Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ -ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

Recommended Posts

Κοριτσια μου,εχω το εξης θεμα:(ειναι πολλα)

1.πηρα αρχικα 4 ημερες αναρρωτικη

2.Μετα ξαναπηγα και μου εδωσε αλλες 10,οποτε εγιναν συνολο 14.....

3.οι πρωτες ομως 15 ημερες δινονται απο το ικα χωρις επιτροπη

αρα επρεπε εγω να βρω καποιον να μου γραψει 1 μονο μερα αδειας και μετα να ξαναπαω σε καποιον να μου γραψει παραπανω και να περασω επιτροπη...οκ μεχρι εδω?

Σημερα λοιπον ,εστειλα τον καημενο τον ανδρα μου σε εναν γυναικολογο οπου μας στελνει το ''μεσο'' μας για να μας δωσει αυτη τη 1 ημερα αναρρωτικη.το μεσο μας ομως εκανε λαθος και μας εστειλε σε γυναικολογο που δεν ηταν σε κεντρο προστασιας μανας και παιδιου,ετσι ο γυναικολογος αυτος δεν μπορουσε να μου γραψει ουτε μια μερα αναρρωτικη.

Μεσολαβει Σαββατοκυριακο και ετσι για 3 ημερες ουτε στη δουλεια θα παω αλλα ουτε και αναρρωτικη θα εχω.ειμαι νοσηλευτρια και εχουμε περιστατικα γριπης οποτε δεν παω με τιποταααααα....

Τωρα ,εχω ραντεβου ξανα με αλλον την Δευτερα 30 του μηνα για να μου δωσει αναρρωτικη για πολλες μερες ισως και μηνα...

Το ερωτημα ειναι :θα μπορει να μου γραψει και για αυτες τις 3 ημερες που δεν ειχα αναρρωτικη???διοτι αποσο ξερω δεν θα μπορω να βαλω κανονικη αδεια αναμεσα σε αναρρωτικες ωστε να δικαιολογησω τις 3 ημερες που ελειψα απο την δουλεια μου. :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρω μην αγχωνεσαι για αυτο ..Στειλε τον ανδρα σου τη δευτερα και ο γιατρος μπορει να σου γραψει αδεια για αυτες τις τρεις μερες που δεν πηγες !!!!

ΑΛΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ??????????Σοβαρα γινεται???αχ,σε ευχαριστω πολυ!!!εσκασα!!!ευτυχως που μου απαντησες.ειχες παρομοια εμπειρια???παντως τωρα πρεπει αυτος να μου γραψει μια μερα αναρρωτικη και αλλον 1 μηνα για να περασω επιτροπη.αυτο γινεται???θα το κανει λες???

αργυρουλα μην αγχωνεσαι!!!

δεν ξερω απο αναρρωτικες κλπ,αλλα προεχει το μωρακι σου!!!ολα τα αλλα γινονται!!!

κατσε ηρεμα στο σπιτακι σου και ασε τους αλλους να τρεχουν για σενα!! ;)

φιλακια και μη σε πτοει τιποτα!!

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την "αλκοστ"!!!

Ακόμα και να μην γινόταν, που γίνεται, άσε όλους τους άλλους να χ.....! Πάνω απ΄όλα το μωράκι σου!!!

ΟΛΓΑ ΚΟΚ μακαρι κοριτσακι μου ναναι ετσι οπως τα λες γιατι δεν αντεχω αλλο!!!με εχουν πριξει με τις αναρρωτικες τους γαμωτο.

Αλκοστακι μου προσπαθω ναμαι ηρεμη αλλα κανενας δεν μαφηνει :blink: καπως ετσι νιωθω....

Ρε κοριτσια ειναι δυνατον ναμαι νοσηλευτρια σε εντατικη ,να νοσηλευουμε στο τμημα μου ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ και να μην μου δινουν αδεια???τι θα κανω δηλαδη ?δεν επρεπε για καποια επαγγελματα να υπαρχει αλλος νομος???πχ η αγροτισσα να παει να σκαβει??? η νοσηλευτρια να ερχεται σε επαφη με μεταδοτικες ασθενειες???ΕΛΕΟΣ!!!!

Αργυρώ εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί πρέπει να σου γράψουν 2 χαρτιά, ένα με την 1 μέρα και ένα για έναν μήνα;;; Θέλω να πω ότι, οκ όντως το ΙΚΑ δικαιολογεί 15 μέρες χωρίς επιτροπή, αλλά ο γιατρός μπορεί κατευθείαν να σου γράψει για έναν μήνα! Που σημαίνει ότι περνώντας από επιτροπή, θα περάσεις εκ του περισσού αυτή την 1 μέρα! Τι σε ενοχλεί όμως αυτό;;;;

bembini έγραψε:

γίνεται Αργυρώ μην ανησυχείς μου είχε τύχει και εμένα και μου έγραψαν αυτές τις τρείς μέρες
Νασαι καλα Β"ΕΜΒΙΝΙ" μου!!!σε ευχαριστω πολυ .ειχα απιστευτο αγχος και νευρα επισης διοτι εχω τρελανει τον αντρα μου να τρεχει ολο το πρωι για μαλ...κιες και ηταν και νυχτερινος στη δουλεια του...τον λυπηθηκε η ψυχη μου.εδω και μια βδομαδα ειναι νυχτερινος και τρεχει καθε πρωι για δουλειες μου.

Ασε που διοριστηκα στο ικα και επρεπε για 5 μερες καθε πρωι να ειμαι στο ικα και να κανω διαφορες εξετασεις και τον επερνα να με τρεχει απο υπηρεσια σε υπηρεσια.

Και οχι τιποτα αλλο αλλα δεν γινεται και η δουλεια με τις αναρρωτικες.μου βρηκαν τροπο -να λαδωσω-....αν δεν γινει τιποτα και με τον ιατρο τη Δευτερα τοτε θα λαδωσω κοριτσια για τα αυτονοητα οτι δηλαδη μια εγκυος δεν πρεπει να εργαζεται σε χωρο με ασθενεις που πασχουν απο γριπη των χοιρων....ελεος

ΟΛΓΑ ΚΟΚ έγραψε:

Αργυρώ εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί πρέπει να σου γράψουν 2 χαρτιά, ένα με την 1 μέρα και ένα για έναν μήνα;;; Θέλω να πω ότι, οκ όντως το ΙΚΑ δικαιολογεί 15 μέρες χωρίς επιτροπή, αλλά ο γιατρός μπορεί κατευθείαν να σου γράψει για έναν μήνα! Που σημαίνει ότι περνώντας από επιτροπή, θα περάσεις εκ του περισσού αυτή την 1 μέρα! Τι σε ενοχλεί όμως αυτό;;;;
Οχι κοπελα μου δεν με ενοχλει καθολου !απλα δεν ηξερα οτι μπορει να γραφτει στο ιδιο χαρτι.γιατι μετα πως θα πληρωθω απο το ικα,αυτο σκεφτομουν και ελεγα να μου δωσουν 2 χαρτια.δεν ξερω καθολου τις διαδικασιες και εχω παιδευτει!!!

Ναι, γι΄αυτό στο λέω Αργυρώ μου! Δεν χρειάζονται 2 χαρτιά! Αρκεί ένα, απλά να γράψεις σωστά τις ημερομηνίες! Δηλαδή εκεί που τελειώνει η προηγούμενη άδεια, από εκεί να ξεκινάει η επόμενη! Αυτό δεν σε επηρεάζει στην πληρωμή σου από το ΙΚΑ!

Νασαι καλα ρε Ολγακι με κατατοπησες...ειχα σκασει απο το κακο μου και με τα τοσα λογια..δεν ηξερα τι να κανω...ρε παιδια ,λετε να πω την αληθεια???στον ιατρο που θα παω Δευτερα?οτι δηλαδη δεν εχω προβλημα υγειας αλλα φοβαμαι την γριπη καθοτι νοσηλευτρια??τι λετε?σαυτον παω συστημενη απο ατομο ανωτερο του...

Να΄ σαι καλά Αργυρώ!

Εγώ νομίζω πως αν πεις την αλήθεια θα σε καταλάβει γιατί πλέον η γρίπη δεν είναι υπερβολή αλλά πραγματικότητα! Ειδικά για εσένα που δουλεύεις εκεί! Μπορείς να πεις την αλήθεια σε συνδυασμό με ότι π.χ. κάνεις συνέχεια εμετό και ζαλίζεσαι! ;-)

ετσι θα το κανω και οτι βγει!!!νασαι καλα Ολγακι μου!!!ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!!!

αμα δεν ειχα κι εσας τι θα εκανα???

φιλακια πολλααααααααααααααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• μα τι όμορφα νέα..❤️ ξαφνικά αλλάζει ολη μας η ζωή 😍 να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις τον αντρακο σου💙💙
    • μου βγήκε γκρινιάρης εμένα...τι να τον κάνω;😂 λιγη υπομονή ακόμα και ελπίζω να στρώσει... θα σας πω μόλις μιλήσω ναι❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...