Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ισοπέδωση....

Recommended Posts

Αχχχχχχχχχχχ...Τί γίνεται ρε κορίτσια?Δεν υπάρχει θέμα πλέον ουτε γαμου,τίποτα...Τί και αν είσαι παντρέμενος,δεσμευμενος...χαμος!παντου σεχ,ισοπέδωση κανενας σεβασμος...Μου λεει η μητερα μου οτι στα χρονια τους υπηρχε αγαπη και εμεις ειμαστε δυστυχισμενοι και την πειραζα....Ποσο δικιο εχει...Ιδανικα χαμενα...Πως γίναμε ετσι?Γαμος?παει και αυτος ο θεσμος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κανεις και για κανεναν λογο δεν ειναι υποχρεωμενος να ζει σε μια σχεση οπου δεν υπαρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ.Για μενα δυστυχισμενος σημερα ειναι αυτος οπου αντιμετωπιζει σοβαρο προβλημα υγειας...Ολα τ αλλα ειναι στο χερι μας να τα διορθωσουμε.

Πιστευω επισης οτι παντα υπηρχαν προβληματα στα ζευγαρια αλλα οι γυναικες δεν ηταν δυνατες να τ αντιμετωπισουν οσο ειναι σημερα.Παλια δεν υπηρχε περιπτωση γυναικα να εγκαταλειψει συζηγικη σχεση

(λογω απιστιας, ξυλοδαρμου κλπ) γιατι δεν ειχε που να παει και γιατι θα γινοταν ρεζιλι...

xntou έγραψε:

Κανεις και για κανεναν λογο δεν ειναι υποχρεωμενος να ζει σε μια σχεση οπου δεν υπαρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ.Για μενα δυστυχισμενος σημερα ειναι αυτος οπου αντιμετωπιζει σοβαρο προβλημα υγειας...Ολα τ αλλα ειναι στο χερι μας να τα διορθωσουμε.

πόσο πολύ συμφωνω μαζί σου...ο καθένας κάνει τις επιλογές του και πρεπει να ζήσει μαυτες.το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι να μην εχεις τηνυγεία σου εσύ ή τα αγαπημενα σου πρόσωπα όλα τ'άλλα...αντιμετωπίζονται

Οι σχεσεις δεν αλλαζουν...Πανω κατω τα ιδια προβληματα εχουμε..σιγουρα υγεια πανω απο ολα...αλλα οταν βλεπω 18 χρονα να μιλανε για συμφερον,λεφτα να αποδεχονται τα παντα,τοτε δυστυχια ειναι και αυτο για μενα...δευτερευουσας σημασιας ισως,δυστυχια ναι

liberty81 έγραψε:

Οι σχεσεις δεν αλλαζουν...Πανω κατω τα ιδια προβληματα εχουμε..σιγουρα υγεια πανω απο ολα...αλλα οταν βλεπω 18 χρονα να μιλανε για συμφερον,λεφτα να αποδεχονται τα παντα,τοτε δυστυχια ειναι και αυτο για μενα...δευτερευουσας σημασιας ισως,δυστυχια ναι

παίζεται κι αυτό,αναλόγως πως έχει μεγαλώσει καποιος και τι αρχές έχει πάρει απο την οικογένειά του.Η αλήθεια είναι πως πιά τα νέα παιδιά δεν ντρεπονται εύκολα και δεν έχουν αναστολές όπως εμείς...

xntou έγραψε:

Πιστευω επισης οτι παντα υπηρχαν προβληματα στα ζευγαρια αλλα οι γυναικες δεν ηταν δυνατες να τ αντιμετωπισουν οσο ειναι σημερα.Παλια δεν υπηρχε περιπτωση γυναικα να εγκαταλειψει συζηγικη σχεση

(λογω απιστιας, ξυλοδαρμου κλπ) γιατι δεν ειχε που να παει και γιατι θα γινοταν ρεζιλι...

Συμφωνώ απόλυτα...

Γεια σου Liberty με τις θεματάρες σου! :)

Ισοπέδωση...Βαρύγδουπη έννοια... :unsure:

Όντως εκμηδενισμός αξιών-θεσμών-ηθών...

Το παράλογο και ανώμαλο πλέον φυσιολογικό και δεδομένο...

Ο ''νορμάλ'' είναι εξωγήινος για τον περίγυρο...

Ωστόσο ακόμη κάποιοι καλά κρατούν...!(κάτω από την μπάρα...)

Θέλει τρόπο αλλά επιτυγχάνεται...

Βέβαια ποτέ μην λες ποτέ αλλά τουλάχιστον στην προσπάθεια...

Πώς σου ήρθε όμως;;; :dry::kiss:

Γεια σου Κατρινα..Πως μου ηρθε ε?Εκτος απο κατι συζητησεις στη δουλεια μπηκα και σε ενα ταξι οπου ο ταξιτζης εκανε κουβεντα με μια γκομενα,πελατισσα..για το σεξ,παντρεμενοι και οι 2.Και λεω"κοιτα ανεση να τη ρωταει τετοια πραγματα...αγνωστοι"και αυτη χαζογελουσε..δεν υπαρχει μονογαμια,το σεξ με κατι καινουριο ειναι καλυτερο απο οτι με τον αντρα σου..και τετοια ελεγε ο κυριος...και μου ηρθε η φλασια οτι παλια ταμπου ξεταμπου καποια πραγματα ηταν σεβαστα

Γεια σας,Ελεος ετσι??πιστευω οτι και μεχρι σημερα υπαρχουν σχεσεις με σεβασμο και αξιοπρεπεια απεναντι στον συντροφο....Βασικα πιστευω ειναι να το εχει και ο ανθρωπος στο να ειναι πιστος η απιστος....ολα παντως προερχοντε απο καπου...Οταν ακουω η βλαιπω κατι τετοιες καταστασεις τρελενομαι!!!!Ο συντροφος μου ειναι τοσο τελειος ειναι 24 και εχει μυαλο,αρχες,σεβασμο απεναντι μου...Αφου καμια φορα τον κοιταω και λεω απο μεσα μου μηπως ειναι ονειρο????(ξεφυγααα)

liberty81 έγραψε:

Γεια σου Κατρινα..Πως μου ηρθε ε?Εκτος απο κατι συζητησεις στη δουλεια μπηκα και σε ενα ταξι οπου ο ταξιτζης εκανε κουβεντα με μια γκομενα,πελατισσα..για το σεξ,παντρεμενοι και οι 2.

:laugh: :laugh: :laugh:

''παντρεμένοι και οι δυο που λέει και το άσμα''... :laugh:

ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ.ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.ΤΟ ΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΥΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ.ΜΕ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΑ ΣΚΑΤΑ......

Πιστευω οτι το σεξ εχει γινει πολυ ευκολο και "φτηνο" απο αποψη κοπου κατακτησης του αλλου φυλου και ναι ειναι γεγονος οτι οι παντρεμενοι και οι παντρεμενες δεν ειναι εξαιρεση. Ισα ισα που αυτοι ειναι που λυσσανε.

Σημασια και ουσια εχει να ειμαστε συνειδητοποιημενοι οταν κανουμε εναν γαμο και να μην κοιταμε δεξια και αριστερα οταν ερθουν τα δυσκολα...

Μεγαλο θεμα για πολυ συζητηση που ευτυχως δεν εχω προσωπικη εμπειρια να διηγηθω :)

tselinkas ψυχικη υγεια?τι ειναι αυτο και που να το βρουμε?με τους ρυθμους που ζουμε?με τους θεσμους και τις αξιες που περνανε κρισαρα?Αννιω ετσι ειναι.μια κριση στη σχεση και εχουμε την ευκολη λυση πλεον...απιστια..το βρηκαμε τωρα..παραταμε οικογενειες γιατι"ερωτευτηκε"λεει..σωπαααααα ρε μαγκα..να τα διαλυσεις ευκολο ειναι..να τα χτισεις και να κρατησεις οικογενεια θελει μαγκια και α@@@@δια :dry:

liberty81 έγραψε:

tselinkas ψυχικη υγεια?τι ειναι αυτο και που να το βρουμε?με τους ρυθμους που ζουμε?με τους θεσμους και τις αξιες που περνανε κρισαρα?Αννιω ετσι ειναι.μια κριση στη σχεση και εχουμε την ευκολη λυση πλεον...απιστια..το βρηκαμε τωρα..παραταμε οικογενειες γιατι"ερωτευτηκε"λεει..σωπαααααα ρε μαγκα..να τα διαλυσεις ευκολο ειναι..να τα χτισεις και να κρατησεις οικογενεια θελει μαγκια και α@@@@δια :dry:

ΠΕΣ ΤΑ.ΑΡΧΙΔΙΑ ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

xntou συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,πάνω απο όλα η υγεία τίποτα άλλο.Το λέω γιατί είμαι παθούσα κορίτσια,περνάμε μια περιπέτεια υγείας του άντρα μου και ζώ με άγχος κάθε μέρα!πριν ασχολιόμουν με ασήμαντα πράγματα και μερικές φορές τσακωνόμασταν για χαζομάρες...τώρα όλα αυτά μου φαίνονται μικρότητες και αστεία πράγματα τελείως..όταν περνάς κάτι τόσο σοβαρό αλλάζεις τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των προβλημάτων τελείως.Είναι σαν να τρως ένα μεγάλο χαστούκι για να επανέλθεις στην πραγματικότητα που είναι πολύ σκληρή.Γι'αυτό κορίτσια και εγώ πιστεύω ότι ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του όσον αφορά τον σεβασμό ή όχι που δέχεται απο τον σύντροφό του,την αγάπη κτλ.Η υγεία όμως είναι κάτι αναντικατάστατο και πολύτιμο,για όλα τα άλλα υπάρχουν λύσεις που μπορούμε να δώσουμε εμείς οι ίδιοι με αυτά που επιλέγουμε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...