Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΑΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ


nomore

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣ BABY SITTER.ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΤΑ ΣΗΚΩΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ.ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΦΟΡΑΕΙ PAMPERS ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 2ΜΙΣΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ...ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΗΚΩΝΩ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ 4 2ΜΙΣΗ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΩΝ,3 ΠΑΙΔΙΑ!!ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΑ ΕΜΕΙΝΑ "ΚΟΚΑΛΟ" ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΜΟΥ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν η εγκυμοσύνη δεν εξελίσσεται και παρα πολύ καλά

υπλαρχει η περίπτωση αποβολής. Στο 1ο τρίμηνο οι

γιατροί συνηστούν ξεκούραση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοπελα μου!Κοιτα,αν εισαι εγκυος η αληθεια ειναι πως πρεπει να εισαι προσεκτικη ειδικα το πρωτο 3μηνο!Σκυψιματα κ βαρη πρεπει να τα προσεχεις!Εμενα μου τα ειχε απαγορεψει γιατι ειχα κ μια μικρη αποκολληση.Σιγουρεψου καταρχας για το αν εισαι εγκυος κ αν ναι,συμβουλεψου το γυναικολογο σου!Αυτος θα σου πει καλυτερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ακόμα δεν είσαι καν έγκυος .η εγκυμοσύνη δεν είναι αρρώστια ούτε πρέπει να είσαι ξάπλα όλη μέρα .

αν σηκώνεις όπως πρέπει τα bari δεν υπάρχει πρόβλημα .

δηλαδή ligizeis γόνατα πάντα .

οι εγκυμοσύνες δεν τερματίζονται επειδή κουράζεται κάποια η σηκώνει βάρη ...τότε δεν θα έπιανε καμια μας παιδί .υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να υπάρξει πρόβλημα αλλα δεν είναι όλες οι περιπτώσεις τέτοιες .

θέλει προσοχή να μάθεις πως σηκώνουμε βάρος όχι μονο για την εγκυμοσύνη αλλα γενικά για την μέση σου .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Η ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΩ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ...ΤΟ ΣΗΚΩΜΑ ΒΑΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα! Συμφωνώ ότι η εγκυμοσύνη δεν είναι αρρώστια και ότι απλά χρειάζεται λίγη προσοχή. Έμαθα ότι ήμουν έγκυος στην 6η εβδομάδα. Δε σου λέω μέχρι τότε τι δουλειές και τι βάρη σήκωσα! Καθάρισα όλο το σπίτι, σήκωσα έπιπλα, τρελάθηκα στην κούραση και επιπλέον φύγαμε για διακοπές, κουβάλησα βαλίτσες, κολύμπησα απίστευτες ώρες (κάναμε αγώνες με τον άντρα μου) και περπάτησα και πάρα πολύ!! Τίποτα απολύτως δεν έπαθα. Ούτε αίμα είδα ούτε τίποτα!

Η εγκυμοσύνη μου βέβαια δυστυχώς παλινδρόμησε (στην 9η εβδομάδα) αλλά αυτό ήταν λόγω θρομβοφιλίας που ανακαλύψαμε εκ των υστέρων και όχι από κούραση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΡΟΣΕΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ.ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΚΥΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥ TIMING (ΠΡΟΣΠΑΘΩ 3 ΜΗΝΕΣ)...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι βρε ματια μου .

σκέψου αν ήταν παιδιά σου τι θα έκανες ?

αν δούλευες αγρότισσα τι θα έκανες?

αν ήσουνα σε εργοστάσιο ?

poses γυναίκες δουλεύουν σε πραγματικά βαριές δουλειές και μια χαρά εγκυμονούνε .

αν είναι να συμβεί (χτυπα ξύλο) θα συμβεί ,αλλα δεν θα φταίει αυτό αλλα άλλοι παράγοντες .

όταν μείνεις έγκυος και προχωράει η εγκυμοσύνη θα δεις ,σε τόσο αρχή τίποτα δεν γίνετε .

μην αγχώνεσαι και με το καλο να μείνεις έγκυος .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ!!!ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΚΑΘΕΚΤΗ!!ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ;) ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΑΞΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΑΚΑΙΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΥΡΑΣΗΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έτσι ακριβώς είναι ρίνα@ μου! Ηρέμησε, χαλάρωσε, συνέχισε κανονικά τη δουλίτσα σου (εντάξει εφόσον είσαι σε διαδικασία προσπαθειών δε χρειάζεται να κάνεις και πρωτάθλημα στην άρση βαρών!! :lol: ) και όταν είναι να γίνει θα γίνει!!! Τρεις μήνες δεν είναι και πολύς καιρός για να αρχίσεις να έχεις άγχος. Σύμφωνα με τους γιατρούς μετά από τουλάχιστον ένα χρόνο αρχίζεις να ψάχνεσαι. Εγώ όσο το είχα στο μυαλό μου δε συνέβαινε. Το μήνα που δεν ασχολήθηκα καθόλου ούτε με γόνιμες ούτε με τίποτα και είχα και χίλια δυό άλλα στο κεφάλι μου έμεινα έγκυος και το κατάλαβα και στην 6η εβδομάδα! Τώρα θα ξαναρχίσω προσπάθειες και προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο ήρεμη. Ελπίζω μόνο να μείνω σύντομα γιατί είμαι ήδη 37 ετών, θα είναι το πρώτο μου παιδάκι και τα περιθώρια μου στενεύουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πάντως κανεις καλή εξάσκηση από τώρα με 3 μωρά!!!!!

μετά από αυτήν την εμπειρία είσαι σίγουρη ότι θες και εσύ ένα??? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ.ΕΧΩ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ.ΤΑ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΙ ΑΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥΣ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Οπότε @Ersi85 αν κατάλαβα καλά δεν έχεις γυρίσει στη δουλειά που έλεγες; Είχα μείνει στο ότι θα γυρνουσες στους 3 μήνες περίπου.
    • Καλώς σε βρήκαμε πάλι @Ersi85! Α έχετε πολλά δοντακια εσείς! Κανένα ψωμί του δίνεις; Ξεκίνησε τον έστω πατημένα γιατί συνηθίζουν λένε τα αλεσμένα και μετά δυσκολεύονται πολύ να περάσουν σε κομμάτια. Εγώ της έκανα μικτή διατροφή. Της έδινα και κομμάτια να εξερευνά και αλεσμένα για να τρώει 😅 8 μηνών την ξεκίνησα πατημένα και επειδή τα πήγαινε πολύ καλά μετά από μια εβδομάδα την ξεκίνησα κανονικά κομματάκια. Γενικά με τα φρούτα με έχει "βασανίσει" που δεν τα τρώει αλλά τώρα που μπήκε στον 10ο μήνα σαν να ξεκίνησε να της αρέσουν. Αφού πλέον της δίνω την μπανάνα και τρώει σχεδόν μισή μόνη της, ενώ πριν έκανε γκριμάτσα αηδιας και την πετούσε κάτω 🤣🤣 🤣 Αλλά τα πάει εξαιρετικά με τα κομμάτια από την αρχή, ούτε gagging ούτε τίποτα. Αχ κορίτσια εγώ το σκέφτομαι για 2ο αλλά λέω να περάσει λίγο ο καιρός γιατί 1) θέλω vback 2) ε να γυρίσω λίγο δουλειά να βρω τα πατήματα μου πριν έρθει η καταιγίδα του 2ου 😅 Να έχει μεγαλώσει λίγο και η μικρή να καταλαβαίνει περισσότερα. Κι εμείς μόνοι μας την μεγαλώνουμε, αλλά ευτυχώς έχω πολύ βοήθεια από το σύζυγό ❤️ Αφού καμία φορά που δεν την παλεύω του την δίνω 7 το πρωί που ξυπνάει η κυρία να μου την κρατήσει μέχρι τις 8 που φεύγει για δουλειά για να κοιμηθώ 😅 Τώρα ο ύπνος... Μία έτσι μία αλλιώς. Νομίζω έχω συνηθίσει πια και δεν με ενοχλεί 😅 Κάνει και ψιλοστανταρ αφυπνίσεις (12-4-6-7)  οπότε ίσως έμαθε ο οργασμός μου 🤣  Από κατορθώματα μπέμπας , έτοιμη είναι να περπατήσει 😅 Έχει ξεκινήσει να πατάει όλο το πέλμα (τόσο καιρό κινείται μόνο με τις μύτες) και κάνει πρόβες να σταθεί χωρίς να ακουμπάει κάπου! Έχω τρελαθεί! Δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Καλά εννοείται θέλει καιρό ακόμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως προπονεί τον εαυτό της! Όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο το κάνει συνέχεια μέχρι να το τελειοποιήσει και μου φαίνεται τόσο υπέροχο όλο αυτό!(Φαντάζομαι όλα τα μωρά το ίδιο κάνουν 😅)
    • Η αλήθεια είναι ότι πας με άλλο αέρα...και μπορώ να καταλάβω πόσο κουραστική είναι αυτή η διαδικασία...φτάνεις πολλές φορές σε σημείο να το κάνεις με το ζόρι, χωρίς να το απολαμβάνεις.. Και να ξέρεις ότι θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή!!! Να ξεκουράζεσαι και να κάνεις πράγματα που απολαμβάνεις!!! Και μόλις έρθει θα τα ξεχάσεις όλα 🥰🥰
    • Καλά θα κάνεις κορίτσι μου!! Εύχομαι όλα καλά να πάνε! Είναι από μόνη της όλη αυτή η διαδικασία και η αναμονή στρεσογόνα οπότε τουλάχιστον να ξέρεις ότι είσαι σε καλά χέρια και πως έχεις έναν γιατρό που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις! Θα δεις ότι θα κάνεις τα επόμενα βήματα και θα έρθει το μωράκι σου!! 
    • Ναι εγω τόσο έδωσα την τελευταία φορά αφού παίρνει 50 ευρώ επίσκεψη + 50 για το παπ 🤷‍♀️  Εσυ 40 ευρω πληρώνεις σε ιδιώτη γιατρό Αθήνα ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...