Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ

Recommended Posts

φιλεναδιτσες εκανα προχτες το πρωτο απο τα τρια εμβολια κατα σειρα που κανουν οι γιατροι κατα του καρκινου(εξω απο εδω και μακρυα) του τραχηλου της μητρας. και μου ηρθε φλασια!!! ποσες απο εμας το εχουν κανει???? μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι ο μοναδικος καρκινος που δεν μπορουν να τον βρουν με εξεταση(οπως πχ βρισκουν με το τεστ παπ). το μαθαινουμε οταν ηδη το εχουμε παθει. οπως επισης οτι ειναι απο τους λιγους καρκινους που κανει γρηγορα μετασταση. α και τελος,δεν ευθυνομαστε εμεις ,αλλα μας τον περνουν οι αντρες μας αυτον τον καρκινο,χωρις να το ξερουν και οι ιδιοι. οποτε ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!!!!!αχ σας παρακαλω πειτε μου οτι εχετε κανει ολες να ηρεμησω!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχω κανει τα 2 εμβολια το αλλο δεν προλαβα να το κανω εμεινα εγκυος και τωρα που θηλαζω δεν επιτρεπετε να το κανω οποτε μαλλον δεν θα το κανω καθολου γιατι πρεπει πλεον τα τα κανω ολα απο την αρχη οταν καποτε σταματησω τον θηλασμο!!!

Στο δευτερο εμβολιο θυμαμαι οτι για μια μερα ειχα ανεβασει λιγο πυρετο :huh:

αχ μπραβο ελενιτσα μου,τι ωραια!!! εγω ανεβασα και στο πρωτο εμβολιο!!! ειμαι χαλια παλι!!! φτου! αλλα δεν πειραζει,προκειμενου να ημαστε προστατευμενες,τι ειναι λιγος πυρετος?

ας μας πουν και τα αλλα κοριτσια!!! περιμενουμε!!!!

ω ναι ! δυστυχως μεχρι τα 26 οποια προλαβε ,προλαβε... και εμενα ο παλιος μου γιατρος(μην αναφερθω τω ρα και φουντωσω) δεν μου ειχε πει τιποτα!!! τοσα χρονια μπενοβγενα εκει μεσα, τπτ δεν μου ειπε!! και προλαβα στο τσακ να τα ξεκινησω... εσυ το εκανες?????

Εγω εκανα και τις τρεις δοσεις του εμβολιου πριν περιπου 4 χρονια γιατι φοβηθηκα που ειχα κονδυλωματα και επειδη εχουμε και ιστορικο στην οικογενεια μου προτεινε η γυναικολογος που ειχα τοτε να το κανω...δεν μετανιωνω...

μπραβο κοπελα μου ενοειται καλα εκανες!!!

ρε κοριτσια,οσες ειστε κατω των 26 πηγεντε να το κανετε!!!!! pleaaseee!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 26 ΕΙΝΑΙ...

ΟΣΕΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΤΟΝ ΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!

ΦΟΒΕΡΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ Ο HPV... ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ!!!

ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 12!!!

και εγώ το έχω κάνει το εμβόλιο και δεν είχα καμια παρενέργεια ευτυχώς! έχω κάνει τις 2 δόσεις και μου έμεινε η τρίτη δόση σε έχει μήνες! ;) στην υγεία μας κορίτσια! :silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...