Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσακια ανχοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςς. Να περασει η ωρα να ρθει το απογευμα να παω για τον υπερηχο να γλιτωσω γιατι θα μου στριψει δεν νιωθω τιποτα. Θα τρελαθω μεχρι εκεινη την ωρα

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ K ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ TEEEEELEIAAA !!!!

ΑΝΤΕ K ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ !!!!

PELARGOUUUUUULI ΕΛΑ K ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΝΤΟΡΑΚΙ ΜΑΣ :)

Δημοσίευση

Μινα μου στο ευχομαι ολοψυχα να σου φερει για χριστουγεννιατικο δωρο ενα υγιεστατο ομορφουλικο μωρακιιιιιιιιιι. Και σε ολες τις κοπελες που το επιθυμουν. Τα εχω περασει και ξερω την αναμονη. Η πρωτη μου εγκυμοσυνη ηταν παλινδρομη κ μετα προσπαθουσα 8 μηνες να πιασω την μικρη μου. Τωρα μου εστειλε αυτο το δωρο ετσι ξαφνικα γι αυτο κ θελω οσο τιποτα στον κοσμο να πανε ολα καλα

Δημοσίευση

πριν λιγο μιλησα παλι με το εργαστηριο το μικροβιολογικό. Μου ειπαν οτι η 6 εβδομαδα που θα ειμαι εγω αυριο ειναι απο 3000 εως 20000 κ εμεις εχουμε 18964 Παναγιτσα μουυυυυυυυυυ. Να μας πανε ολα καλααααα

Δημοσίευση

πριν λιγο μιλησα παλι με το εργαστηριο το μικροβιολογικό. Μου ειπαν οτι η 6 εβδομαδα που θα ειμαι εγω αυριο ειναι απο 3000 εως 20000 κ εμεις εχουμε 18964 Παναγιτσα μουυυυυυυυυυ. Να μας πανε ολα καλααααα

Δημοσίευση

μπεουτσάκι ολα τελεια θα πάνε, είμαι σίγουρη!!!να πας να δεις το μπεμπε σου ή τα μπεμπέ σου και να μας ενημερώσεις!!!

εγω θα πάω την αλλή εβδομάδα να κάνω υπέρηχο...κάνω απλά υπομονή!!!

ελπίζω να φέρουμε γούρι σε όλες!!το καλοκαίρι το 2010 θα γίνει χαμός...βαλθήκαμε να τιγκαρουμε τα νοσοκομεία!!γιουπιιιιιιιιιιιιι... :laugh:

Δημοσίευση

beoutsaki έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Μ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΥΠΕΡΟΧΑ.....ΕΧΩ 3 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!
Δημοσίευση

σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου. Σε λιγες ωρες θα ξερω τι γινεται. 7 η ωρα εχω το ραντεβού μου ε κατα τις 6,30 θα παω να παρω και μια φιλη μου που εχει κ αυτη ραντεβου μετα (ειναι στον 6ο) και θα παμε παρεουλα και ο Θεος βοηθός. Θα σας πω τα νεοτερα το βραδακι ελπιζω να εχω ευχαριστα νεα να σας πωωωωωωωωω

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

geia sas k apo mena!!! h8ela na rwthsw k egw kati panw sayto to 8ema... loipon..thn 1h m xoriaki thn ekana thn persmenh deytera k htan 1224 k mou eipan na ksanakanw k tetarth (meta apo 2 meres) k htan 2586... poswn evdomadwn eimai vre koritsia?? an ypologisoume apo thn teleutaia periodo (13/11) eimai 6evdomadwn-swsta?? h xoriaki mou kalh einai?? :blush::dry: eyxaristw polu polu!!! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...