Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΥΞΕΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ......................


Recommended Posts

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΜΥΞΟΥΛΕΣ...

Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ...

ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΕΧΕΙ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΛΕΝΝΑ (ΦΛΕΜΑ) ΚΑΙ ΒΙΧΕΙ.

ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΒΙΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΛΕΜΑ.

ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΒΙΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΟΡΟ, ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΩ ΤΙΣ ΜΥΞΕΣ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΛΙΝΑΚΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

k emena akrivos to idio kleisame ton 4o mina kai akomi vazoume oro..den ipirkse oyte 1 imera apo tote pou gennithike poy na min tis evala.....i giatros mas leei oti etsi prepei logo kairou septemvrio gennithike.mia alli mou eipe oti kriologise sto nosokomeio...alli oti den tin katharisane kala stin genna...ti na po den ksero....exo varethei alla kai ti na kanoume.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

Κ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΟΥΚΩΜΑ,ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ.ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΜΑΣ,ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ..

ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΩΡΑΚΙ,Κ ΕΜΕΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ..Κ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ & ΥΓΡΑΝΤΗΡΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

έχω το ίδιο πρόβλημα!!!Δεν είναι τόσο οι μύξες όσο το ρουθούνισμα..το ροχαλητό..και ο βήχας!!!!Τον έχω πάει πολλές φορές στη παιδιατρο επειδη νομίζω οτι ειναι κρυωμένος.Μέχρι και aerolin-fixotide του έκανα!!Η παιδιατρος μου είπε οτι προέρχεται απ τη μύτη γιατι δεν εχει καθολου ακροαστικά!Και οτι υπάρχει πιθανοτητα να έχει κρεατάκια....!!!!Βάζω συνέχεια ορό..και αυτο που τραβάει τις μύξες..αλλά δεν βγαινει και κάτι..!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

JULIANA ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΑ Η ΞΥΠΝΑΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ Η ΜΥΤΗ?Κ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΟΡΟ & ΜΕΤΑ ΤΡΑΒΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΦΡΑΚΤΗΡΑ ΜΥΤΗΣ (ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 2 ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ & ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΑΚΟΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΕΝΑ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕ. ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΡΟΥΦΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΝΑΡΟΦΗΤΙΡΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΗΣΜΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΞΑΝΑΡΧΗΣΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΚΡΥΩΣΕ. Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ. ΑΚΡΟΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 2 ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΡΟΥΦΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΟΦΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΜΥΞΕΣ. ΥΠΗΡΞΑΝ ΒΡΑΔΥΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΒΡΑΔΥΑ ΤΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΡΙΒΙΝ ΠΑΙΔΙΚΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΕΙΧΕ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΝΟΜΙΖΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ.ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΣΤΡΩΣΕ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΡΟΑΣΤΙΚΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΒΑΖΕ ΠΟΛΥ ΟΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΖΕΣΤΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια από τα ίδια κι εμείς κορίτσια. Μπούκουμα, ρουθούνισμα, σαν μπάρμπας ξεφυσάει το μικράκι μου!

Ορός, οτρισαλίν είναι στο καθημερινό ρεπερτόριο. Βελτίωση καμία. Αντιθέτως μάλλον μας κρύωσε και λίγο στο μπανάκι και οι μυξούλες αυξήθηκαν (αρχικά είχαμε μόνο τις διαφανείς τις βλέννες).

Ακροαστικά τίποτα. Η παιδίατρος λέει ότι πολλά μωράκια έχουν τέτοιο μπούκωμα μέχρι και για 2 μήνες. Εμείς είμαστε στους 3 και ακόμα!

Παίρνω κουράγιο από αυτά που μας έγραψες mamaka28 κι ελπίζω να στρώσουμε κι εμείς σιγά σιγά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...