Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΡΥΩΜΑ ΜΠΕΜΠΑΣ 50 ΗΜΕΡΩΝ

kalypso

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΡΥΩΜΑΤΑΚΙ ΜΩΡΟΥ 50 ΗΜΕΡΩΝ,Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΦΤΕΡΝΙΣΜΑ & ΡΟΥΘΟΥΝΙΖΕΙ (ΜΠΟΥΚΩΜΑ) ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ..Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ & ΝΑ ΒΡΑΖΩ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΔΡΑΤΜΟΙ..ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλυψουλα καλημερα!!!

δοκιμασε και τον αποφρακτηρα της "οτρισαλιν" να βγουν οι μυξουλες και να καθαρισει η μυτουλα της μικρης!!Περαστικουλια!!!

Καλημέρα! Εμένα μου είχε πει η μαία να της στάαξω και λίγο μητρικό γάλα στη μύτη. Κάνει καλή δουλειά. Κατά τα άλλα, βάζε συνέχεια ορό και καθάριζέ της τη μύτη με τη "φούσκα".

Περαστικά της! Τα περάσαμε και εμείς όταν ήμασταν 2 μηνών και η γιατρός τότε είχε προτείνει να θηλάζω ασταμάτητα για να το περάσει πιο απαλά και να γίνει καλά γρηγορότερα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..

ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ & ΤΗΝ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΕΡΟ...ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ & ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΙΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

οπως ειπαν και τα κοριτσια πολυ φυσιολογικο ορο και μετα να του καθαριζεις τη μυτουλα με τη συσκευη του οτρισαλιν εγω παντως ετσι εκανα οταν συναχωθηκε η μπεμπα μου πριν ενα μηνα και τη βοηθησε πολυ περαστικα. ;););)

Εμενα όταν αρρώστησε 50 ημερών της έβαλα το spray "φυσιομερ".Δεν είναι καθόλου ευχάριστο γιατί ψεκάζεις μέσα στα ρουθουνάκια αλλα κάνει καλή δουλειά.

Καλυψούλα μου, πριν από κάθε γεύμα να κάνεις μασκούλες με νερό.

Θα βράζεις το νερό και θα το χύνεις στο νιπτήρα, θα κρατάς το μωρό από πάνω για όση ώρα αντέχει.

Να το τρίβεις με ζεστό λαδάκι και να βάζεις και λίγο στη μυτούλα.

πριν απο λιγες μερες ειχαμε και μεις τα ιδια και η γιατρος μου

ειπε εκτος απο τις σταγονες οτριζαλιν να βραζω στο χωρο που ειναι η μικρη νερο με μερικες σταγονες ευκαλιπτελαιο(αιθεριο ελαιο,απο βιολογικα προιοντα)

Βοηθαει στο μπουκωμα αφου δεν μπορουν τα μικρουλια να παρουν αλλα φαρμακακια...

ΕΓΩ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΥΔΡΑΤΜΟΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΜΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΔΥΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙ! ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΟΤΡΙΣΑΛΙΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!

ΠΗΡΑΜΕ ΥΓΡΑΝΤΗΡΑ & ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ Κ ΡΙΧΝΩ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΥΚΑΛΗΠΤΟΥ..

ΤΗΣ ΒΑΖΩ Κ ΠΟΛΥ ΟΡΟ ΣΤΗ ΜΥΤΗ & ΜΕΤΑ ΤΡΑΒΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΦΡΑΚΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΥΞΕΣ!!!!ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ.

ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΗ ΒΟΥΛΏΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΜΥΤΗ ΤΗΣ & ΣΚΑΣΕΙ!!!!!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???

αν ειναι μπουκωμενη και δεν βγαζει μυξουλες με τον αποφρακτηρα δοκιμασε να βαζεις 2 αμπουλες ορο μηπως δεν ρευστοποιουνται ευκολα.

αλλο ενα καλο ειναι να βρασεις ευκαληπτο και να εισπνευσει τον ατμο(εγω αυτο εκανα στην εγκυμοσυνη οταν ειχα αρρωστησει πολυ και δεν μπορουσα να παρω τιποτα)

περαστικουλια της!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...