Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΩΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ

Recommended Posts

κοριτσια βοηθηστε σημερα εκανα την πρωτη χοριακη γιατι δεν ειχα δυνατοτητα να παω πιο νωρις ειναι δυσκολα. Ξερει καμιά σας να μου πει?????????????????????? βγηκε 18964 και σε δυο μερες θα μαι 6 εβδομαδων τι γινεται σας λεει κατι αυτο???????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ!!!βρε μπεουτσάκι στο μυαλό μου είσαι....θ ανοιγα και εγώ αυτό το θέμα!!!!χτές εκανα την πρώτη χοριακή και ήταν 12034.αυριο κλέινω 5 βδομάδες!!!δηλ. ήταν να αδιαθετήσω την προηγούμενη τετάρτη 25/11.ο μικροβιολόγος τι σου είπε???εμενα μου είπε οτι είναι πολύ υψηλή και οτι είμαι στην 6η εβδομάδα.του το απέκλεισα.ο γυναικολόγος θα με δει για πρώτη φορά την άλλη εβδομάδα...δεν ξέρω τι μας συμβαινει...

αχ κοριτσακι μου μολις διαβασα το θεμα σου αντε με το καλο κοριτσακι μου και να σου πανε ολα καλα μεσα απο την καρδια μου. Τι να σου πω εμενα ηταν δυσκολα τα πραγματα πηρα αιμα χαραματα κ το εστειλα με κουριερ επειδη δεν εχουμε εδω μικροβιολογικό. Ο μικροβιολογος ειχε φυγει μολις τωρα πηρα τ αποτελεσματα. Δεν ξερω τι να σου πω κ εγω εχω τρομερο ανχος γιατι δεν ξερω τιποτα απ αυτα. ΑΣ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΕΣ. Τι να πω δεν ξερω τι μου γινεται

Σας συμβαίνει το καλύτερο που θα μπορούσε να σας συμβεί, τα μωράκια σας είναι καλά και μεγαλώνουν τέλεια στην υπέροχη κοιλίτσα της μανούλας τους. Η θετική χοριακή είναι από 10 και πάνω και εσείς κάνετε άλματα...ό,τι καλύτερο, σημαίνει ότι στον υπέρηχό σας θα δείτε σάκο και θα ακούσετε και καρδούλα!!!!!

σοβαρα μιλατε κοριτσακια??????????????????? θα τρελαθω. Δεν ξερω δεν εχω ξανασχοληθει με τιμες χοριακης κ δεν ξερω τι μου γινεται αλλα πραγματικα ευχομαι να πανε ολα καλαααααααααααααααααα. Σας ευχαριστωωωωωωωωωωωω

Καρμεν!!!!!!!! Τι νέα είναι αυτά???? :ohmy:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!

Πας για δεύτερο μπουρμπουληθράκι! :woohoo:

Από τιμές χοριακής κι εγώ δεν σκαμπάζω.

Δε θα ξεχάσω στο νησί την κυρία Ντόρα τη μικροβιολόγο, όταν με είπε ότι η χοριακή είναι μια χαρά (έκανα 2 μετρήσεις σε 2 εβδομάδες) κι εγώ ντράπηκα να ρωτήσω τι εννοεί!

Χαμπαρίμ γιοκ! :P

Όλα με το καλόοοοοοοοοοοοοο! :cheer:

ξερεις ποσα κερια εχω να αναψω????????????????????????????????????? μεχρι που εφτασα να παρω τηλ εναν κουμπαρο μου που εκανε η γυναικα του εξωσωματικη κειναι πιο ψαγμενος σ αυτα να τον ρωτησω αν ειναι καλη και μου ειπε ναι. Λαντ θα το περασουμε μαζί αν ειναι. Κ εγω 22/23 ηταν ν αδιαθετησω

Εγω στην πρωτη μερα καθυστερησης ειχα 93,5κατι και μετα απο 4 μερες ειχα 498,53 δηλαδη στην 5η μερα...εσεις εχετε μπολυ μεγαλη χωριακηηηη!!!αρα υπαρχει πιθανοτητα ειτε να το πιασατε νωρις το σπορακι ,ειτε να εχετε διδυμακιααααααααααα!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: οπως και ναχει ακομη κι αν ειναι απλα μεγαλα τα μωρακια τοτε θα ακουσετε σιγουρα με την πρωτη φορα που θα πατε για υπερηχο την καρδουλα τους!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :)

αχ κοριτσακι τι να πω. Εγω αυριο το απογευμα 7 η ώρα εχω υπερηχο και θα δω τι γινεται. Εμενα παιζει για διδυμα γιατι την προηγουμενη Τεταρτη ειχα παει για υπερηχο κ εκει που μου ειπε ο γιατρος οτι δεν θα δουμε τιποτα γιατι ειναι παααααααααρα πολυ νωρις ειδαμε δυο τρυπουλες απλα ηταν μακρια η μια απ την αλλη και μου λεει θα δουμε τι γινεται. Μου ειπε οτι αν ειναι διδυμα παιζει να παλινδρομησει το ενα η επειδη ειναι τοσο νωρις με την επομενη φορα δηλ αυριο να εχουν ερθει πιο κοντα. Τι να σας πω

Ευχομαι ολα να σου πανε καλα!!!!ναχεις δυο υγιη μωρουδελια και να μας πεις αυριο τα ευχαριστα!!!εμενα το δικο μου ειναι σιγουρα 1 !!!!χχαχαχαχ φιλακια κοπελα μου και οτι καλυτερο!!!!

να σαι καλά κοριτσακι μου. Κ εσενα να σου πανε ολα καλα και με το καλό να κρατήσεις αγκαλιτσα σου τον πολυτιμοτερο θησαυρό σου. Απλα καταλαβαινεις το ανχος μου. Εχω ηδη την μικρη μου και εχω πελαγωσει δεν ξερω τι να σκεφτώ και πως να αισθανθώ...

βρε κοριτσια τι γινεται που ειναι οι πιο εμπειρες να μας πουν? ξερει καμια σας τελικα τι γινεται περιπου με τις τιμες?

Τι μου θυμισες, ξεσκονισα ενα παλιο wordaki που ειχα.Μη με ρωτησεις που το βρηκα, απο καποιο site το εκανα copy-paste

Α: <3.0

Γ: Εβδομάδα εγκυμ. :

4-5: 1500-23000

5-6: 2400-135300

6-7: 10500-161000

7-8: 18000-209000

8-9: 37500-218000

9-10: 42800-219000

10-11: 33700-218700

11-12: 21800-193200

12-13: 20300-166100

13-14: 15400-190000

2οΤρίμηνο:4500-114400

3οΤρίμηνο:3500-80000

Με το καλο!!

δηλ εγω που παω για 6η ειμαι οκ ε? με 19000 σχεδον ε? να σαι καλα κοριτσακι. Απλα διαβασα για την γιωργια αν δεν κανω λαθος που εχει 6η εβδομαδα 30000?

Ξερεις τι γινετε?Οι γιατροι δεν κοιτανε τις μεγαλες χοριακες,υπολογιζουν απο την πρωτη μερα της περιοδου και μετα.Ετσι βγαζουν τις εβδομαδες.

Συγχαρητηρια πολλα και στις δυο εγκυουλες!!!!!!!!!!!

Μπραβο κοριτσουνια, τα καταφερατε!!!! :silly: Να ειστε καλα και εσιες και τα σπορακια σας ευχομαι, και να κυλησουν ολα ομαλα!!!! Τις καλυτερες ευχες και στις δυο!!!! :):):):)

Αντε και μονο τετοια να βλεπουμε εδω μεσα!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

να στε καλα βρε κοριτσιαααααααααα thanks μακαρι να πανε ολα καλα. Και απ οτι βλεπω ειμαστε πολλες εγκυουλες. Αντε κοριτσακια μου και σε εσας που περιμενετε να σας φερει το νεο ετος τον πολυποθυτο θησαυρο

ουουουου τι χοριακες ειναι αυτες!!!!!!!!!!!!!!!!! πωπω κοριτσια εχω μεινει αφωνη πραγματικα!!!

εγω πρωτη χοριακη ειχα 315 και ο γιατρος μου δεν ανυσηχησε καθολου

απλα μου ειπε να περιμενουμε μονο μια βδομαδα για να δουμε το μωρο στο υπερηχο και ημουν 2-3 εβδομαδων.

στο δικο μου χαρτι απο το μικροβιολογικο διχνει τιμη απο 18000-20900(7-8εβδομαδες)αντε βρε θα ακουσεις και καρδουλα με την μια

με το καλο σου ευχομαι και να εχεις μια πολυ καλη και ομορφη εγκυμοσυνη

ααα και κατι αλλο που ξεχασα εμενα ο γιατρος μου δεν μου υπολογισε εβδομαδες κυησης απο την χοριακη αλλα απο την τελευταια περιοδο και τον υπερηχο

αχ μακαριιιιιιιιιιιιιι τι να σου πω

δεν εχω παρει τα χαρτια απ το μικροβιολογικο ακομα για να δω τι τιμες φυσιολογικες γραφει. Τηλεφωνικος μου ειπαν το αποτελεσμα και αυριο το μεσημερι θα μου στειλουν τα χαρτια γι αυτο ρωταω να στε καλα κοριτσακια μου μακαρι να ανι ολα καλααααααααααα

αντε κοριτσακια μου μακαρι να μας πανε ολα καλα μεχρι τελους. Αυριο εχω εγω τον υπερηχο το απογευμα να δω τι γινεται..... μακαρι να δω και ακομα καλυτερα ν ακουσω και τιποτα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• μου βγήκε γκρινιάρης εμένα...τι να τον κάνω;😂 λιγη υπομονή ακόμα και ελπίζω να στρώσει... θα σας πω μόλις μιλήσω ναι❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
    • Πω βρε κορίτσι μου έχετε πολλά κλάματα είναι η αλήθεια μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία για όλους σας  Ίσως σου πει να συνεχίσεις το σιρόπι ή μπορεί να σου δώσει και τίποτα άλλο για να τον βοηθάει σίγουρα θα περάσει αυτό απλά θέλει υπομονή και την σωστή αγωγή  γενικά η παλινδρόμηση είναι συχνό το έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες που έχουν τέτοια θέματα  όταν μιλήσεις με γιατρό πες μας τι σου είπε 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...