Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καινούργια στην παρέα,χρήζει συμβουλών.


Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας.Σας ανακάλυψα πρόσφατα,όπως πρόσφατα ανακαλύψαμε και το πρόβλημα υπογονιμότητας του συζύγου.Είμαστε σε αναζήτηση του κατάλληλου γιατρού εξωσωματικής,γιατί όπως μας ειπώθηκε είναι η λύση στο πρόβλημά μας.Οπως αντιλαμβάνεσθε,έχουμε βομβαρδισθεί με ονόματα.πληροφορίες και φήμες.Θα ήταν πραγματικά ευπρόσδεκτη όποια πληροφορία θα μπορούσε να μοιραστεί μαζί μου,κάποια με την ίδια εμπειρία(έστω και μέσω προσωπικού μηνύματος).Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακι δεν ξερω να σε βοηθησω ηθελα ομως να σε καλοσωρισω

στην παρεουλα μας και να σου ευχηθω

να λυθουν ολα γρηγορα και να αποκτησετε το μωρακι που ποθειτε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μανόλια καλωσήρθες στην παρέα μας!

σε καταλαβαίνω απόλυτα, μόλις ακούς πρώτη φορά για εξωσωματική χάνεσαι, δεν ξέρεις τί να κάνεις και σε ποιόν να απευθυνθείς. επειδή τα έχω ψάξει νωρίτερα σου στέλνω πμ με λεπτομέρειες, φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλωσ ηρθες και ευχομαι να αποκτησεις πολυ γρηγορα ενα μωρακι.Βρε κοριτσια ομως πειτε τα απο εδω να παιρνουμε και εμεις πληροφοριες γιατι και εμεις εχουμε προβλημα με το σπερμα και μας ειπαν για εξωσωματικη αλλα δεν το εχουμε ψαξει ακομα καλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απο την εμπειρια μου εχω καταλαβει οτι πολυ σημαντικο ρολο στην εξωσωματικη παιζουν οι ανωμαλες μορφες.ο αριθμος και η κινητικοτητα φτιαχνονται.οι ανωμαλες μορφες ομως ειναι μανικι.παντως η μικρογονιμοποιηση ειναι η μονη λυση σε μεγαλα προβληματα.σε μικρα και μια σπερματεγχυση αρκει.καντε ερευνα αγορας σε γιατρο και μην πατε μμε κλειστα ματια σε μεγαλα ονοματα.ειναι οι χειροτεροι και προσοχη να ρωτατε τα παντα και να περιμενετε απαντησεις.συνηθως δεν εξηγουν τιποτα.και μπειτε σε φορουμ εξωσωματικης.τα περναω κι εγω.εχω κανει δυο αποτελεσμα μηδεν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ντόλφιν εμας στο πρωτο σπερμοδιαγραμμ μας τα ειπαν ολα οριακα και στο δευτερο σπερμοδιαγραμμα εχει βγει χαλια με πολυ χαμηλη κινητικοτητα και αριθμο και με μορφες φυσιολογικες 98%.Μια κοπελα απο εδω μου ειπε οτι τοσο αποκλειετε να βγει ακομα και ενα υγιες σπερμα αρα να υποθεσω οτι και αυτο λαθος το εβγαλαν?Η γυναικολογος μου μιλησε για εξωσωματικη αν παρουμε το δευτερο αποτελεσμα για σωστο αν και ειπε να κανει και τριτο αλλα εμεις το εχουμε αφησει για τον νεο χρονο.Ολοι οι γιατροι συμφεροντα εχουν μου φαινεται και παιζουν με τον πονο μας!Ευχομαι καλη επιτυχια σε οτι προσπαθειες κανεις και με ενα μωρακι γρηγορα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια καλησπερα και απο μενα,

θα συμφωνησω με την παραπανω κοπελα,οτι τα μεγαλα ονοματα γιατρων στην εξωσωματικη,ειναι πραγματικα μεγαλοι απατεωνες..

θα τολμησω να γραψω για εναν γιατρο,που πραγματικα ειναι εξαιρετικος,δεν του κανω διαφημιση,ετσι και αλλιως δεν το εχω γιατρο,και μεχρι στιγμης δεν τον εχω χρειαστει οσον αφορα το θεμα εξωσωματικης,τον εχει ομως η αδελφη μου,πολλες γνωστεσ και φιλες μου..και γενικα ο ανθρωπος κανει θαυματα..και γενικα ειναι ανθρωπος και καθολου εκμεταλευτης..αλλοστε..μιλαει απο μονο του ολο το ιστορικο του.λεγεται τζεφερακος αλεξανδρος.υπαρχει και σαιτ www.tzeferakos.gr

αν θελετε να μαθετε πληροφοριες..

πραγματικα αξιζει...ελπιζω να βοηθησα..και ευχομαι σε ολες σας ενα μωρακι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τα μηνύματά σας.Η αλήθεια είναι ότι ορυμαγδός πληροφοριών,ονομάτων γιατρών και κέντρων με έχει κατακλύσει και προς το παρόν αδυνατώ να επιλέξω.Το πρόβλημα με το σπερμοδιάγραμμα του συζύγου είναι και η κινητικότητα αλλά κυρίως η μορφολογία που από ότι διάβασα είναι και η πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμη κατάσταση.Δυστυχώς με την επέμβαση κιρσοκήλης που έκανε πριν από 8 μήνες,βελτιώθηκε μεν ο αριθμός των σπερματοζωαρίων αλλά επιδεινώθηκανακόμη περισσότερο κινητικότητα και μορφολογία.Η ενδεδειγμένη λύση μας είπαν μικρογονιμοποίηση.Προς το παρόν συγκεντρώνουμε απόψεις,πληροφορίες και συστάσεις και έχουμε μεταθέσει την οποιαδήποτε απόφαση για το νέο έτος(μήπως αλλάξει και το γούρι,γιατί δυστυχώς το 2009 ήταν για πολλούς λόγους η χειρότερη χρονιά της ζωής μου).Εύχομαι το καλύτερο για όλες μας και παραμένω δεκτική σε οποιαδήποτε συμβουλή σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως ήρθες κι εύχομαι να πάνε όλα καλά! Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω σε αυτό που ζητάς, αλλά θα χαρώ κάποια στιγμή αν μπορέσω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μανόλια καλώς ήρθες κι από μένα!! Κι εμείς στη μικρογονιμοποίηση καταφύγαμε για να αποκτήσουμε το 1ο μας παιδάκι, λόγω σοβαρής ασθενοσπερμίας.Γνώμη μου, όταν υπάρχει πρόβλημα με το σπέρμα, να γίνεται και μια εξέταση κατάτμησης διά (ρώτα σχετικά το γιατρό σου αν συμφωνεί), που δείχνει κατά πόσον το σπέρμα έχει "γερό" διά και κατ'επέκταση μπορεί να δημιουργήσει υγιή έμβρυα. Γιατί ναι μεν η μικρογονιμοποίηση λύνει το πρόβλημα αριθμού και κινητικότητας, δε σου εξασφαλίζει όμως και ένα σίγουρα δυνατό έμβρυο που θα τα καταφέρει να γεννηθεί σε 9 μήνες!! Ελπίζω να μη σε άγχωσα περισσότερο, πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε πολήρως ενημερωμένες για το κεφάλαιο εξωσωματική πριν πάμε στους γιατρούς, γιατί τα λεφτά είναι πραγματικά ...πολλά, και το θέμα παιδί πολύ ευαίσθητο για τον καθένα μας οπότε άνετα εκμεταλλεύσιμο. Να'στε καλά, εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τώρα νευρίασα :woohoo: ! Δε μου βγάζει τους αγγλικούς χαρακτήρες, οπότε στο γράφω ελληνιστί : εξέταση κατάτμησης ντι εν έι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Καλως ήρθες στη παρέα μας. Πρώτ'απ'όλα όντως δεν υπάρχει σπέρμα με 98% φυσιολογικές μορφές μάλλον κάποιο λάθος έχει γίνει. Συμφωνώ με την Αργυρώ για την εξέταση κατατμησης dna (ντι εν εϊ αν δεν βγει με λατινικούς χαρακτήρες). Από κει και πέρα δεν έχω να σε συμβουλεύσω για συγκεκριμένο γιατρό. Εγώ γενικά είμαι της άποψης των γνωστών γιατρών. Πήγα και είδα 2 που μου πρότειναν γνωστοί μου και επέλεξα εκείνων με τον οποίο αισθανόμουν πιο άνετα, τον βρήκα πιο άνθρωπο. Κάναμε 3 προσπάθειες εκεί αλλά δεν είχαμε θετικό αποτέλεσμα οπότε είπα τώρα για να αλλάξει και το γούρι να δοκιμάσουμε στον άλλον που είχαμε πάει που είναι πιο ψυχρός πιο επαγγελματίας, με εξίσου μεγάλη πείρα. Το πρόβλημά μας και εμάς ήταν το σπέρμα αλλά τελικά μας προέκυψε ότι έχω φτωχή ανταπόκριση στα φάρμακα οπότε περιορίζονται κάθε φορά οι πιθανότητες επιτυχίας μας λόγω των λίγων ωαρίων που παράγει ο οργανισμός μου. Θα δούμε λοιπόν την επόμενη φορά. Αν χρειαστείς κάτι άλλο πές μου. Και καλή επιτυχία και γερή υπομονή και επιμονή. Δεν πονάει, σωματικά δεν είναι τίποτα απλά χρειάζεσαι γερά νεύρα και να μην απογοητεύεσαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κι απο εμένα!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και ο θεός να σε βοηθήσει όποιο γιατρό κι αν επιλέξεις. Λοιπόν εγώ είμαι έγκυος στον 7ο μήνα και στο γιατρό που πήγα εμεινα με την 1η προσπάθεια. Έχω γυρίσει σε πολλούς και φυσικά στα μεγάλα ονόματα που τα θεωρώ μεγάλουε εμπόρους απλώς όσο περισσότερο κόσμο έχεις τόσο αυξάνονται και οι επιτυχίες. Εγώ ταλαιπωρήθηκα πολύ και οικονομικά και ψυχολογικά μιας και μου έλεγαν ότι δεν έχω ωάρια. Τελικά και ωάρια είχα και το σπέρμα το καταφέραμε και το μωράκι μας θα αποκτήσουμε. Για μένα λοιπόν ο θεόσταλτος γιατρός μου λέγεται Αρκουλής Θεοδόσης είναι στον Πειραιά (κέντρο Μίτωση) mitosi.gr και πιστεύω ότι είναι καλός άνθρωπος -γιατρός πολύ βασικό αλλα και διαθέτει νέο εξοπλισμό απο Ολλανδία που βοηθά πολύ στην εμφύτευση του εμβρύου. Μέχρι στιγμής έχουν πάει 3 κοπέλες και η μία 41 ετών και έμειναν όλες με την 1η σε αυτό το γιατρό η 41 ετών μόνο με 2 ωάρια και 2 έμβρυα.

Σου εύχομαι το 2010 να κρατάς το αγγελούδι σου στην αγκαλίά σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
    • Εγώ κοριτσάκι μου είχα από την 5η βδομάδα αίμα και καφέ μέχρι τον 4ο μήνα.. Αποκολλησουλες ήταν κ όλα πήγανε καλά!! Ή που το έχασες κ έγινε κάπου εκεί ανάμεσα ή που άλλαξε ο κύκλος σου αυτό το μήνα. Εγώ πχ τους 4-5 τελευταίους μήνες είχα ωορρηξία 11η μέρα βάσει τεστ κ αυτό το μήνα είχα θετικό 14η..  Καλούς διπλασιασμούς κοριτσάρα μου!!! Με το καλοοοοοοο
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...