Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΑΣΤΡΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ

niki.g

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

Είμαι πολύ παλία στο φόρουμ αλλά επειδή κολούσε πολύ τώρα τελευταία έχω πάρα πολύ καιρό να μπώ...

Όσες με γνωρίζεται ξέρετε ότι θσ έκανα εξωσωματική λόγω πολυκιστικών οωθηκών....

Αλλά μόνο αυτό δεν αρκεί γιατί έχω πολλά, πάρα πολλά περιττά κιλά.

Έτσι κανόνισα να κάνω το γαστρικό δακτυλίδι που έχει 90% επιτυχία...

Αν γνωρίζει καμιά σας κάτι γι αυτή την εμπειρία που θα περάσω να μου πει...

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια περιμένω νέα σας....

Φιλιά.. :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νικη μου!!!!!!

Σε σκεφτομουνα πουλακι μου!

Δεν ξερω να σου πω γι'αυτο που ζητας, αλλα σου ευχομαι γρηγορα να τα καταφερεις!

Φιλακια!

Νίκη μου καλημέρα.

Δουλεύω σε εταιρία με ιατρικά υλικά και εμπορευόμαστε και γαστρικούς δακτυλίους. Έχουν γίνει πολλά χειρουργεία με αυτό το υλικό και κανένας ασθενής δεν παρουσίασε ποτέ πρόβλημα.

Πράγματι βοηθάει πολύ στην παχυσαρκεία, και θα λυθεί το πρόβλημα των κιλών. Δεν είναι δύσκολη επέμβαση και δεν χρειάζεται καθόλου φόβος.

Καλή επιτυχία και περαστικά, φιλάκια πολλά. :)

Έχει κάνει αυτή την επέμβαση ο κολλητός του άντρας μου ο οποίος είχε φτάσει τα 150kg και του έδωσε ο γιατρός 15 χρόνια ζωής αν δεν τα έχανε. Εκείνος χέστηκε από το φόβο του και πήγε και έβαλε δακτύλιο. Έχασε τους πρώτους μήνες καμμιά 20ρια κιλά και μετά τα παράτησε...

Τρώει απίστευτες ποσότητες φαγητού, απλά τα μασάει πολύ καλά και τρώει σιγά σιγά, γιατί διαφορετικά έχει πρόβλημα... :Σ

Αυτό που θέλω να σου πω, είναι ότι κατά τη γνώμη μου πρέπει να συνδυάσεις την επέμβαση και με ψυχολογική βοήθεια (διαβάζοντας κάποιο βιβλίο, όχι απαραίτητα ψυχολόγο), γιατί μόνο η επέμβαση δε θα σε κάνει να αδυνατίσεις!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κι αν αποφασίσεις!!!!

αχ κοριτσάκι μου εγώ ήμουν υπέρ αυτών αλλα μετά από ένα περιστατικό που συνέβη σε γνωστό μου άνθρωπο άλλαξα γνώμη. εκείνη είχε bali δαχτυλίδι στο στομάχι της αλλα σαν αποτέλεσμα είχε αφόρητους πόνους και έτσι το έβγαλε δεν μπόρεσε ο οργανισμός να το δεχτεί. μετά από 2 χρονια αποφάσισε να κάνει σμίκρυνση στομαχιού και ενώ όλα πήγαν καλά μετά από μερικές μέρες σπάσανε τα εσωτερικά ράμματα και δεν το είχε καταλάβει, όταν την έπιασαν αφόρητοι πόνοι και πήγε στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν δίνανε πολλές ελπίδες. η γυναικα αυτή έμεινε ένα μηνα σε καταστολή στην εντατική με κίνδυνο τι ζωή της. τώρα συνήλθε κάπως και έχει πάει σε ένα κέντρο αποκατάστασης γιατί τις δημιουργήθηκε πρόβλημα στην κίνηση της και στο λόγο της. δεν θέλω να σε τρομάξω, και σίγουρα δεν συμβαίνει σε όλους το ίδιο, όλα είναι πιθανότητες, αλλα μήπως βρε κοριτσάκι μου να το ξανασκεφτείς?

NIKH MOY........ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;ΧΑΘΗΚΕΣ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ...ΒΑΛΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ...ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΤΑΩ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ...Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..

Κοριτσάκι μου :) έχω καιρό να μπώ στο mammy γιατί κολούσε πάρα πολύ. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ψυχή μου για τις ευχές σου....

Έχω πάψει να αγχώνομαι για μωρό πλέον γιατί βλέπω ότι ο Θεός μας στέλνει το καθετί στην ώρα του :) και όχι όταν εμάς μας καπνίσει.....

Εσύ πως τα πας??? Περιμένω νέα σου με π/μ. Φιλάκια κοριτσάκι μου να είσαι πάντα καλά... :kiss:

κοριτσάκι μου δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά ούτε κάποιον από το κοντινό μου περιβάλλον. ξέρω μια κοπέλα (με την οποία δεν γνωριζόμαστε προσωπικά) αλλά ξέρω ότι είχε κάνει αυτή την επέμβαση με επιτυχία. αυτά που έχω όμως ακούσει για αυτή την επέμβαση δεν είναι και πολύ αισιόδοξα. λυπάμαι που το λέω αλλά εγώ στη θέση σου θα το έψαχνα πάρα πολύ πριν πάρω αυτή την απόφαση, από τη στιγμή που υπάρχουν άλλοι λιγότερο επώδυνοι τρόποι. δίαιτα και καλύτερη διατροφή προτείνω εγώ με την βοήθεια ψυχολόγου και διατροφολόγου και τεράστια υπομονή...

αφού το έχεις πάρει απόφαση να χάσεις τα περιττά σου κιλά τότε μπορείς να τα καταφέρεις και με αυτό τον απλό τρόπο της σωστής διατροφής.

αυτή είναι η γνώμη μου, η απόφαση όμως είναι δική σου και σου εύχομαι να πετύχεις τον στόχο με όποιο τρόπο και αν το κάνεις!!!

μια μεγάλη αγκαλιά από μένα και όλα να πάνε καλά :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...