Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Οχι, δεν δινω καθε μερα!

Εχει ζαχαρη? :P

Οι κρεμες του εμποριου δεν εχουν?

Δεν προτιμω ουτε τις κρεμες ουτε το γιαουρτι!

Σε εσχατη περιπτωση δινω!

Η κορη μου η μεγαλη λογω αλλεργιας εφαγε γιαουρτι 18 μηνων.

Καθως και αυτγο!

Δεν επαθε τιποτα!

Προτειμω να της κανω την κρεμα με κουακερ η ψωμακι οπως ειπα με ανθοτυρο!

Δημοσίευση

:laugh: Το κουακερ που της δινω εγω ειναι αυτο σε καφε σακουλακι!

Αυτο που τρωμε και εμεις!

Ξερω μωρο που απο 6 μηνων τρωει κουακερ!

Εγω της το ξεκινησα 8 μηνων!

Γαλα της βαζω αυτο που πινει το βραδυ!

Μπορεις να της το κανεις μονο με νερο!

Δημοσίευση

Ελένη ίσως έχει καλό μεταβολισμό η κορούλα... :)

Πάντως το μωρό θα παχύνει αν τρώει συνεχώς υπερβολικές και συχνές ποσότητες πριν το 3ωρο...Εκεί ο μεταβολισμός που έχει λογική,

θα παραδώσει και θα παύσει να μεταβολίζει, θα μπουχτίσει και

σιγά-σιγά θα αποθηκεύεται λίπος...

Δηλαδή και συχνότητα και ποσότητα...

Πάντως εσείς έχετε περιθώρια, οπότε φάτε ασύστολα! ;)

Εξάλλου υγεινά τρέφεται... :)

Καλή συνέχεια λοιπόν!!! :cheer:

Σε λίγο θα αναζητήσει και γουρουνόπουλο! :laugh:

Δημοσίευση

Κατρινα μου, περιθωρια εχουμε, αλλα και εγω ειμαι της ιδιας λογικης με εσενα!

Δεν θελω να συνηθησει και να τρωει ακαταπαυστα!

Θα προσπαθησω να περναει τριωρο!

Ευχαριστω!

Γουρουνοπολυλο?

Δεντης εχω δωσει! :laugh:

Το αρνακι ομως, στο χερι, μια χαρα το τσακιζει! :P

Δημοσίευση

ελενη μου αστην να φαει οτι θελει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και εμενα ο δικος μου ετρωγε τα παντα (βεβαια μονο τις ωρες των γευματων)

και οταν τρωγαμε εμεις τσιμπολογουσε

τωρα εχει 1 μηνα που σφραγιζει το στομα και τον παρακαλαμε για να φαει ποιον τον σπυρο!!! που δεν ελεγε οχι στο φαγητο!!!! που ανοιγε το στομα και αν αργουσες να του δωσεις το κουταλι εκλαιγε!!!!

κι ομως τωρα ουτε στο καρεκλακι,ουτε πουθενα δεν καθεται κανω τον καραγκιοζη στα πατωματα για να ξεσφραγισει το στομα του

Δημοσίευση

κοριτσια εμενα ο δικος μου 8 μηνων ειναι 10 κιλα και τρωει απο το πρωι μεχρι τις 11 περιπου 2-3 φορες μητρικο γαλα ,μετα ολο το φρουτο, μετα μεχρι τις 3-4 ΓΑΛΑ ΓΑΛΑ, ολο το φαγητο ,κρεμα οχι καθε μερα και μαλιστα χωρις γλυκαντικες ουσιες και μεχρι τις 10 -10.30 που κοιμαται γαλα....και κατα τη διαρκεια της νυχτας 3-5 φορες γαλα. παρολα τα 10 κιλα δε φαινεται χοντρος ,γεννηθηκε και 4060. :cheer:

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

Βρε κοριτσια, τρωει συνεχεια!

Ειναι 10 μηνων και θελει να τρωει συνεχεια!

Μια σταλια ειναι.

Κιλο πανω της δεν παιρνει!

Ειναι μολις 6500!

Θα φαει κατα της 9 με 9:30 το φρουτο της!

Κατα της 12:30 το φαγακι της, κατα της 4:30 θελει παλι να φαει!

Της δινω η κρεμουλα, η ψωμακι με ανθοτυροη γιαουρτακι.

Κατα τις 7 και μιση το απογευμα της δινω φαγακι!

Εξτρα που πινει απο εμενα.

Δεν θελει ομως!

Τις συγκεκριμενες ωρες θελει φαγακι, οσο και να την θυλαζω!

Αν παλι τρωμε κατι εμεις ξερογλυφεται παλι και ζηταει!

Τι να την κανω?

Γαλα απο εμενα πινει ελλαχιστο κατα την διαρκεια της ημερας αφου τρωει!

Δεν με χαλαει διοτι ο απογαλακτησμος που ζητουσα ερχεται φυσικα.

Το βραδυ, πινει ξενο γαλα(οχι ολλο).

Ξυπναει την νυχτα για μεμε!

Μηπως τρωει πολυ?

Φοβαμαι για παχυσαρκια!

Τι λεω τωρα!

Υπάρχουν παιδιά που όταν φάνε στερεά τροφή,

τους αρέσει τόσο πολύ που...το γλεντάνε!

Μια χαρά είναι το παιδί σου.Αν της δίνεις υγιεινά

πράγματα δε θα σου παχύνει!

Πάνω στην ανάπτυξη του είναι το παιδί,

να μη φάει??????????? :lol::lol:

Αν δε κάνει πολύ συχνά κακά,μη την φοβάσαι καθόλου!

ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Σαμιαμιδι ειναι, αλλα μηπως ετσι μαθει να τρωει ανεξελεκτα?

Ειναι τοσο χαρουμενο ομως οταν τρωει!

Αν δεν την ταϊσω γκρινιαζει!

Τι να κανω?

Δημοσίευση

ΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΦΑΣΗ ΕΧΟΥΝ...ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ...ΚΑΝΤΙΝΟΥ ΜΟΥ ΑΣΤΟ ΝΑ ΦΑΕΙ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΠΟΛΛΑ ΓΕΥΛΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΡΩΕΙ ΥΓΙΕΙΝΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΣΚΑΣ...ΚΑΙ ΓΩ ΟΣΟ ΕΠΙΝΕ ΓΑΛΑ ΞΕΝΟ ΕΙΧΑ ΣΚΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΝΕΞΕΛΕΝΚΤΑ ΒΑΡΟΣΣ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΒΛΕΠΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΙΣΣΟΡΟΠΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΒΑΡΟΥΣ...ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΗ ΣΚΑΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΡΩΕΙ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΥΛΟΥΠΙ ΤΟΥ

Δημοσίευση

Σημερα εφαγε το φρουτο της,

Το μεσιμερι πολυ λιγο φαγακι(Φασολακια με καροτο και πατατουλες)

Μετα πατατες βραστες που ειχα για σαλατα δικες μας!

Ενα πιατακι το εφαγε!

Μετα Μισο πορτοκαλι και λιγο ψωμακι!

Απο τοτε δεν εχει ξαναφαει!

Τωρα αν πινασει θα της δωσω ενα γιαουρτι και τελος!

Κοριτσια, να της αφησω να φαει και το χαιρομαι που τρωει και ειναι ζωηρη αλλα ανχονομαι!

Μηπως της γινει συνηθεια! :huh:

Δημοσίευση

ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...ΧΑΧΑΧΑ Η ΜΟΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ...ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΧΑΖΑ -ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

Τα πολλα κακα δηλωνουν κατι?

Ειναι κακο?

Οχι αυτό εννοώ.Οτι αμα κάνει και

2-3 φορές τη μέρα κακά δε θα παχαίνει εύκολα!

Αστειέυεσαι τώρα?Μια χαρά είναι το παιδί

απλά αγχώνεσαι λίγο παραπάνω.

Στην προηγούμενη φωτό που είχες στο προφίλ σου

η μικρή σου κόρη δεν ήταν?

Αυτη είναι τσιβίκι καλέ!ΑΔΥΝΑΤΗ!

Δημοσίευση

molly έγραψε:

καντινου έγραψε:

Οχι αυτό εννοώ.Οτι αμα κάνει και

2-3 φορές τη μέρα κακά δε θα παχαίνει εύκολα!

Αστειέυεσαι τώρα?Μια χαρά είναι το παιδί

απλά αγχώνεσαι λίγο παραπάνω.

Στην προηγούμενη φωτό που είχες στο προφίλ σου

η μικρή σου κόρη δεν ήταν?

Αυτη είναι τσιβίκι καλέ!ΑΔΥΝΑΤΗ![/quote:2fz28jaa]καταλαβα λαθος τοτε!

sorry!

Ναι, το νινι ηταν! :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...