Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

ΕΙΜΑΙ Η ΦΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. ΣΤΙΣ 20.11 ΕΚΑΝΑ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ 3 ΕΜΒΡΥΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΟΥ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ (ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ). ΩΣΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. ΣΤΙΣ 3.12 ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ. ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΦΕΝΙΑ

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες, Φένια, στην παρέα μας!!! Μπορείς να έρθεις να μας βρεις και στο θεματάκι "εξωσωματική, ποιες ξεκινήσαμε παρεούλα"!!! Είμαστε πολλά κορίτσια εκεί!!!

Μην ανησυχείς καθόλου για τα πονάκια περιόδου - είναι απολύτως φυσιολογικά (μου το εξήγησε ο γιατρός μου, έχει να κάνει με την υποδοχή του εμβρύου στην μήτρα, την εμφύτευσή του και την γενικότερη αλλαγή της καταστάσεως στην μήτρα)!! Τέτοια πονάκια είχα και εγώ σε όλη την διάρκεια της αναμονής μέχρι την χοριακή μου!!!! Τώρα είμαι έγκυος σε διδυμάκια 6 εβδομάδων και μπορώ να σου πω ότι ακόμα έχω τέτοια πονάκια, διότι - όπως μου λέει ο γιατρός - μεγαλώνει η μήτρα!!! Μην φοβάσαι!!!!! Πας καλά!!!!

Δημοσίευση

Γεια σου Φενια και καλωσόρισες!!!

Τον Ιούλιο έκανα κι εγω εξωσωματικη με 3 εμβρυάκια. Ευτυχως όλα πήγαν καλά και τωρα ειμαι εγκυος σε διδυμακια! Στο ευχομαι ολοψυχα!

Συμπτωματα μην ψαχνεις. Κάθε γυναικα ειναι διαφορετικη και εχει διαφορετικη αντιδραση στα φαρμακα. Ειχα κι εγω πονακια και τσιμπηματακια και διαφορα άλλα. Και ο γιατρός μού ειπε ότι δενσημαινει κατι αυτο. Θα μπορούσα να μην νιωθω τιποτα και παλι να ειμαι εγκυος.

Προσπαθησε να μην τρελαίνεσαι αυτες τις μερες της αναμονης, ασχολήσου με άλλα πράγματα για να μην το σκέφτεσαι συνεχεια... και οι μερες πλησιάζουν!!!!

Σου εύχομαι Καλή Επιτυχία!!

:)

Δημοσίευση

Φένια καλωσήρθες, ελπίζω το "μαμμυλανδ" να σου φέρει γούρι και σε λίγες μέρες να μάθεις ότι είσαι έγκυος :)

μην ανησυχείς για τα συμπτώματα, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, προσπάθησε απλά να μην τα σκέφτεσαι αν και ξέρω ότι είναι δύσκολο.

κι εγώ περιμένω διδυμάκια από εξωσωματική, όπως και οι προηγούμενες κοπέλες!ελπίζω κι εσύ το ίδιο!

φιλάκια και υπομονή!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...