Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα θελω την βοηθεια σας.εχουμε ξεκινησει χορτοσουπες ζω στην επαρχια και δεν υπαρχει καταστημα με βιολογικα προιοντα πρεπει να διανεισω μια αποσταση μιας ωρας αν περνω λαχανικα οπως μπροκοο, κουνουπιδι.κολοκυθια κτλ και τα αχνιζω και τα βαζω στην καταψυξη θα χανουν τις βιταμινες?ξερετε κατι γι αυτο το θεμα να το κανψ η οχι?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εεε ναι όταν είναι ενας γιατρος τι κανεις η γέννα ήταν πιο επείγον.. Ναι ισχύει και εμένα τα λεφτά του γιατρού δεν με πείραζαν αλλά το να πληρώσω ξανά ιδιωτική κλινική τόσα που θέλουν δεν τα ξανά δίνω  Ααα οπότε θα ξανά πας εμβρυολογο για έλεγχο και θα σου πει αν χρειαστεί να κάνεις νιπτ; θα περιμένουμε νέα σας.. εμένα μου είπε σε ένα μήνα να ξανά παω για υπέρηχο.. τώρα περιμένω να πάω εμβρυολογο και εγώ να έχουμε μια καλύτερη εικόνα του μωρού γιατί ούτε βάρος δεν έχει μετρήσει 
    • @Xristina_B εγώ είμαι του Ιουνίου αλλά επειδή δεν υπάρχει ομάδα μιλάω στου Μαϊου κι εδω..έχω κάνει αυχενική..όλα καλά αν κ ο γιατρός θέλει να ξαναδεί την καρδιά γτ λόγω μεγέθους κ θέσης του μωρού δεν μπορούσε να κάνει τις μετρήσεις που ήθελε...την Τετάρτη λοιπόν έχουμε την εξέταση.. εύχομαι να είναι όλα καλά στην αυχενική, ενημέρωσε μας.. πραγματικά πολύ δύσκολο αυτό π περνάς με τους εμετούς...
    • @Elk αυτες τις βλακείες έχει το δημόσιο νοσοκομείο.... αλλά ειλικρινά τόσα λεφτά που θα γλυτώσεις από το ιδιωτικό.εμενα τα χρήματα του γιατρού δεν με νοιάζουν καθόλου αλλά του μαιευτηρίου ειλικρινά τα θεωρώ πεταμένα... εμείς την Τετάρτη έχουμε ραντεβού στην Αθήνα με τον εμβρυολογο,γτ ήθελε στην αυχενική από 16-18 εβδομάδα να δει πάλι την καρδιά..θα είμαι ακριβώς 17 εβδομάδων...κ μετά έχω ραντεβού με τον γιατρό μου....
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ;  εγώ σήμερα πήγα γιατρό αλλά δυστηχως είχε πάλι γέννα και δεν με είδε  με είδε πάλι μια ειδικευόμενος δεν έκανε πολλές μετρήσεις είναι η αλήθεια για αγόρι μου είπε κατά 90%  τώρα θα κανονίσω για β επιπέδου σε 1 ή 2 βδομάδες να δει λίγο ο άντρας μου πότε μπορεί με την δουλειά 
    • Αϋπνία κορίτσια, τα ξερετε,να κατεβει το γαλα,τον παίρνει ο ύπνος μονο πανω μου,ποναω απο την καισαρική ιδιαίτερα κ δεν βολεύομαι στο κρεβάτι,στην καρέκλα την βγάζω τα βράδια..Ο μπεμπης έρωτας,πρώτα ο Θεος αυριο θα βγούμε αν ειναι καλα κ ο ικτερος. Η μικρη με την γιαγιά περνάει μια χαρά,όλοι περιμένουμε την αντίδραση της στον μπεμπη😁 Εγώ με 25 αιματοκριτη ειμαι να πεθάνω βέβαια αλλα νταξει θα φτιαξει😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...