Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κύστες στις οωθήκες


Recommended Posts

Είμαι καινούργια στο "μαμμυλανδ" αλλά το διαβάζω καιρό τώρα και μου λύθηκαν πολλές απορίες. Πρόσφατα πήγα στη γυναικολόγο και μου βρήκε μικρές κύστες στις οωθήκες. Μου είπε πως δεν χρειάζεται να κάνω θεραπεία και να μην ανησυχώ αφου έχω κανονικό κύκλο. Με ανήσυχει πάντως αυτό. Θα μπορέσω να συλλάβω ευκολά? Μήπως θέρει καμια σας να μου πει? Προσπαθουμε 6 μήνες για μωράκι αλλά τίποτα :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχην καλως ηρθες!

Αφου ο γυναικολογος σου δεν ανησυχει δεν πρεπει ουτε εσυ να αγχωνεσαι. Εξι μηνες προσπαθιας δεν ειναι και παρα πολλοι. Κατσε να περασει ο χρονος και μετα αγχωνεσαι :) . Σου ευχομαι συντομα με φουσκωμενη κοιλιτσα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς, απ τι στιγμή που ο γυναικολόγος σου σου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και δεν χρειάζεται θεραπεία λογικά ίσως να εννοούσε ότι θα απορροφηθεί από μονη της από τον οργανισμό σου, οποτε μην αγχώνεσαι και απόλαυσε τις "αγκαλίτσες" με τον αντρούλη σου :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλως ηρθες στην παρεα μας

αφου ο γιατρος σεου σου ειπε οτι ολα ειναι οκ

κ δεν χρειαζεται να παρεις θεραπεια χαλαρωσε κ να

δεις που ολα θα πανε καλα κ πολυ γρηγορα σου ευχομαι

να εχεις σπορακι στην κοιλιτσα σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΣΤΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΧΩ ΚΥΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΑΔΙΑΘΕΤΩ,ΜΑΡΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΝΟΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΟΙ ΚΥΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ,ΜΗ ΣΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΑΥΤΟ.Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ "ΓΛΟΥΚΟΠΗΑΣΕ" ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΜΟΥ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ,ΚΑΙ ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ,ΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΩΟΘΗΚΕΣ..ΑΥΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ :cheer::cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Απλα δεν θέλει αγχος και όλα θα πάνε κάλα. Ανακουφίστηκα τώρα που μου είπατε πώς δεν επηρεάζει την γονιμότητα. Thnx!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Απαντήσεις

  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...