Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

φιλεναδιτσες εκανα προχτες το πρωτο απο τα τρια εμβολια κατα σειρα που κανουν οι γιατροι κατα του καρκινου(εξω απο εδω και μακρυα) του τραχηλου της μητρας. και μου ηρθε φλασια!!! ποσες απο εμας το εχουν κανει???? μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι ο μοναδικος καρκινος που δεν μπορουν να τον βρουν με εξεταση(οπως πχ βρισκουν με το τεστ παπ). το μαθαινουμε οταν ηδη το εχουμε παθει. οπως επισης οτι ειναι απο τους λιγους καρκινους που κανει γρηγορα μετασταση. α και τελος,δεν ευθυνομαστε εμεις ,αλλα μας τον περνουν οι αντρες μας αυτον τον καρκινο,χωρις να το ξερουν και οι ιδιοι. οποτε ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!!!!!αχ σας παρακαλω πειτε μου οτι εχετε κανει ολες να ηρεμησω!!!!

Δημοσίευση

εχω κανει τα 2 εμβολια το αλλο δεν προλαβα να το κανω εμεινα εγκυος και τωρα που θηλαζω δεν επιτρεπετε να το κανω οποτε μαλλον δεν θα το κανω καθολου γιατι πρεπει πλεον τα τα κανω ολα απο την αρχη οταν καποτε σταματησω τον θηλασμο!!!

Στο δευτερο εμβολιο θυμαμαι οτι για μια μερα ειχα ανεβασει λιγο πυρετο :huh:

Δημοσίευση

αχ μπραβο ελενιτσα μου,τι ωραια!!! εγω ανεβασα και στο πρωτο εμβολιο!!! ειμαι χαλια παλι!!! φτου! αλλα δεν πειραζει,προκειμενου να ημαστε προστατευμενες,τι ειναι λιγος πυρετος?

ας μας πουν και τα αλλα κοριτσια!!! περιμενουμε!!!!

Δημοσίευση

ω ναι ! δυστυχως μεχρι τα 26 οποια προλαβε ,προλαβε... και εμενα ο παλιος μου γιατρος(μην αναφερθω τω ρα και φουντωσω) δεν μου ειχε πει τιποτα!!! τοσα χρονια μπενοβγενα εκει μεσα, τπτ δεν μου ειπε!! και προλαβα στο τσακ να τα ξεκινησω... εσυ το εκανες?????

Δημοσίευση

Εγω εκανα και τις τρεις δοσεις του εμβολιου πριν περιπου 4 χρονια γιατι φοβηθηκα που ειχα κονδυλωματα και επειδη εχουμε και ιστορικο στην οικογενεια μου προτεινε η γυναικολογος που ειχα τοτε να το κανω...δεν μετανιωνω...

Δημοσίευση

ΝΟΜΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 26 ΕΙΝΑΙ...

ΟΣΕΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΤΟΝ ΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!

ΦΟΒΕΡΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ Ο HPV... ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ!!!

ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 12!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Φτου φτου φτου κορίτσι μου γλυκό!!! Καλούς διπλασιασμούς! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις με ένα γερό μωρό στην αγκαλιά! Τελικά σου έφερε γούρι που άνοιξες εσύ το θεματάκι!
    • Καλά 37 σιγά το μεγάλη. Μικρή είσαι! Και πιο μεγάλη να μου έλεγες δηλαδή δεν το θεωρώ λόγο να μην πας φυσιολογικά, αλλά 37 να πας καισαρική λόγω ηλικίας; Πού ακούστηκε;😅 Τωρα αν βλέπει κάτι άλλο οκ, αυτός ξέρει. Αν είναι όντως υπέρ του φυσιολογικού και καλός όπως λες, εμπιστέψου τον. Ούτως ή άλλως αυτός θα σε ξεγεννήσει όπως λες. Ξέρεις κάποιοι είναι όντως περίεργοι έτσι δεν εξηγούν πολλά, αλλά ξέρουν τι κάνουν. Επισης μέχρι τότε δε θα έχει περάσει το μικρόβιο;
    • Εννοείται θέλω το Σάββατο το έχω πει από την αρχή της εγκυμοσύνης ! 😁 Και μάλιστα κορίτσι μιλήσαμε σήμερα με το γιατρό αφού δε γέννησα μέχρι τώρα, και μου έκλεισε ήδη ραντεβού για το Σάββατο! 14/02 8 το πρωί πάω στο μαιευτήριο για την πρόκληση!  Τι με πειράζει αν έχει κίνηση; Στο ίδιο δωμάτιο θα γεννάμε; Ούτως ή άλλως το μαιευτήριο πάντα έχει κόσμο. 😅 Οπότε γεννάω το Σάββατο εκτός απροόπτου!! Ευχομαι κι εγώ να σου περάσει το κρύωμα μέχρι την άλλη εβδομάδα γιατί δε μπορώ να φανταστώ τον πόνο αν φτερνιζεσαι μετά την καισαρική.  Τι ωραία που θα κάνεις και φωτογράφιση! 💕 Το σκεφτόμουν κι εγώ ότι δεν έκανα σε καμία εγκυμοσύνη! @Pinacolada για 14/02 τι λέει η αστρολόγος σου;;
    • Κοίτα... ή αυτό ισχύει ή θέλει να κάνει την περίπτωση να φαίνεται δύσκολη ούτως ώστε όταν έρθει η ώρα να με πάει φυσιολογικά, απλά να βγει μετά από πάνω ως ο σούπερ ντούπερ γιατρός που ενώ ήμουν δύσκολη περίπτωση αυτός τα κατάφερε. Δεν ξέρω! ειλικρινά δεν έχω άλλη εξήγηση.. ή... αν όντως είναι τόσο τρελαμένος με τα ποσοστά του στους φυσιολογικούς τοκετούς και δεν θέλει να το χαλάσει, να με πηγαίνει βδομάδα με τη βδομάδα για να δει αν μπορεί στο τέλος να με καταφέρει φυσιολογικά, απλά αν δεν συμβεί αυτό, να έχει το πάτημα να πει ότι εγώ ξέρεις σου τα έλεγα ότι θα πάμε με καισαρική από την αρχή. Αν τύχει κάποια αναποδιά εννοώ.  Με την γυναικολόγο που με παρακολουθεί από την αρχή, δυστυχώς δεν μπορώ να γεννήσω μαζί της γιατί πολύ απλά δεν είναι μαιευτήρας, δεν κάνει γέννες αυτή. Έχει ιδιωτικό ιατρείο, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά αυτό.. Αυχενική διαφάνεια, β επιπέδου και τέτοια και μέχρι εκεί.. δεν συνεργάζεται με κάποιο νοσοκομείο ή κάποια κλινική που να ξεγεννάει κι όλας. Γι' αυτό και αναγκάζεσαι να τρέχεις στα νοσοκομεία σε άλλους γιατρούς. 
    • Άσε με το καλό να ρθει και αυτή η Τρίτη, από βδομάδα δηλαδή που έχουμε πάλι ραντεβού μαζί του και βλέπουμε.. θα δούμε πως θα μας το πάει.. Απλά υπομονή και όπως μας πάει θα το πάμε.! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...