Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

molly έγραψε:

Κοριτσάκια καλησπέρα!

Το πρωί πήγα και πήρα τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Στη διάγνωση έλεγε οτι όλες οι τιμές είναι φυσιλογικές.

Ηρέμισα κι εγώ και μπήκα στο αμάξι να πάω στον οφθαλμίατρό μου να του τη δείξω.

Δεν προλαβαίνω να [παρκάρω και χτυπάει το κινητό μου "είμαστε από τη μαγνητική,θα μπορούσατε να περάσετε από δω γιατί ο γιατρός θέλει να σας πει κάτι?"

Κόπηκα!"Αυτό ήταν" είπα μέσα μου.Ευτυχώς ο άνδρας μου με περίμενε απ έξω απ το ιατρείο,οπότε θα είχα κάποιον να με στηρίξει.

Μπαίνω μέσα......και το πόρισμα 3 γιατρών που είδαν τη μαγνητική,είναι οτι.......................ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! :ohmy::ohmy:

Τουλάχιστον όχι παθολογικό και φυσικά τίποτα απ αυτά που φοβόμουν!

Το δεξί μάτι είναι οριακά πιο έξω και ίσως γι αυτό να μου φαίνεται οτι το αριστερό βουλιάζει προς τα μέσα.Δεν έχω εξοφθαλμία αλλά είμαι στα όρια!Ογιατρός μου μου είπε αν θέλω και μια δεύτερη γνώμη να πάω και Αθήνα,αλλά επειδή δεν είναι κάτι που επείγει θα πάω μετά τις γιορτές!

Το μόνο κακό είναι το αισθητικό αποτέλεσμα>Δηλαδή το μάτι μου κάποιες στιγμές είναι μεγαλύτερο και αυτό θα φαίνεται και .....στις φωτό της βάπτισης του μπέμπη μου!!!!!! :lol::lol:

Θα είμαι κάπως έτσι :woohoo: ή μάλλον έτσι :blink::blink::blink:

ΧΙ!ΧΙ!ΧΙ!ΧΙ! :silly: :silly: :silly: :laugh: :laugh: :laugh:

Tελεια!!Παντως φανταζομαι το τηλεφωνημα που σου εκανε ο γιατρος την ωρα που παρκαρες...Εμενα θα μου ειχαν κοπει τα ποδια. :ohmy:

Ξερεις τι σκεφτομαι?Εχεις κανει ποτε εξετασεις θυρεοειδη?Οταν δυσλειτουργει δημιουργει πρηξιμο στα ματια, αν και σ εσενα ειναι μονο το ενα..

Καλο βραδυ

  • Απαντήσεις 87
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

xntou έγραψε:

Tελεια!!Παντως φανταζομαι το τηλεφωνημα που σου εκανε ο γιατρος την ωρα που παρκαρες...Εμενα θα μου ειχαν κοπει τα ποδια. :ohmy:

Ξερεις τι σκεφτομαι?Εχεις κανει ποτε εξετασεις θυρεοειδη?Οταν δυσλειτουργει δημιουργει πρηξιμο στα ματια, αν και σ εσενα ειναι μονο το ενα..

Καλο βραδυ

Δημοσίευση

Βρε κορίτσι μου τώρα είδα το θέμα σου.

Αν το είχα δει από την αρχή θα με είχε φάει η αγωνία με τα αποτελέσματα της μαγνητικής γιατί να σε πω την αλήθεια πρώτη φορά συναντώ κάτι τέτοιο (σαν το γιατρό κι εγώ :P )

Τέλος καλό όλα καλά! Εφόσον δεν είναι κάτι παθολογικό (κάτι από τις βλακείες που έβαζες στο νου σου δλδ) και μένει μόνο το αισθητικό κομμάτι, θα γίνει!

Άσε που είσαι μια κούκλα και κάτι θα έπρεπε να έχεις ιδιαίτερο για να μη ζηλεύουμε εμείς οι υπόλοιπες! :P;)

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Βρε κορίτσι μου τώρα είδα το θέμα σου.

Αν το είχα δει από την αρχή θα με είχε φάει η αγωνία με τα αποτελέσματα της μαγνητικής γιατί να σε πω την αλήθεια πρώτη φορά συναντώ κάτι τέτοιο (σαν το γιατρό κι εγώ :P )

Τέλος καλό όλα καλά! Εφόσον δεν είναι κάτι παθολογικό (κάτι από τις βλακείες που έβαζες στο νου σου δλδ) και μένει μόνο το αισθητικό κομμάτι, θα γίνει!

Άσε που είσαι μια κούκλα και κάτι θα έπρεπε να έχεις ιδιαίτερο για να μη ζηλεύουμε εμείς οι υπόλοιπες! :P;)

Ναι,ναι στα καλλιστεία θα με στείλουν απευθείας!!!! :laugh: :laugh:

Κι εσύ καμία ασχημομούρα πρέπει να σαι,αν κρίνω απ το μωρό σου,ε??????????? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

molly έγραψε:

Ifigeneia έγραψε:

Ναι,ναι στα καλλιστεία θα με στείλουν απευθείας!!!! :laugh: :laugh:

Κι εσύ καμία ασχημομούρα πρέπει να σαι,αν κρίνω απ το μωρό σου,ε??????????? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:v1ob6gdh]

Χαχαχα!!! Άσε, αν κρίνεις από το Μαράκι μου, δε θα βγάλεις συμπέρασμα για μένα αλλά για τον μπαμπά της!! χεχεχε...

Ευχαριστώ πάντως για το έμμεσο κοπλιμέντο! :laugh:

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου πολυ χαρηκα που ολα ειναι καλα!!!!!!!Να απολαυσετε τις πρωτες σας γιορτες με το νινακι σας χωρις αγχος!!!Κ μετα ελα στην Αθηνα με ησυχια να το ψαξεις κ να κανεις κ τα ψωνια σου χαλαρα ;):kiss:

Δημοσίευση

fatsoula.aik.1981 έγραψε:

είδες κοριτσάκι όλα πήγαν καλά...

το κεράκι που άναψα στην παναγίτσα σίγουρα την έκανε να σε προσέξει περισσότερο και να σε προστατέψει από το κακό!!! :)

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΟ ΦΙΛΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μπράβο molly !

Χάρηκα πολύ! Να είσαι καλά και να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Λίγο με το μακιγιάζ μπορείς να του καμουφλάρεις... αν και σε φωτο που σε είδα δεν φαίνεται και τόσο... Είσαι κουκλίτσα! :kiss:

Δημοσίευση

Molly μου καλησπέρα και από εμένα που τώρα διάβασα την περιπέτειά σου.

Έχω κι εγώ ένα γιό 4,5 μηνων περίπου και πρέπει να σου πώ ότι δεν ξέρω τί λές για το σώμα σου και για το μάτι σου, εγω βλέπω ότι στη φωτογραφία είσαι μια κούκλα.

Η μαμά μου έχει θυροειδή, ο οποίος από υπο - έγινε υπέρ- (ή το αναποδο δεν θυμάμαι) αυτό που σίγουρα θυμαμαι όμως είναι ότι αυτή την αλλαγή την ανακάλυψε διαπιστώνοντας ότι είχε μια εξοφθαλμίαση από το ένα μάτι και έκανε εξετάσεις αίματος, το επιβεβαίωσε και πήρε την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και το ξεπέρασε.

Από ότι διάβασα το έχεις ψάξει για θυρεοειδή αλλα δεν βλάπτει να κάνεις και καμιά επαναληπτική εξέταση αίματος λέω εγώ.

γενικώς όλοι οι άνθρωποι έχουμε διαφορετικό μέγεθος στο ένα μάτι από το άλλο και μάλιστα υπάρχει και ολόκληρη θεωρία στην ψυχολογία που έχει να κάνει με την προσωπικότητα του ατόμου. Εγώ λοιπόν για παράδειγμα που έχω μεγαλύτερο το αριστερό από το δεξί σημαίνει ότι είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί περισσότερο με το συναίσθημα παρά με τη λογική και αγαπάω πολύ τις τέχνες και τη μουσική, πράγματα που ισχύουν.

Εύχομαι να μην αντιμετωπίσεις άλλες τέτοιες περιπέτειες υγείας και να χαρείς τα πρώτα σου Χριστούγεννα κι εσύ με το γιόκα σου.!


  • Απαντήσεις

    • Δεν ξέρω τον λόγο που μπορεί να φραξουν δεν μου είπε το γιατί όμως  εγώ στην σαλπιγγογραφια που έκανα φάνηκε διαβατη μόνο η μία.. Ο γιατρός σου δεν σου έχει προτείνει να κάνεις; 
    • @Katerinioo δεν παλεύονται οι ναυτιες. Εμενα ενιοτε νιώθω χαλια τ στομαχι και εχω καουρες αλλα οχι ναυτιες. Αυτό με τ ρουχα τ σκεφτόμουν σήμερα κ γω. Οτι δ θελω τίποτα να με ακουμπάει αλλά εχω κ μερες μπροστά μ ακόμα. Φορουσα μια φόρμα φαντασου την έβγαλα κ εβαλα.πυτζαμα κ ενιωσα αλλος ανθρωπος.
    • Πώς είστε οι μαμάδες που γεννήσατε;;;
    • Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εγώ ταλαιπωρήθηκα πολύ με την καούρα χθες και το στομάχι. Σήμερα καλύτερα λ. Γύρισαν οι ναυτίες όσο δεν πάει και αυτή η γεύση που έχεις στο πρώτο τρίμηνο.. πονάκια έχω και εγώ και ζορίζομαι ακόμα και να βάλω ένα κολάν εγκυμοσύνης. Δεν αντέχω τα ρούχα και τα παντελόνια. Αντε μια μέρα κορίτσια και μπαίνει Μάιος. Να πάρουμε σειρά!!
    • Είμαστε καλύτερα! Είναι λίγο μπουκωμενος ακόμη, αλλά όχι όπως ήταν. Βέβαια, χθες μάλλον είχε ζόρια με τα δόντια του και δεν κοιμηθήκαμε καλά. Τώρα έχει 4 πάνω δόντια κ δεν ξέρω αν τον ενοχλούν τα κάτω τα πλαϊνά, γιατί του τρέχουν πάρα πολύ τα σάλια και μου γεμίζει όλο σπινθουρακια με την πιπίλα κάτω από το στόμα. Την Παρασκευή 8 το πρωί πάμε να κάνει το baxsero, οπότε πιστεύω θα έχουμε δύσκολο Σαββατοκύριακο.  Εσένα σου έκανε πυρετό με το bexsero?? Πως τα πάτε με τον ύπνο;; Έστρωσε καθόλου;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...