Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πολύ γέλιο!

Recommended Posts

Ήρθε επίσκεψη μια φίλη μου έγκυος με το αγοράκι της 3μιση χρονών, ο μικρός απολαυστικός, η γλώσσα του ροδάνι κι από ατάκα σε ατάκα,

"κι εμείς θα έχουμε μωράκι" μου λέει, "και πού είναι το μωράκι σας;" του λέω, "το μωράκι μας είναι στην κοιλίτσα μας" :) !

κάποια στιγμή ο μικρός μου πέινασε κι έπρεπε να τον θηλάσω, ωραία λέει η φίλη μου να εξοικειωθεί ο δικός μου με τον θηλασμό να μην του φανεί παράξενο με το αδερφάκι του, οπότε βάζω το μωρό στο στήθος κι έρχεται ο μικρός να δει, γουρλώνει τα μάτια και γεμάτος απορία ρωτάει "τι κάνει αυτός ρε; να δω, να δω!", πείνασε και τρώει του λέω, "ΕΣΕΝΑ ΤΡΩΕΙ;" :unsure::unsure::unsure: , τι του λες τώρα;αγχώθηκα! "όχι αγάπη μου γαλατάκι πίνει, τρώω καλά εγώ και πίνω πολυ νερό και με ένα τρόπο μαγικό γίνεται γαλατάκι" και αφού νόμιζα οτι ξεμπέρδεψα μου λέει "και που το ψήνεις;" :unsure: ε και δεν κρατήθηκα άλλο ξεράθηκα στα γέλια! :laugh: :laugh: :laugh:

Είναι απίστευτα αυτά τα μικρά πλασματάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η κόλαση

Ένας έλληνας πεθαίνει και φτάνει στην κόλαση. Εκεί μαθαίνει ότι σαν υπήκοος χώρας μέλους της Ε.Ε. μπορεί να διαλέξει μια από τις κολάσεις των χωρών μελών. Σκέφτεται λοιπόν λιγάκι και αποφασίζει να πάει στη γερμανική κόλαση. Οργανωμένη χώρα σου λέει, τόσα χρόνια στην ελλάδα τι κατάλαβα, μου βγάλανε το λάδι. Τουλάχιστον, ας πάρω μυρωδιά τι σημαίνει ευρώπη, έστω και στην κόλαση.

Φτάνει λοιπόν μπροστά στην πύλη της γερμανικής κόλασης. Μαύρο μάρμαρο, σιδερένια γυαλισμένη πύλη με μια τεράστια επιγραφή στα γερμανικά: κόλαση. Χτυπάει. Ένας άψογα ντυμένος υπάλληλος τον ρωτάει τι θέλει.

- Να δω πώς είναι , του απαντάει ο Έλληνας.

- Ούτε να το σκέφτεσαι, του απαντά ο υπάλληλος.

Όλη μέρα μας δέρνουν με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν σε κάτι τεράστια βαρέλια γεμάτα σκατά. Φρίκη.. φρίκη..

Όπου φύγει φύγει ο Έλληνας.. Δοκιμάζει τις υπόλοιπες κολάσεις, τα ίδια. Απογοητευμένος καταφεύγει στην έσχατη λύση.. την Ελληνική κόλαση. Φτάνει λοιπόν έξω από την πύλη. Μια πύλη εγκατελειμμένη, βρώμικη που ψηλά υπάρχει με μεγάλα φωσφορίζοντα γράμματα η λέξη ΚΟΛΑΣΗ. (το Κ και το Λ δεν άναβαν και η επιγραφή διαβαζόταν και ΟΑΣΗ)

-Ελληνική ανοργανωσιά.. μουρμουρίζει

Όσο πλησιάζει , ακούει κάτι θορύβους.Μοιάζουν σαν μουσική. Πλησιάζει περισσότερο. Η μουσική ακούγεται πεντακάθαρα τώρα. Μπουζούκια, μπαγλαμάδες κτλ..

Χτυπάει.. Του ανοίγει ένας τύπος κρατώντας μια μπουκάλα στο χέρι (εντελώς φέσι) και τον ρωτά τι θέλει.

-Ήρθα να δω πως είναι ,του λέει και βάζει το κεφάλι μέσα να ρίξει μια ματιά.

Τραπέζια, κάπνα, κάτι γκόμενες χορεύουν πάνω στα τραπέζια,κάτι τύποι χτυπάνε παλαμάκια,τσιφτεντέλια , νταούλια, βιολιά.. γενικά ένα μπάχαλο..

Τρελάθηκε ο τύπος.. «τι γίνεται εδώ;» ρωτάει..

-Ασε φίλε,χάλια, του λεει ο μεθυσμένος. Η κατάσταση είναι δραματική εδώ πέρα.

Όλη μέρα μας δέρνουν με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν σε κάτι τεράστια βαρέλια γεμάτα σκατά. Φρίκη.. φρίκη..

-Πλάκα μου κάνεις, λέει ο πεθαμένος. Εδώ πίνετε και γλεντάτε..

-Εεε, ξέρεις πως είναι μωρέ εδώ στην Ελλάδα. Την μια δεν έχουμε σκατά, την άλλη χαλάνε τα μαστίγια!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...