Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας k από μένα!

υποφέρω από κρίσεις πανικού εδώ και 3 χρονια με αποτέλεσμα να κάνω θεραπεία κατά καιρούς με LADOSE.τώρα περνώ 1 χάπι την ημερα k εδώ k αρκετούς μήνες προσπαθούμε για μωράκι(είχαμε ξεκινήσει τις προσπάθειες όταν δεν έκανα θεραπεία).

ο φόβος μου είναι αν θα μπορέσω να σταματήσω την θεραπεία όταν θα μείνω έγκυος,τουλάχιστον για το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσυνης.φοβάμαι ότι θα υποφέρω χωρίς τα χάπια.έχει κάποια από εσάς εμπειρία σ'αυτό το θέμα?

Δημοσίευση

κάρυ καλησπέρα και με το καλό ένα μωράκι!!Πολλές φορές η διακοπή των χαπιών σε περίοδο εγκυμοσύνης μπορεί να φέρει χειροτερα αποτελέσματα απο την συνέχιση του..Ειναι ένα θέμα που πρέπει να συζητησεις με τον γυναικολόγο σου σε συνδιασμό και με τον ψυχολόγο σου..

Πάντως πιστευω οτι με το που θα μεινεις έγκυος και θα ξέρεις οτι έχεις μια ζωη μέσα σου..δεν θα τα χρειαστεις καθόλου..και θα τα ξεπερασεις όλα..!!

φιλάκια

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

capy μου τώρα είδα το θεματάκι σου..

Κι εγώ έκανα θεραπεία με ladose και όταν έμεινα έγκυος τα έκοψα μαχαίρι. Τα έπαιρνα σχεδόν 3 μήνες. Περνούσα μια στρεσογόνο φάση στη ζωή μου τότε, και μου τα έδωσε η νευρολόγος για να δω τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, να χαλαρώσω και να ηρεμήσω.

Πίστεψέ με... Καλύτερο χάπι από την ιδέα της εγκυμοσύνης μου δεν υπήρχε. Δεν είχα κανένα πρόβλημα που τα σταμάτησα!

Δεν ξέρω αν το κόψιμο των χαπιών θα είναι εύκολη υπόθεση και για σένα, εφόσον τα παίρνεις τόσο καιρό, το ελπίζω όμως γιατί αξίζει τον κόπο!

Σε φιλώ! :kiss:

Καλή χρονιά να έχεις! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...