Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ "οτρισαλιν";

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκια τι κάνετε; η μπεμπούλα μου όπως σας έχω πει έχει λιγάκι συναχάκι και έχει μυξούλες, η παιδίατρος μου είπε να τις βάζω ορό πριν από κάθε γεύμα να καθαρίζει η μυτούλα. πόσο συχνά μπορώ να χρησιμοποιώ ορό και πόσο συχνά το σωληνάκι για να βγάζω τις μυξούλες;

Δημοσίευση

Εγω ορο οταν ηταν μπουκωμενη της εβαζα παντα πριν φαει.

Σε καλες μερες της βαζω μονο πριν κοιμηθει το βραδυ.

Τον αναροφητηρα τον χρησιμοποιεις κατα βουληση.Εξαρτατι και παλι απο το ποσο συχνα μπουκβνει η μικρη σου.

Περαστικα σας!

Δημοσίευση

MOΛΙΣ ΕΦΥΓΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ . ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΟΤΕ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ! ;)

Δημοσίευση

πιστεύω οτι όσο χρειάζετε και νιώθεις ότι το παιδί το βοηθάει να του βάζεις... είναι άφοβο πάντως... σκέτο νεράκι είναι. Περαστικάκια του! :kiss::kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

άμα τη βλέπω και ρουθουνίζει και έχει μυξούλες να το βάζω; πρέπει να το χρησιμοποιώ τον αναρροφητήρα αφού έχω βαλει πρώτα ορό; η συχνή χρήση δεν κάνει κακό;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

και τον αναρροφητήρα αν τον χρησιμοποιώ συχνά δεν του κάνει κακό;

Δημοσίευση

δεν κανει κακο μην φοβασαι !!! ΠΡΩΤΑ ΟΡΟ !!! μαλακωνουν μυξουλεσ κ μετα αναρροφηση !

Δημοσίευση

Καταρχην περαστικα στην μπεμπουλα σου.

Οπως σου ειπαν τα κοριτσια οσο συχνα βλεπεις οτι μπουκωνει βαζε της ορο και χρησιμοποιησε τον αναροφητηρα. Αυτο που μου ειχαν πει εμενα ειναι να μην χρησιμοποιω σκετο αναροφητηρα (χωρις ορο δηλ) γιατι υπαρχει πιθανοτητα να παθει ωτιτιδα το παιδι απο την πιεση που δημιουργειται. Και παλι περαστικα... :)

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ έγραψε:

άμα τη βλέπω και ρουθουνίζει και έχει μυξούλες να το βάζω; πρέπει να το χρησιμοποιώ τον αναρροφητήρα αφού έχω βαλει πρώτα ορό; η συχνή χρήση δεν κάνει κακό;

Εννοειται!

Φροντιζε να κρατας καθαρη τη μυτουλα της!

Ο αναροφητηρας τραβαει καλυτερα οταν ειναι πιο μαλακες οι μυξουλες.Οταν εχεις βαλει δηλαδη ορο.

Δημοσίευση

περαστικα στο μωρακι σου οσο αναφορα τον ορο βαζε αφοβα οσες φορες χρειαζεται και3 και 5 ειναι θαλασσινο νερο και το βοηθαει και μετα σωληνακι για να καθαριζει. B)B)

Δημοσίευση

Περαστικα σας Λενακι!!! Με καλυψαν τα κοριτσια!!! ;):kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.