Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 1/2 ΧΡΟΝΟ. ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12/09/09 ΜΠΗΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ. ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΡΩΝ, ΔΕΝ ΜΕ ΞΥΡΙΣΑΝΕ, ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΛΥΣΜΑ. ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ Ν'ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ, Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ. ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΣΩ. ΕΤΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΟΥ ΚΙ ΟΛΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΚΛΑΙΓΑ, ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ. ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΣΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ. ΗΜΟΥΝ 36 ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 4 ΗΜΕΡΩΝ. ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΠΕΡΥΣΙ, ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΛΕΠΑΝΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΟΥ (ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ,ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ, ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΤΛ)ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ, ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΑΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ. ΚΟΠΗΚΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΥΟ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΩ, ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΥΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΙ ΕΒΓΑΖΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΧΟ. ΑΛΑΖΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ (ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ), ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΒΓΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΚΟΥΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΚΛΑΜΜΑ ΤΟΥ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ, ΧΑΡΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ. ΕΠΕΣΕ Η ΠΙΕΣΗ ΜΟΥ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟ 2 ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΤΟ 1. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ, ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΟΛΟΥΣ ΤΡΙΠΛΟΥΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΩ, ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΙ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΓΩ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ. ΒΟΥ ΒΑΖΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΟΤΕ, ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΑΩ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ. ΠΑΝΤΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΛΥΦΑ. ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ. ΑΦΟΥ, ΕΙΧΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΑΙΓΑΝΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΠΕΤΟΥΣΑ ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ. ΤΡΑΒΟΥΣΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΙΛΗΣΩ. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ ΤΟΝ ΘΕΟ. ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΚΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΕΛΟΥΔΙ.ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΆΚΟΥΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ "ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ". ΚΟΝΤΕΥΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑΝΕ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ. ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΡΟΜΕΡΟΙ ΠΟΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ Μ'ΕΝΟΙΑΖΕ. ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ. ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣΑ ΠΩΣ ΕΝΙΩΘΑ ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ, ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΩ. ΑΠΛΑ, Ο ΠΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΛΥΝΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ. ΑΠΛΑ, ΤΩΡΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ, ΜΑ ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΛΥΚΑΣ. ΚΟΥΚΛΟΣ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΜΟΥ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΑΜΑ!!!(ΧΙ,ΧΙ,ΧΙ)

ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ. ΔΕΝ ΕΛΕΓΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ. ΤΡΕΜΑΜΕ. ΦΑΝΗΚΕ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ 7 ΜΗΝΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ 80 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ 80 ΚΙΛΑ. ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ. ΕΚΑΝΑ ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΛΥΚΑ,ΑΛΜΥΡΑ,ΛΙΠΑΡΑ,ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑ. ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΥΗΣΗΣ. ΕΚΑΝΑ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΑΜΨΙΑ. ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΝΑ "ΣΑΛΟΣΠΙΡ" 80 MG/ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ. ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΟΙ ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΚΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...ΕΓΩ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΡΑΒΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΦΟΒΟΜΟΥΝ...ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΑ ΠΡΟΕΚΛΑΜΨΙΑ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ, ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ.

ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΜΟΥ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΓΙΆΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΚΙ ΑΛΛΟ. ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

ΣΌΣΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ ΕΠΙΜΟΝΗ. ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ. ΒΑΛΤΕ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΩΡΑΚΙ, ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΟΚ ΑΠ΄ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΗ. ΙΟΥΝΙΟ ΓΕΝΝΗΣΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΜΟΥ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΤΕ. ΟΤΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΑΣ. ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ Τ'ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ!!!

Σ'ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Σ'ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΤΑ ΛΕΜΕ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΑΓΓΕΛΟ :)

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ.

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ,ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου για μια ακόμη φορά ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!

Φοβερή και πολύ συγκινηνιτική η ιστορία της γέννας!!!

Χάρηκα που έκλεισες το άλλο post και άνοιξες καινούριο.

Από εδώ και πέρα μόνο χαρές.

Να ευχηθώ και για δεύτερο παιδάκι;;; :woohoo: :woohoo: :P :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι να πω;...ειλικρινα συγκινηθηκα! :cheer:

Moνο στιγμες ευτυχιας απο δω και περα γλυκια μου! ;)

Να τον χαιρεστε και παλι,να ειναι γερος δυνατος και παντα ευτυχισμενος! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει το νινι σας κοπέλα μου γλυκιά...

Γερό και ευτυχισμένο να'ναι το σπλάχνο σου!!!

Συγκινήθηκα πάρα πολύ με την ιστορία σου...

Εύχομαι μόνο χαμόγελα απο εδώ και πέρα στη ζωή σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σου ευχομαι και απο εδω να σου ζησει το αγγελακι σου!!!

σε νιωθω γιατι ειχαμε παρομοια γεννα και επαθα και εγω προεκλαμψια εντελως ξαφνικα στον 7ο και γεννησα προωρα εξαιτιας της και επειδη ειχα πολυ ουρικο οξυ.

ολα αυτα ειχαν μεγαλες συνεπειες στην υγιεια του μωρου μου...τις οποιες ξεπερασαμε ευτυχως!!!!!αν και ακομη εχουμε ακομη τρεχαματα με τους γιατρους προσπαθουμε και στεκομαστε ορθιοι.

βεβαια να σου πω την αληθεια εγω προσωπικα φοβαμαι πολυ το ενδεχομενο μιας νεας εγκυμοσυνης γιατι δεν θελω με τιποτα να μου ξανασυμβει κατι τετοιο και πιο πολυ να ξαναπερασει αλλο ενα μωρο απο τετοια δοκιμασια οπως περασε το πρωτο μου(εντατικες,γιατρους,νοσοκομεια).

εκανα και εξετασεις και ακομη η πιεση και το ουρικο οξυ ειναι στα υψη παρολη την διατροφη που κανω οποτε θεωρω απαγορευτικο να μεινω εγκυος αυτην την περιοδο.

εχεις ομως δικιο μεγαλο δικιο!!! με το να σκυβει καποιος το κεφαλι δεν καταφερνει τιποτα!!!!!!!!! πρεπει να παλευουμε καθε μια μας για καποιο

σκοπο,για καποιο λογο.

πρεπει να παλευουμε για την μητροτητα,για την υγιεια των παιδιων μας και ποτε μα ποτε να μην αφηνουμε ενα ασχημο γεγονος να μας γυρναει πισω

πρεπει να μας κανει πιο δυνατες και να μας βοηθαει να προχωραμε μπροστα!!!

μπραβο σου για το κουραγιο σου κοπελα μου και παλι να σου ζησει το μωρακι σου.

να ειναι γερος και ευτυχισμενος σε ολη του την ζωη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκια μου ποσο χαιρομαι μα ποσο χαιρομαι και ποσο συγκινηθηκα ταυτοχρονα θυμαμαι την ιστορια σου και τα ειχαμε πει πολλες φορες ειχα magda25 nickname.Κοπελαρα μου να σου ζησει καλη λοχεια και το ονειρο απλα συνεχιζετε με πολυ γλυκα στιγμιοτυπα.....ξερεις γιατι?? ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ Σε φιλω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξέρω αν φταίνε οι ορμόνες αλλά έχω ρίξει πολύ κλάμα..

Πρώτη φορά σε βλέπω αλλά κατάφερες να μπεις στην καρδιά μου.

Να είσαστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω ακομη κλαιω....Πανεμορφα λογια ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ...να σου ζησει ο κουκλος σου!! Ευτυχισμενος κ τυχερος...

κ γιαυτο υπαρχει αυτη η μικρη μας κοινωνια...την εχουμε χτισει ολες μας με μπολικη αγαπη...για να δινει κουραγιο η μια στην αλλη...να μοιραζομαστε κλαματα....απο χαρες κ λυπες....

ειμαι πολυ συγκινημενη...... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βολιώτισσα συγκλονιστική εμπειρία!μπράβω κοπέλα μου και πάλι μπράβω!ο θεός ήξερε πόσο άξεζες ένα δεύτερο μωράκι γι'αυτό και στο έστειλε.Τώρα μην ανησυχείς πια,όλα θα πάνε καλά,ζήσε την κάθε στιγμή με το μικρό σου και τα πιο όμορφα,ζεστά Χριστούγεννα σας εύχομαι! :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει και να τον δεις να μεγαλώνει δίπλα σου γερός και δυνατός!

Πραγματικά συγκινήθηκα και ανατρίχιασα.....

Μπράβο σου για την δύναμη και το κουράγιο σου.

Σου αξίζει κάθε ευτυχία και με το παραπάνω.

Πολλά φιλιά στο μωράκι σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολυ κλαμα λεμε...πο πο με πηραν τα ζουμια...κοριτσι μου γλυκο ευχομαι ολα να συνεχισουν στη ζωη σου να κυλουν ησυχα και ομορφα....να σου ζησει :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άντε καλά οι εγκυούλες.. Κι εγώ τόσο μα τόσο κλάμα, κι ας μην είμαι ευσυγκίνητη εγκυούλα με ορμόνες που κάνουν πάρτυ! :cheer:

Βολιώτισσα να σου ζήσει το μικρό σου θαυματάκι!

Από δω και πέρα μόνο χαρές να βιώνετε!

Να του κάνεις πολλές πολλές αγκαλίτσες!

Η Παναγιά μαζί σας!

Σε φιλώ! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητή ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ τί να πω εγώ... Τα έχεις πει όλα εσύ! Και σου αξίζουν πολλά μπράβο για τη δύναμη της ψυχής σου και την πίστη σου να φέρεις στον κόσμο το αδελφάκι του παιδιού που τόσο άδικα έχασες και που σου έστειλε ο Θεός γιατί είδε πόσο πολύ αξίζει μία γυναίκα σαν εσένα να γίνει μανουλα!

Ομολογώ πως ένοιωσα κι εγώ την ανάγκη να κλάψω διαβάζοντας τα λόγια σου όμως δεν το έκανα, γιατί η δύναμη που βγαίνει από μέσα σου, η αισιοδοξία, το πάθος, η αγάπη σου για τη ζωή, μόνο θετικά παραδείγματα μπορούν να γίνουν για όλες εμάς και άλλες τόσες γυναίκες που είχαν παρόμοιες εμπειρίες με τη δική σου, αλλά, δυστυχώς, λύγισαν μπροστά στο μέγεθος της απώλειας.

Σου εύχομαι ολόψυχα, να ζήσεις ευτυχισμένη με τον υπέροχο γιο σου και να τον καμαρώνεις όπως θα σε καμαρώνει κι εκείνος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ηα σας ζήσει το μωρό σας!!! :cheer:

Πολλές οικογενειακές χαρές!!! :cheer:

Θαυμάζω τη δύναμη της ψυχής σου και την ελπίδα σου...!!! :)

Καλή λοχεία!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει το μωράκι σας!

Η ιστορία σου μας συγκίνησε πολύ και δεν έχω λόγια.

Εύχομαι να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν εχω λογια....

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ!!!!!!

Φιλακια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΧΑΡΑ! :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τρομερή η περιγραφή σου,δάκρυσα...Δεν ξέρω τί ακριβώς πέρασες,αλλά κάθε άλλο παρά ευτυχές θα ήταν.

Χαίρομαι πάρα πολύ που λυτρώθηκες,ο Θεός αργεί αλλά δε ξεχνά.Εύχομαι ό,τι καλύτερο να είστε όλοι γεροί,να χαίρεσαι τον γιοκα σου!

Πάντα επιτυχίες! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είμαι egkyoyla και κλαίω εύκολα αλλα τόσο κλάμα είχα καιρό να ρίξω...μέσα από την καρδια μου να σας ζήσει.είναι ότι πιο γλυκό έχω διαβάσει.τελικά υπάρχει ελπίδα και φυσικά ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ!!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν εχω λογια........συγκινηθηκα πολυ..... :)ειναι και οι ορμονες τωρα...αχ!!!!!!! ;)

ευχομαι να ειναι παντα γερο και δυνατο το μωρακι σου!!!!!!να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...