Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! :cheer: ΛΟΙΠΟΝ...ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΔΩ Κ 2 ΜΗΝΕΣ Κ ΑΚΟΜΗ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ Κ ΜΕΝΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ :angry::angry::angry:

ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ.ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΓΕΝΝΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ Κ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΚΑΛΑ...ΚΑΛΑ

ΠΗΡΑ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ Κ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΔΙΑΦΟΡΑ..ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ,ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ Κ ΤΟ ΙΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ Κ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ??Κ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ :blink:

ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΚΙΝ.ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ(1000ΦΟΡΕΣ) ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ...

ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ(ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΜΥΑΛΟ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ???) ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΟΑΕΔ Κ ΘΥΜΗΘΙΚΑ Κ ΑΥΤΟ..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΗΛ :angry::angry: .ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΩ ΣΤΟ ΙΚΑ...ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ???ΣΑΣ ΕΤΥΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ???

ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΑΛΥΣΙΔΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ???

ΑΝΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΓΙΟΡΤΕΣ Κ ΘΑ ΕΧΩ ΕΞΟΔΑ

Δημοσίευση

ντίνα τους 2 μηνες πριν και τους 2 μετα δεν τους πληρώνει το ικα? ο εργοδοτης απότι ξερω σταματαει να σε πληρωνει μολις αρχιζει η αδεια της εγκυμοσυνης σου. ποια λεφτα σου χρωσταει?

Δημοσίευση

Καταρχήν να σου ζήσει το μωράκι σου...

Και βέβαια σου χρωστάει και είναι υποχρεωμένος να σου τα δώσει αλλα το καλό θα ήταν να μην ερχόσασταν σε ρήξη...

Εγώ θα πήγαινα από εκεί η ίδια .....

Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω αλλα για να είσαι 100% σίγουρη για το τι έχεις να παίρνεις-δικαιούσαι και δώρο Χριστουγέννων- πήγαινε σε μία επιθεώρηση εργασίας,γράψε οτι σου πουν και πήγαινε να δούμε τι θα σου πει.

Νομίζω πως οι δουλειές αυτές δεν μπορούν να λυθούν τηλεφωνικά...

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΗΣΑΜΛΙ έγραψε:

ντίνα τους 2 μηνες πριν και τους 2 μετα δεν τους πληρώνει το ικα? ο εργοδοτης απότι ξερω σταματαει να σε πληρωνει μολις αρχιζει η αδεια της εγκυμοσυνης σου. ποια λεφτα σου χρωσταει?
Καποια συγκεκριμενα μεροκαματα ειναι και συγκεκριμενα ενσημα!

Οχι 2 μηνες να σε πληρωνει!

ετσι πιστευω δηλ.

Δημοσίευση

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΜΙΣΑ ΤΟ ΙΚΑ ΜΙΣΑ ΕΚΕΙΝΟΣ??ΤΟΥΣ 4 ΜΗΝΕΣ(ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ)

EVIPAPA ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΛ.(ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ..)ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΙΑΣ Κ ΠΑΕΙ ΠΙΡΝΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ Κ ΦΕΥΓΕΙ :angry:

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ -ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΣΥΧΝΑ ΜΠΑΣ Κ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ-

ΑΚΥΡΟ Κ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ :Σ

ΠΠΠΦΦΦ...ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΤΗΛ Κ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΙΔΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΝΕΥΡΙΑΖΩ..

ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ??ΕΓΩ ΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΑ...ΚΥΡΙΑ..ΜΕΧΡΙ 7ΜΗΝΩΝ Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ..ΖΑΛΙΣΤΙΚΑ..ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΗΜΟΥΝΑ :(

ΤΟΟΟΟΟΣΟ........ ΓΙΔΙ :silly:

Δημοσίευση

Ρε συ μην τα βάζεις με τον εαυτό σου , σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλα μόνο με ηρεμη συζήτηση θα λυθούν...

Κόιτα δεν σου τα πληρώνει όλα, όπως είπε μία κοπέλα είναι κάποια μεροκάματα και το δώρο,γιαυτό είπα να πας στην Επιθεώρηση για να σου τα πουν με ακρίβεια.

Καταλαβαίνω οτι δεν μπορείς να τρέχεις με το μωρό....

Εγώ να φανταστείς δουλευα μέχρι τον ένατο και την άδεια την πριν τη γέννα την πήρα μαυρη αφού είχα πάρει το 6μηνό και είχα επιστρέψει στην

δουλειά!

Αλλα όσο ήμουν σπίτι δεν του τα είχα ζητήσει , τα διεκδίκησα όταν επέστρεψα για εργασία - είπα ας έχω κάτι να παίρνω-βέβαι εργάζομαι 10 χρόνια μαζί του και δεν θα τα έχανα,αλλα είναι περίεργοι όλοι τους,αν δεν τα ζητούσα θα έκανε την πάπια!

Καλή επιτυχία , πρώτα ενημερώσου για το τι σου οφείλει ακριβώς και όλα θα γίνουν!

Δημοσίευση

Ντινακι νομιζω οτο οταν βγαινεις αδεια κυοφορειας λοχειας, σου πληρωνει τους 4 μηνες το ΙΚΑ και οτι δεν ισοψυφηζει τον μισθο που επερνες πας και τα παιρνεις απο τον /ΟΑΕΔ σαν συμπληρωματικες παροχες μητροτητας. Αν δεν κανω λαθος ο εργοδοτης γιάυτους τους 4 μηνες δε σε πληρωνει. Για ρωτα στον ΟΑΕΔ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Α εγώ κατάλαβα φορές,,, χα χα όλα καλά!!!εμενα η μικρή ξυπνούσε 5:20  μέχρι 14 μηνών… άναβα τα φώτα … μιλάμε για τρέλα!! Έτσι όπως τα διαβάζω μάλλον έχουν σπάσει κ τα νεύρα σου από την ακινησία και είναι καλοκαίρι που θα θες λίγο να ξεφύγεις κ όλο αυτό το κάνει χειρότερο!!!βαλε κ την αϋπνία ετών….. εγώ πάντως έχω πιστέψει πως δε θα ξανά κοιμηθούμε ποτέ 8ωρο στην ζωή μας χα χα χα… όταν είμαι σε αυτήν την φάση πάντα σκέφτομαι ότι όταν τα ζεις φαίνονται βουνό…όταν κοιτάξεις προς τα πίσω λες έλα μωρέ τίποτα δεν ήταν…θα περάσει κ αυτό…!!! Αυτές πάντως που κάνουν 5 παιδιά κ λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι κάτι μαγικό και είναι φανταστική η φάση αυτή θέλω να μου δώσουν το τηλ του γυναικολόγου τους να μου πει τι συμπληρώματα τους γράφει!!!χα χα χα 
    • @Elenaki12 εσεις που μπαινετε τωρα 4 μηνων ειναι πιθανον να περνατε sleep regression που αναποφευκτα θα το περασουν ολα τα μωρακια λιγο πολυ. Δηλαδη η δυσκολια στον υπνο και αλλαγη στη διαρκεια ή οι συχνες αφυπνισεις συνηθως με αυτο εχουν να κανουν και με το αλμα που λενε τα κοριτσια. Θα περασει ομως, εσυ συνεχισε στο προγραμμα που εχεις δηλαδη να τον κοιμιζεις και να ενισχυεις την προσπαθεια με το στηθος το οποιο βοηθαει πολυ ειναι υπεροπλο. 
    • @Maria98 μην ανησυχεις ολα καλα θα ειναι και οι διατροφικες ατασθαλιες μας δινουν δυναμη να κανουμε ακομα πιο πειθαρχημενη διατροφη στην πορεια. Μια χαρα τα παει η μπεμπα με τα κακακια ειναι διακριτικη και λουλουδενια δεν ειναι πολυ της τουαλετας δεν πειραζει. @ΜαρίαΔημήτρης καλη επιστροφη και προσαρμογη ευχομαι, μπορει να στεναχωριεσαι αλλα αυτο σημαινει οτι περασατε πολυ ομορφα. @Elenaki12 εμεις κανουμε 3 υπνακους την ημερα και το βραδυ πεφτει κατα τις 11 και κοιμαται σερι μεχρι τις 06:00 το πρωι. Τον κοιμιζω οχι μονος του. Ενδιαμεσα δεν ζηταει φαγητο. Προβληματιζομαι μηπως πρεπει να του αυξησω τα γευματα αλλα καποιες ημερες οπως σημερα ας πουμε δεν δειχνει πολυ ενδιαφερον για το φαγητο σε καθε γευμα, αντιθετα σημερα κοιμηθηκε αρκετα. Βγαζει φωνουλες και γελαει ο γλυκας μου και λιωνω δε μπορω. Κουναει τα ποδαρακια του πολυ οταν καθεται και εχει δυναμωσει στα χερια και στα ποδια. 
    • Ακριβώς .. 2022 κλαίω και παρακαλώ την Παναγίτσα  της λέω είναι ο μήνας σου μη με ξεχάσεις... 23.8.2022 έπιασα τον Μάριο. Δεν ήξερα ποιος γιορτάζει... Όταν άνοιξα το ημερολόγιο και είδα σοκ... Σε αυτή την εικόνα εγώ παρακάλεσα . 
    • Το 5-6 ειναι η ωρα που σηκωνομαι το πρωι…. 🤣🤣 ως τοτε αναθεμα αν εχω κοιμηθει συνολικως 1-1μιση ωρα… αλλα ναι, ετσι οπως τα λες ειναι… φανταζομαι καπως πως θα ειναι το μετα, γιατι εχω ηδη ενα παιδακι… και τι παιδακι… εκανα να κοιμηθω σερι διωρο τρια χρονια… μονο αυτο σου λεω... Εννοειται πως χαιρομαι παρα πολυ που φτασαμε ως εδω και τουλαχιστον τα μωρα πλεον ειναι βιωσιμα οποτε κι αν γεννηθουν… Ειναι μεγαλη ανασα… Γενικα επειδη εχω περασει παρα πολλα και μεχρι να αποκτησω το πρωτο μου και τωρα για αυτη την εγκυμοσυνη, ειμαι ευγνωμων γι αυτο… Απ την αλλη πλεον δεν μπορω να κρυψω την ταλαιπωρια… Συν οτι ειμαι πανω απο δυο μηνες ακινησια λογω τραχηλου… Γενικα ολα μαζι, δεν με εχουνε αφησει να χαρω τιποτα… Αλλα χαλαλι… Με το καλο το μωρακι σου κι εσενα!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...