Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα έχω μια μπεμπούλα 3 μηνών και κάτι ημερών. Ο μπαμπάς μας είναι συναχωμένος και μάλλον δυστυχώς δεν γλυτώσαμε εμείς. Η μπεμπούλα μου έχει κάνει λίγες μυξούλες και έχει έναν ψαυτόβηχαλάκι. Κατά τα άλλα είναι ευδιάθετη τρώει και είναι μια χαρά. Χθες που πήγαμε στην παιδίατρο και κάναμε 2 εμβόλια την εξέτασε και μου είπε να μην ανησυχώ γιατί την βρήκε καθαρή, δεν έχει περάσει τίποτα μέσα της. Και μου είπε να μην ανησυχώ να της βάζω ορό και να καθαρίζω την μυξούλα και όλα καλά. Αλλά έγω έχω αγχωθεί αρκετά γιατί είναι μωράκι και δεν θέλω να ταλαιπωρείται. Και φοβάμαι να μην χειροτερέψει κιόλας επείδη είναι πολύ μωράκι. Είναι επικίνδυνο λέτε;

Δημοσίευση

Απλά ανησυχώ λιγάκι γιατί είναι πολύ μωράκι ακόμα και ταλαιπωρείται. Λέτε να μην είναι κάτι επικίνδυνο; Σας έχει τύχει κρύωμα σε τόσο μικρή ηλικία; Ελπίζω να μην χειροτερέψει ε;

Δημοσίευση

Πωπω φτασατε 3 μηνων!

μην στεναχωριεσαι τα παθαινουν αυτα τα παιδακια!

κανε ορους οπως σου ειπε ο γιατρος!

θηλαζεις?αν ναι ριξε μρτα τον ορο μητρικο γαλα στην μυτουλα!

ναι ναι δεν ειμαι τρελη αν αυτο σκεφτικατε!

κανει πολυ καλη δουλεια!

Δημοσίευση

πέμπει έγραψε:

Πωπω φτασατε 3 μηνων!

μην στεναχωριεσαι τα παθαινουν αυτα τα παιδακια!

κανε ορους οπως σου ειπε ο γιατρος!

θηλαζεις?αν ναι ριξε μρτα τον ορο μητρικο γαλα στην μυτουλα!

ναι ναι δεν ειμαι τρελη αν αυτο σκεφτικατε!

κανει πολυ καλη δουλεια!

ναι ναι φτάσαμε τους τρεις μήνες αισίως. δεν της δίνω πολύ από το δικό μου το γάλα πλέον γιατί μου είχε ελλατωθεί. κάνω ορούς και βγάζω και τις μυξούλες όποτε χρειαστεί όπως μου είπε. ελπίζω να ηρεμήσει το μωράκι μου ε; σας έχει τύχει τίποτα παρόμοιο σε τόσο μικρή ηλικία; τώρα το καλό μου κοιμάτσι γιατί είναι συν της άλλης και ζαβλακωμένο από τα εμβόλια που έκανε χθες. πάντως τρώει κανονικά, να μην ανησυχώ ε;

Δημοσίευση

Τόμα έγραψε:

Λενακι μου περαστικουλια σας!! Μια χαρουλα θα ειναι η μπεμπα!! :)

έτσι λες ΤΟΜΑ μου να μην ανησυχώ; επείδη είναι πολύ μικρούλη ακόμα το ζουζουνάκι μου. δεν πιστεύω να χειροτερέψει ε;

Δημοσίευση

WENDY έγραψε:

Λενακι μου παραστικα στην ζουζουνιτσα σου..

να το ξεπαρασει γρηγορα και να ξαναγινει καλα ..

σε ευχαριστώ πολύ φιλεναδίτσα μου γλυκιά, να σαι καλά. ελπίζω να ηρεμήσει η μικρούλα μου.

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ έγραψε:

Τόμα έγραψε:

έτσι λες ΤΟΜΑ μου να μην ανησυχώ; επείδη είναι πολύ μικρούλη ακόμα το ζουζουνάκι μου. δεν πιστεύω να χειροτερέψει ε;[/quote:16udq8ux]

Λενακι μου αν ακολουθησετε τις οδηγιες του γιτρου ολα θα πανε τελεια! Μην την πολυβγαζεις εξω. Να την εχεις συνεχεια στα ζεστα και να περνεις την θερμοκρασια της... να προσεξεις μην σου κανει πυρετο. Ελα ολα καλα θα ειναι! :)

Δημοσίευση

οχι καλε λενακι μου γιατι να ειναι επικινδυνο??

ξερεις ποσες φορες το περναμε εμεις αυτο με τις μυξουλες και το βηχαλακι μεσα στον χειμωνα????? ουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αφου τωρα ηταν αρρωστος,εγινε καλα καναμε το εμβολιο και στο καπακι περασε την πρωτη του παιδικη ασθενια (συνολο 3 βδομαδες που ειναι χαλια)

απλα να της βαζεις συχνα ορο στην μυτουλα να ρευστοποιουνται οι μυξουλες και ολα καλα θα πανε...ενα απλο συναχακι ειναι μην φοβασαι

περαστικουλια σας!!!!!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ κοριτσάκια όλες σας για τις απαντήσεις σας, με καθυσηχάστε λιγάκι είναι η αλήθεια. Ελπίζω να περάσει γρήγορα και να ηρεμήσει η μπεμπούλα μου σύντομα. Πάντως μέσα στην ταλαιπωρία της μου γελάει....

Ανησυχώ βλέπετε πιο πολύ ως πρωτομάνα....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...