναικολογο δνε ειχε καποιο παραπονο απλα δνε ειχαν τα χρηματα που ζηταγε το μαιευτηριο ετσι επελεξαν να πανε στο ελενα .Το γιατρο της το λενε ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ εμεινε ευχαριστημενη το νσοοκομειο της πηρε σ εμονοκλεινο επειδη ηταν με καισαρικη 200 ευρω αι ο γυναικολογος νομιζω 1000η 1200 .

Επισης πολυ καλους γυναικολογους εχει και στο Αττικο αλαλ ακι στο Αρεταιειο το οποιο ειναικαι πανεπιστημιακο νοσοκομεειο .

Λογικα θα σε ενημερωσουν κοπελες που εχουν γεννησει σε δημοσιο νοσομειο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρουλα καλησπέρα,κι εύχομαι ολόψυχα να σου πάνε όλα ρόδινα.

Εγώ θα γεννήσω στο Αλεξάνδρα,έχω τον κύριο Αλεξόπουλο,τον οποίο εμπιστεύομαι τυφλά κι υπεραγαπώ...Νοιάζεται πραγματικά και σε περνάει από τρομερό έλεγχο για να είσαι εσύ και το νινάκι σου εντάξει.

Τώρα,για το Αρεταίειο,ξέρω τον κύριο Χασιάκο,πριν με αναλάβει ο Αλεξόπουλος ήθελα να με αναλάβει εκείνος,αλλά δεν έβρισκα ραντεβού.Αν επιλέξεις έναν από τους δύο,σίγουρα πρέπει να κλείσεις έγκαιρα ραντεβού διότι έχουν τρομερή πελατεία.Είναι εξαίρετοι κι οι δυο.

Ελπίζω να βοήθησα...Καλή λευτεριά κοριτσάκι μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

roulaki εγώ έχω τον Γουμαλάτσο στο Αλεξάνδρα.Είναι πολύ καλός άνθρωπος και επιστήμονας και πρώην καθηγητής μου!στον συνιστώ ανεπιφύλακτα,γνωρίζω ότι έχει μεγάλη πείρα και έχει αναλάβει δύσκολες περιπτώσεις πολλές φορές.Θα τον βρεις στα απογευματινά ραντεβού στο Αλεξάνδρα έχει ιατρείο λάθε Δευτέρα και Πέμπτη.Όλα καλά θα πάνε κοπέλα μου μην ανησυχείς,να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ,ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,

Γνωρίζω τον Κο. Χρέλια στο Αττικό έχουν γεννήσει 3 φίλες μου πρόσφατα και έκαναν φυσιολογικό τοκετό. Είναι πολύ καλός γιατρός και το νοσοκομειο ολοκαίνουργιο. Στο Έλενα γνώρίζω τον Κο Γάβαρη.

Καλή εγκυμοσύνη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΑ ΣΤΥΓΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΤΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ..ΕΝΙΩΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ?

ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οπως ανφερα και πιο πανω στην άλλη φιλη υπαρχει στο ελενα καποιος Γεωργιαδης η φιλη μου που γεννησε εκει στις 24/11 εμεινε ευχαριστημενη .

Αφου όμως εχεις επιλεξει να γεννησεις σε δημοσιο νοσοκομειο γιατι δνε πας στο Αττικο ; το λεω αυτο πρωτον ειναινεο νοσοκομειο πολυ καλο απο τα λιγα που χρησμοποιουν και επισκληριδιο αν και εφοσον το θελεις και επειδη δνε εχει πολλα δωματια δενε χει και πολλυ κοσμο πολυ συνοστισμο .Εκει ειναι ο Χρελιας τον ανφερε καιμια φιλη πιο πανω ειναι γυναικολογος της φιλης μου και ειναι λεει πολυ καλος .Επισης στο Αττικο εργαζετε μια πρωην καθηγητρια μου σαν μαια και μαλιστα επειδη εγω γεννησα πριν 5μιση χρονια στο Ιασω τοτε δνε ηταν το Αττικο το γυανικολογο που εχω ο οποιος ειναι στο Ιασω αλαλ δνε παιρνει οσα και στο δωματιο να φανταστεις της πηρε γυρω στα 1700 και μαλιστα αν συγκρινεις με γιατρο ο οποιος ειναι σε δημοσιο και υποτιθετε οτιμπληρωνετε απο εκει και εχουν κοψει και αυτη μιζα .

Ασχετο η καθηγητρια μου λοιπον μου ελεγε οτι στο Αττικο ειναι πολυ καλα τα πραγματα πραγμα που δεν υφιστατε για το Αλεξανδρας το οποιο ειναι μπαχαλο απο όλες τις αποψεις .

Για οτι χρειαστεις πες μας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...