Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ & ΓΡΙΠΗ HELP

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα πείτε την γνώμη σας γιατί οι γιατροί το αφήνουν στην κρίση μας. Είμαι από την Παρασκευή το βράδυ με βήχα, το Σάββατο είχα πυρετό, χτες δεκατάκια και σήμερα απύρετη προς το παρόν. Χτες το πρωί άρχισε να ανεβάζει κι ο άντρας μου πυρετό + βήχα. Πήγαμε στα επείγοντα μας ακροάστηκαν , τίποτα λέει γριπούλα μας δώσανε σιροπάκια για το βήχα σε μένα ένα φυτικό. Εγώ άρχισα να συνέρχομαι ο άντρας μου όμως εξακολουθεί να έχει πυρετό, πήγε πριν λίγο στο ΙΚΑ και του βρήκανε βρογχίτιδα, του έδωσαν αντιβίωση και άδεια. Είπε στην γιατρό ότι είμαι έγκυος και του είπε καλό θα ήταν να κάνει το τεστ για την νέα γρίπη. Ο γυναικολόγος μου, μου είπε ότι προφανώς εγώ τον κόλλησα αφού προηγήθηκα και ότι ήταν να περάσω το πέρασα οπότε ναι μεν δεν μου είπε μην το κάνεις αλλά απ'ότι κατάλαβα του φάνηκε περιττό. Πήρα και σε ένα διαγνωστικό κέντρο και μου είπαν ότι κάνει 3 μέρες να βγει το τεστ οπότε τι νόημα έχει?Μήπως είναι πιο επικίνδυνο να τρέχουμε στα νοσοκομεία να ερχόμαστε σε επαφή με τόσους ασθενείς και ενώ πάμε για μαλλί να βγούμε κουρεμένοι?Έχω και την μικρή μου που φοβάμαι μην παρουσιάσει τίποτε, σκέφτομαι να μείνει στην μαμά μου μέχρι να περάσει η μπόρα, εγώ τι να κάνω? είμαι ασφαλής όντως το πέρασα και τέλος? Και τι να κάνω να φύγω κι εγώ?Και τον άντρα μου ποιος θα τον κοιτάει που η καλή μου πεθερούλα απ'ότι μου είπε ο ίδιος φοβάται μην την κολήσουμε τίποτα? Ευτυχώς που είναι και η μάνα μου και την έχουμε όλη μέρα εδώ να μας νταντεύει και τους 3 + το σκυλί!Φοράμαι και τις μάσκες μας αλλά ξέρω γω αρκει αυτό? SORRY,για το μεγάλο μήνυμα αλλά είμαι αγχωμένη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα

προσπάθησε να μην αγχώνεσαι δεν νομίζω να είναι τίποτα. Εσύ την πέρασες πολύ ελαφρά, την γριπούλα εννοώ. Τώρα καλά λέει ο γιατρός σου τι νόημα έχει να κάνεις το τεστ? ακόμα κ αν δείξει ότι ήταν η γρίπη (η γνωστή) αφού την πέρασες ελαφρά δεν πειράζει.

Μπορεί λένε να την περάσουμε πολλοί κ να μην το καταλάβουμε καν.

Ο σύζυγος πότε έκανε πυρετό? μήπως να περιμένετε κ σήμερα να δείτε πως θα πάει?

ή επειδ΄΄η έχει βροχίτιδα ας προσέχει κ βλέπετε.

Τώρα το παιδάκι αν μπορεί να φύγει από το σπίτι 2-3 μέρες δεν είναι κακό. Γιατί ίσως να κολλήσει κ βροχίτιδα, ρωτήστε το γιατρό σας καλύτερα

Περαστικά! Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε!

Ο άντρας μου ξεκίνησε χτες με δέκατα και από χτες το μεσημέρι πυρετό. Το πρωί είχε 38,2 πήρε ντεπόν του έπεσε και τώρα έχει 38,7 και τρέμει σαν το ψάρι.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,, ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΛΛΗΣΑ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΙΣΩΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟ Η ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ

χριστίνα k. k γω πέρασα κάτι την προηγουμενη εβδομάδα.πυρετό ως 38,3,πόνο σε όλο το σώμα,πονοκέφαλο,αδυναμία,πονόλαιμο απίστευτο δεν μπορούσα να καταπιώ+ελάχιστο βήχα μονο τα βραδια με έπιανε έντονος βήχας αλλα νομίζω πως ήταν ξερόβηχας.δεν ξέρω αν τα "σουμπτωνατα" αυτά ταιριάζουν με τη νέα γρίπη(αν k δεν νομίζω να την πέρασα)αλλα αυτά είχα egw.o άντρας σου poses μέρες είναι έτσι?δεν μπορείς να κανεις εξετάσεις εσύ αν σου περνάει,δεν θα δείξει tpt.o άντρας σου όμως θα μπορούσε να κάνει εξετάσεις αν και είναι ρίσκο να μπει σε έναν τέτοιο χώρο όπως το νοσοκομείο με τόσα μικρόβια να αιωρούνται!μην agxenesai όλα καλά θα πάνε!!!!perastikaaa!!!

Εγώ τώρα δεν έχω πυρετό, μόνο λίγο βήχα. Ο άντρας μου όμως έχει τα χάλια του. Αυτή την στιγμή βέβαια έχει αρχίσει και δρα το αντιπυρετικό και ιδρώνει, σκεφτόμουνα να περιμένουμε μέχρι αύριο κι αν δεν έχει καμία πρόοδο να το ξανασυζητήσουμε. Και μ'αρέσει που φοβόμουνα μην μας φέρει η μικρή τίποτα από το σχολείο και τώρα φοβόμαστε μην την κολήσουμε εμείς!

καλησπέρα κοπέλα μου!

Καταρχάς να σου πω οτι το περασα πρόσφατα με τον άντρα μου!

Ανοιγε συχνά τα παραθυρα να αερήζετε ο χώρος!

πλένετε συχνά τα χέρια!!!!!!

μην ακουμπατε ο ένας τον άλλον !!!

μην κοιμάστε μαζί!σε ξεχωριστά δωμάτια!

και να περνάς καθημερινά τις επιφάνειες οπως τα τραπέζια και τους πάγκους με χλωρίνη(μεσα σε λεκανακι με νερο)! εγώ έβαζα τα γάντια μου και τα περνουσα όλα καθημερινά!

Να προσέχει οταν φτερνίζεται και οταν βήχει!!!

Γενικά μην πανικοβαλλεστε γιατι τελικά είναι όλα θέμα υγιεινής, αμα προσέξετε θα είναι όλα οκ!

πίνετε βιαταμίνες c , και μπολικο νεράκι!!!!!!!

τώρα όσο για το ότι έχει βήχα νομίζω οτι με το συροπάκι είστε καλυμένοι.Εμείς δεν πήραμε καθόλου αντιβιώση και παρόλο που σήκωσε ο άντρας μου πυρετό με τα ντεπόν κάναμε δουλειά!είχε πολλές μέρες όμως δέκατα! κράτησε 1-2 βδομάδες αλλα του πέρασε τελείως εκτός απο το βήχα.

ακόμα και η καινούργια γρίπη να είναι , είναι μια γρίπη σαν όλες τις άλλες, δεν θέλει άνγχοσ!!!!!οκ?

ο γιατρός μου δεν με άφησε για εμβόλια κλπ, επομένως έχετε το και αυτο υπόψιν!

φιλακια πολλά, ελπίζω να σε βοήθησα καθόλου!

κορίτσια αφήστε και εγώ χάλια είμαι συναχωμένη με πονοκέφαλο και μπούκωμα και τα μάτια μου συνέχεια δακρύζουν.Όχι τίποτα άλλο αλλά αν με πιάσουν οι πόνοι τώρα ούτε αναπνοές θα μπορώ να κάνω,χάλια θα είμαι! :(:(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...