Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σε ολες τις μανουλες. Θα μπω κατευθειαν στο θεμα. Ειμαι στην 12η εβδομαδα και μου διαγνωστηκε κολπιτιδα. Ο γιατρος μου ειπε να χρησιμοποιησω την κρεμα dalacin c κολπικα για 4 μερες για να την εξαφανισουμε για να μην εχουμε στο μελλον χειροτερα.

Κοριτσια φοβαμαι μηπως η κρεμα βλαψει το μωρακι μου. Δυστυχως πρεπει να την βαλω, δεν μπορω να το αποφυγω.

Εχει τυχει σε καμια σας να την χρησιμοποιησει τοσο νωρις? ειναι βλαβερη? τι κανατε εσεις για να περασει η παλιοκολπιτιδα?

Παρακαλαω την Παναγια να φυλαει το μωρακι μου και ας ταλαιπωρουμαι εγω, για μενα λιγο με νοιαζει......

Δημοσίευση

dalacin κρέμα δεν έχω χρησιμοποιήσει μόνο dalacin υπόθετα όταν έπαθα κολπίτιδα στον 6ο μήνα.Πάντως ο γιατρός μου,μου είχε πει ότι μετά την 20η εβδομάδα χρησιμοποιούμε υπόθετα κολπικά για να μην βλάψουμε το μωρό.Τώρα όσον αφορά την κρέμα δεν γνωρίζω να σου πώ.Θα την χρησιμοποιήσεις εξωτερικά;

Δημοσίευση

Οχι γλυκουλα μου, θα την βαλω μεσα στον κολπο με απλικατερ. Επειδη ειμαι πολυ αρνητικη στο να παρω φαρμακα στο 1ο τριμηνο και το εξεφρασα στον γιατρο μου, ο ιδιος με διαβεβαιωσε οτι το μωρο δεν θα παθει τιποτα, θα παθει αν δεν την καταπολεμησουμε.

Φοβαμαι τοσο πολυ...... Το μωρακι αυτο ειναι η ζωη μου και δεν αντεχω να του συμβει το παραμικρο.

Ξερεις καμια που να πηρε κατι παρομοιο τοσ νωρις ή να ειχε κολπιτιδα και τι εκανε για να της φυγει?

Δημοσίευση

juliax έγραψε:

σιγουρα δεν βλαπτουν , δεν 8υμαμαι την εβδομαδα , 8υμαμαι οτι εκανα κ προσ το τελος 8εραπεια για να ειμαι καθαρη που 8α περνουσε ο μπεμπης , οποτε δεν βλαπτουν!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...